Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Můžu potvrdit.....hrál jsem tam v minulý úterý, a FW jsou jak beton......ale ostatní plochy (odpaliště, greeny, bunkry) jsou velmi dobrýVinoř se mi líbí, ale nyní jsou FW cca od 100 m. do greenu směrem k odpališti skoro bez trávy, suché a tvrdé. Špatně se dostává pod míč. Pokud nezaprší, tak bych tam hru do konce prázdnin asi neplánoval.
No Honzíku, my dámičky děláme obr řízečky několik centimetrů před míčkem , ale jinak máš samozřejmě pravduPanove, je to links, necekejte fw jako na Kacove, staci jit ciste do mice
tak nastesti nedelas rizky o velikosti petikorunyNo Honzíku, my dámičky děláme obr řízečky několik centimetrů před míčkem , ale jinak máš samozřejmě pravdu
Proč se všichni chcete „dostávat pod míč” ?… Špatně se dostává pod míč. …
Poslechni si podcast P. Suchana: Jak si vybrat putter. A to je hendikepově o dost lepší hráč, než já!Proč se všichni chcete „dostávat pod míč” ?
Míček do vzduchu dostane čistý kontakt a loft hole.
Že to říká někdo, kdo dělá podcasty ještě neznamená, že to je dobře.Poslechni si podcast P. Suchana: Jak si vybrat putter. A to je hendikepově o dost lepší hráč, než já!
Pravda! Je horší, než Ty!
Říká tam: potřebuju se dostat pod míč!...
Takže, když trefíš míček čistě jako první v sestupné dráze hole, tak ten začne stoupat dříve, než se hůl dostane do nejnižšího bodu švihového oblouku -> tím se de fakto „dostaneš pod míček“Rozhodně ne to, že ho chci podebrat, ale to tady snad vysvětlovat nemusím
Byl jsem asi před 6 týdny, kvalitativne stejné jako zbytek hřiště. Kdybys ses spletl tak ani nevíš, že ses na akademii, protože ty jamky furt klidně mají 300+ metrů.Byl nekdo na verejne/akademii ve Vinori? Jaka je to kvalita vs zbytek? Zvazuji vytahnout manzelku co defakto nehraje.
Byl jsem včera a hřiště je ve výborný kondici, pár míst kvůli vodě ohraničeno modrými kolíky, jinak jsem si ničeho nevšiml. Překvapilo mě, že po takových deštích jsou ferveje tvrdý jak beton.Nebyl nekdo poslední dobou na vinoři? Jak to tam vypadá?