Aktuální info ze Zbraslavi. (3.4.) Greeny aerifikovány slabšími hroty a lehce zapískovány. Zítra a pozítří se asi sekat nebude, ale bude se válcovat. Velmi brzo by se měla rychlost dostat na zbraslavskou úroveň. Určitě pomůže i přicházející déšť.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
funguje, a najdes ho porad na stejnem miste jako vzdy, novy zatim neniAhoj, ve čtvrtek jdu hrát, tak jsem se chtěl zeptat, zda někdo ví, jak je to aktuálně s drivingem. Funguje a kde ho vlastně po novu najdu? Díky
Nová Zbraslav se mi líbí! KlubovnaNové jamky
Stará třináctka mi nechybí. Greeny
FW vyšší, ale ok. Rough je hustý a kousavý. Hřiště je o více než 200 m. kratší než byla stará osmnáctka a staré jamky jsou taky většinou kratší a to mi vyhovuje! Zobrazit přílohu 46274Zobrazit přílohu 46276Zobrazit přílohu 46277
Souhlas! A dobře se hřiště posuzuje, když se tam v silném větru, který občas pomůže s délkou ran, ale většinou potrápí při volbě hole, na turnaji zahraje např. 81.Mám podobný názor. Pravda, jsem tam zaměstnán, takže je možné, že můj názor je tímto "trošku" ovlivněn, ale fakt se snažím, aby tomu talk nebylo. Za některá kritická slova jsem měl i trošku "popotahování"..... Za mě Zbraslav za poslední půlrok udělala obrovský krok dopředu. Jasně mnoho lidem stále nevyhovuje rozdělení třináctky na dvě jamky. Souhlasím, bohužel zpátečka je již nemožná, a tak si radši užívejme výzvu možnosti riskovat a jít na patnáctce první na green, anebo naopak při dobré scorce hrát " na jistotu". Za mě by bylo daleko lepšejší využít poměrně velký prostou jamek 1 a 18 a umístit tam třeba krátší třípar a mít tak jedničku a desítku nedaleko od sebe a od klubovny a tím to zatraktivnit pro turnaje se startem 1 a 10 a i pro práci marshala. Ale jak jsem psal výše, to již nezměníme.. Jinak kvalita hřiště šla v posledních týdnech hodně nahoru, greeny začaly běhat tak jak jsme byli na Zbraslavi zvyklí (cca 9,5 stopy), mimo drobných vysokých ostrůvků husté trávy je hřiště vysekáno a velmi hratelné.
Ferveje jsou fakt super a chybějící driving range by příští rok již měl fungovat.
Pro mnohé stále trošku překvapující posunutí žlutých kamenů až za modré, ( na dvou jamkách) je častým tématem diskusí všech co na hřišti hrají a co o jeho nastavení rozhodují. Je to nezvyklé, ale je to tak. Třeba ale není nic definitivní.
Osobně jsem velmi spokojen s nedělní tour střídavě na Vinoří a Zbraslavi. Tahle tour je dobře nastavena a za slušný peníz.
Je plno věcí, které by se na Zbraslavi ještě měly změnit, vylepšit. ( čistička na hole, občerstvení po devítce, atd.) ale jak jsem psal, maká se tam a příští rok bude zase o fous lepšejší.
Je to tak ! Obecně jsme výsledkem hodně ovlivnění a více či méně vstřícní....Souhlas! A dobře se hřiště posuzuje, když se tam v silném větru, který občas pomůže s délkou ran, ale většinou potrápí při volbě hole, na turnaji zahraje např. 81.![]()
Technická poznámka k té patnáctce: řekl bych, že nesedí vzdálenost podle birdie karty k bunkeru proti realitě, tak o 20 - 30 metrů??? Ale nemám měřák, jen multifunkční hodinky, takže spíš jen pocit, vracet na týčko jsem se nechtěl. Ale je to jen detail.Mám podobný názor. Pravda, jsem tam zaměstnán, takže je možné, že můj názor je tímto "trošku" ovlivněn, ale fakt se snažím, aby tomu talk nebylo. Za některá kritická slova jsem měl i trošku "popotahování"..... Za mě Zbraslav za poslední půlrok udělala obrovský krok dopředu. Jasně mnoho lidem stále nevyhovuje rozdělení třináctky na dvě jamky. Souhlasím, bohužel zpátečka je již nemožná, a tak si radši užívejme výzvu možnosti riskovat a jít na patnáctce první na green, anebo naopak při dobré scorce hrát " na jistotu". Za mě by bylo daleko lepšejší využít poměrně velký prostou jamek 1 a 18 a umístit tam třeba krátší třípar a mít tak jedničku a desítku nedaleko od sebe a od klubovny a tím to zatraktivnit pro turnaje se startem 1 a 10 a i pro práci marshala. Ale jak jsem psal výše, to již nezměníme.. Jinak kvalita hřiště šla v posledních týdnech hodně nahoru, greeny začaly běhat tak jak jsme byli na Zbraslavi zvyklí (cca 9,5 stopy), mimo drobných vysokých ostrůvků husté trávy je hřiště vysekáno a velmi hratelné.
Ferveje jsou fakt super a chybějící driving range by příští rok již měl fungovat.
Pro mnohé stále trošku překvapující posunutí žlutých kamenů až za modré, ( na dvou jamkách) je častým tématem diskusí všech co na hřišti hrají a co o jeho nastavení rozhodují. Je to nezvyklé, ale je to tak. Třeba ale není nic definitivní.
Osobně jsem velmi spokojen s nedělní tour střídavě na Vinoří a Zbraslavi. Tahle tour je dobře nastavena a za slušný peníz.
Je plno věcí, které by se na Zbraslavi ještě měly změnit, vylepšit. ( čistička na hole, občerstvení po devítce, atd.) ale jak jsem psal, maká se tam a příští rok bude zase o fous lepšejší.
mozne je, ze v hodinkach je stary bunker, take zalezi na napichnuti kamenu a odkud je to mereneTechnická poznámka k té patnáctce: řekl bych, že nesedí vzdálenost podle birdie karty k bunkeru proti realitě, tak o 20 - 30 metrů??? Ale nemám měřák, jen multifunkční hodinky, takže spíš jen pocit, vracet na týčko jsem se nechtěl. Ale je to jen detail.
Přece jenom jedno mínus v souvislosti s birdie card: BC "starého" hřiště byla o dost lepší.