Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golfers Woods. Tiger Woods

Zřejmě to bylo poslední kolo Tigera v Nike oblečení.
Začalo to po nehodě změnou bot, u které značky asi skončí?
1702968828195.webp

Zřejmě to bylo poslední kolo Tigera v Nike oblečení.
Začalo to po nehodě změnou bot, u které značky asi skončí?
Zobrazit přílohu 39009

Je pravda, že když se řekne Nike, tak já si Tigera vybavím. Je pro mě a byl vždycky s tou značkou hodně svázaný. Moc mě mrzí, že obecně Nike přestal dělat golfové vybavení, protože ty hole prostě měly vždycky pro mě šmrnc a byly prostě pěkné. :)

Je pravda, že když se řekne Nike, tak já si Tigera vybavím. Je pro mě a byl vždycky s tou značkou hodně svázaný. Moc mě mrzí, že obecně Nike přestal dělat golfové vybavení, protože ty hole prostě měly vždycky pro mě šmrnc a byly prostě pěkné. :)
zvykneš si, jako na všechno....;)

Na HBO max jsem objevil tenhle dokument o Woodsovi, zatím jsem viděl první díl, docela zajímavé.

Jeste mne zaujalo, ze Tiger je za lonsky rok mezi Top 15 vydelku, ackoliv si uhral jen 44 tisic. Ale ma nejvetsi bonus
7FD6ED94-3C9E-4946-AE5D-0EC0E3B19A56.webp

jsou to neuveritelny penize, zvlast pri vedomi, ze kariera golfisty trva pomerne dlouho a preci jen neni tak rizikova, jako u nekterych jinych sportu (lyzovani, hokej, atd.). Samozrejme jsou to super hvezdy, golf je globalni sport, je to spicka obrovskeho ledovce z milionů hráčů, kam je skoro zazrak se dostat. Ale proste treba 30-70 USD za rok, to je neco :-) Oni teda asi dostanou po platbach caddiemu, trenerovi, agentovi, provoznich nakladech a hlavne danich prakticky urcite mene nez pulku, spis bych rekl mozna tak 35-40% bude realny cisty vysledek (zejmena u Americanu). Na druhou stranu nepochybuju, ze optimalizace taky hodne bezi :-) Ale kdyz si pak vezmu, ze Scheffler ma sice krasny dum, ale dal za nej 2,1 mil., tak to vlastne vydela na 1-2 turnajich, kdyz se mu povedou. V tomhle pohledu se pak neni co divit, kdyz jini hraci maji treba domy za 20-30 mil. dolaru, kdo z nas vydela na pekny dum nebo byt za rok, ze? :-) Nemyslim tak pekny, ale i na ten "nas" normalni :-) Ale je jim to prano, kazdy mame moznost to tam jit zkusit - teda ne primo, nejdriv pekne snizit hcp nekam k nule a pak mozna pres kvalifikaci US open rovnou do svetove spicky. A teda jeste v tech castkach nejsou reklamni smlouvy.

jsou to neuveritelny penize, ...
A u těch nejlepších je to ta menší část příjmů, protože v tom nejsou započítány sponzorské smlouvy a příjmy z reklam.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom