Tak to běží na anglické verziOni někde už říkali, že sice třeba může běžet už golf, ale preference v ČR je tenis tomu se dost podřizuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak to běží na anglické verziOni někde už říkali, že sice třeba může běžet už golf, ale preference v ČR je tenis tomu se dost podřizuje.
Já jedu stream s českým komentářem a taky bez reklamTen stream s anglickým komentářem je prakticky bez reklam
Já to vydržel až do konce, od toho hvězdnýho flightu se nešlo odtrhnout......Tiger trochu bojoval s přesností dlouhých ran, ale ke konci se srovnal a závěr byl famózní......diváci šíleli.Koukám, že Tiger je -2, včera jsem koukal na 5 jamek, zachraňovala ho velice dobře krátká hra. Má to skvěle v ruce.
Přeju mu cut, ale...
Hodně pomalu. Taky díky tomu, že TW už skoro nehraje. Rory je sympaťák a moc by mu pomohlo vyhrát pár dalších majorů, ale taky nemládne a v současnosti je vyrovnanější konkurence i přesto, že mu cestu k dalším vítězstvím pomohla otevřít LIV.Ale Rory už začíná z toho stínu docela výrazně vykukovat
a přitom na ni tak nadávái přesto, že mu cestu k dalším vítězstvím pomohla otevřít LIV.
Podotýkám, že nejsem fanatickým obdivovatelem TW. Několikrát jsem ho tady dost kritizoval a například tu dvanáctku v Augustě 2020 za 10, mu nikdy neodpustímHodně pomalu. Taky díky tomu, že TW už skoro nehraje. Rory je sympaťák a moc by mu pomohlo vyhrát pár dalších majorů, ale taky nemládne a v současnosti je vyrovnanější konkurence i přesto, že mu cestu k dalším vítězstvím pomohla otevřít LIV.
MíTú? Taková dohoda by ale neměla pokrývat trestněprávní chování, takže k soudu by s tím mohla jít. Jestli se tady nechystají nějaký třeskutý memoáry.Woodsova přítelkyně požádala soud o zrušení dohody o mlčenlivosti - Sport.cz
Bývalá přítelkyně Tigera Woodse Erica Hermanová požádala soud na Floridě o zrušení dohody o mlčenlivosti, kterou podepsala, když začala v roce 2017 s hvězdným golfistou chodit. Odvolává se přitom podle amerických médií na vloni přijatou úpravu zákona, podle níž není možné dodržení takových dohod...www.sport.cz
co se zase klube