Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Dotaz na majitele hodinek od Garminu - mam na epixech problem, ze se mi Vinor nezobrazuje. Zkousel jsem kroky doporucene Garminem (stahnout hriste pres, app, restart hodinek, apod), ale nic nepomohlo. Neresili jste nekdo stejny problem a nemate nahodou tip jak to vyresit?
Dotaz na majitele hodinek od Garminu - mam na epixech problem, ze se mi Vinor nezobrazuje. Zkousel jsem kroky doporucene Garminem (stahnout hriste pres, app, restart hodinek, apod), ale nic nepomohlo. Neresili jste nekdo stejny problem a nemate nahodou tip jak to vyresit?
Já šel ráno v 7:30 a parkrát jsem tahal balón z náhodné vody + jsem párkrát kvůli čvachtání dropoval. Grýny to pobraly naprosto luxusně, ale na FW bylo kaluží na můj vkus a "uměle založené hřiště" docela dost.
Já šel ráno v 7:30 a parkrát jsem tahal balón z náhodné vody + jsem párkrát kvůli čvachtání dropoval. Grýny to pobraly naprosto luxusně, ale na FW bylo kaluží na můj vkus a "uměle založené hřiště" docela dost.
Právě, že mne to překvapilo - chápal bych to, kdyby během hodiny spadlo třeba 20 mm. Ale ten déšť, který byl přes noc, by měly dobře založené ferveje pobrat.
Já docházel ve 13h a to od 8h pršelo jen drobně. To už by měly ferveje "špičkového" hřiště (dle výšky fee) v pohodě všechnu vodu vsáknout.
Včera mi začlo pršet prakticky na druhé jamce a jelikož nesnáším hru v dešti a asi 13 jamek jsem kvůli svému neumu a těžkému nastavení hřiště plaval v botách a měl na sobě kalhoty na zdimani, opravdu na 1. návštěvu nebudu vzpomínat rad . Louže už se tvořily v průběhu včerejška, ale krom cest mi to moc bahnité nepřišlo…
... a těžkému nastavení hřiště plaval v botách a měl na sobě kalhoty na zdimani, opravdu na 1. návštěvu nebudu vzpomínat rad . Louže už se tvořily v průběhu včerejška, ale krom cest mi to moc bahnité nepřišlo…
Včerejší návrty byly opravdu výživné, dneska už to bylo o něco lepší.
Tak bláto na fervejích nebylo, ale louže ano. A náhodná voda se dala vyšlápnout na mnoha místech.
Ještě mi vadila jedna věc - nemožnost si koupit birdie kartu.
Na recepci mi řekli, že mají jen elektronickou. Koukat na "každou" ránu do mobilu mi při federačním turnaji nepřijde zrovna OK.
Měl jsem stejný problém na Epixech. Nakonec jsem musel provést aktualizaci golfových map pro Evropu přes aplikaci Garmin Express na počítači. Přes aplikaci v mobilu Garmin Connect a Garmin Golf to nešlo - můžeš si stáhnout hřiště ale do hodinek se ti nezobrazí.
Aktualizaci map je třeba VŽDY provádět přes Garmin Express. Garmin vydává aktualizované mapové soubory cca 3-4 ročně. Pokud tedy hodinky občas nepřipojíte ke Garmin Express, tak nejen že nebudete mít k dispozici nová hřiště, ale ani aktualizaci těch původních.
Zde lze zkontrolovat, jaká nová či aktualizovaná hřiště jsou k dispozici v poslední verzi map.
Stejně tak je třeba jej použít při řešení problémů se synhronizací dat na servery Garminu nebo nepovedené aktualizaci FW přes WIFI (pokud máte nastavené automatické aktualizace). Občas se totiž stane, že se přes WIFI nepřenesou všechny soubory (typicky jazyková podpora) a pak hodinky „spadnou” do nativního jazykového prostředí (obvykle angličtina).
Měl jsem stejný problém na Epixech. Nakonec jsem musel provést aktualizaci golfových map pro Evropu přes aplikaci Garmin Express na počítači. Přes aplikaci v mobilu Garmin Connect a Garmin Golf to nešlo - můžeš si stáhnout hřiště ale do hodinek se ti nezobrazí.
Aktualizaci map je třeba VŽDY provádět přes Garmin Express. Garmin vydává aktualizované mapové soubory cca 3-4 ročně. Pokud tedy hodinky občas nepřipojíte ke Garmin Express, tak nejen že nebudete mít k dispozici nová hřiště, ale ani aktualizaci těch původních.
Zde lze zkontrolovat, jaká nová či aktualizovaná hřiště jsou k dispozici v poslední verzi map.
Stejně tak je třeba jej použít při řešení problémů se synhronizací dat na servery Garminu nebo nepovedené aktualizaci FW přes WIFI (pokud máte nastavené automatické aktualizace). Občas se totiž stane, že se přes WIFI nepřenesou všechny soubory (typicky jazyková podpora) a pak hodinky „spadnou” do nativního jazykového prostředí (obvykle angličtina).
Super, díky moc za ten odkaz s aktualizovanými hřišti. Letos/příští rok bude třeba potřebná aktualizace v Ropici, kde jsou 3 devítky z toho dvě nové...
Nejnovější golfové hřiště v hlavním městě bylo na přelomu dubna a května letošního roku otevřeno v pražské městské části Vinoř. Pod značku Prague City Golf jej začlenila investiční skupina Natland, která již deset let provozuje golfový areál na jihozápadě Prahy, na Zbraslavi a nejnověji také...
nehrál někdo v podledních 2 týdnech jaký je stav?? v případně porovnání se Zbraslaví? nebo Beřovicemi?? neřeším hřiště ale rychlost greenu a kvalitu tj jestli to není suché!!??