Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Praha Zbraslav - 18j - PRAGUE CITY GOLF

Byl jsem dneska oběhnout první devítku, nové jamky se mi líbí :) Nicméně mám dojem, že už to někdo někdo psal, ale řekl byc že golf park je v lepším stavu nežli PCG. Všechno by chtělo střihnout, na zbraslavské poměry mi hřiště přišlo dost chlupaté.

Jsem po další hře na Zbraslavi. Kvalita se lehce zlepšuje, ale stále to není to správné ořechové na které jsme na Zbraslavi zvyklí. Ferveje začali sekat v neděli navečer, lze to pochopit, v pondělí a úterý jsou tam MIDi. Byly tedy trošku vzrostlejší než jsem zvyklí, ale v západě mi to úplně nevadilo. Greeny bych hodnotil asi lepší průměr ( po tom všem co jsem letos odehrál) odhadoval bych rychlost na cca 8 stop ? Cvičný green ale vůbec neodpovídá tomu co je na hřišti. Turnajem jsem byl poslán na bílý (můj hcp 9,5 a délka driveru cca 180-190 metrů) takže jsem trošku uvažoval o bogey golfu s nějakým tím paříkem. Mé představy dosti zhatila již první devítky kdy jsem vyzkoušel všechno vyjma paru... Ale když Ti odejdou železa, těžko se hraje. Druhá devítka byla již dobrá a hlavně jsem se utvrdil i na všech třech pětiparech, které měly přes 560 metrů, že je možné být třetí na greenu. Pravda, driver trojka dřevo, trojka dřevo, ale jde to. Délku jsem zvládl, patování nikoli. :)

Ahoj, ve čtvrtek jdu hrát, tak jsem se chtěl zeptat, zda někdo ví, jak je to aktuálně s drivingem. Funguje a kde ho vlastně po novu najdu? Díky

Ahoj, ve čtvrtek jdu hrát, tak jsem se chtěl zeptat, zda někdo ví, jak je to aktuálně s drivingem. Funguje a kde ho vlastně po novu najdu? Díky
funguje, a najdes ho porad na stejnem miste jako vzdy, novy zatim neni :)

Před chvílí mi v newsletteru přišlo na email - víc o tom nevím:

---
Vážený pane Šatale,

[UWSL]hledáte způsob, jak si užít krásný letní večer a zahrát si golf za skvělou cenu?Pak už nehledejte dál! [/UWSL][UWSL]Máme pro Vás jedinečnou akci SUNSET FEE od 1. července 2024 na Zbraslavi a od 3. července na Vinoři, start vždy po 16. hodině. [/UWSL]

Zahrajte si 18 jamek již od 910 Kč! Jedná se o 30% slevu z pultové ceny!

Proč na Vinoři o pár dní později? V pondělí 1. července je celý areál (restaurace i hřiště) na Vinoři uzavřen z důvodu konání soukromé akce a v úterý 2. července probíhá aerifikace, takže se hraje pouze druhá devítka.

Rezervujte si svůj tee time hned teď!

*Slevy se nesčítají s jinými slevami a akcemi.

Nová Zbraslav se mi líbí! Klubovna 👍 Nové jamky 👍 Stará třináctka mi nechybí. Greeny👍👍 FW vyšší, ale ok. Rough je hustý a kousavý. Hřiště je o více než 200 m. kratší než byla stará osmnáctka a staré jamky jsou taky většinou kratší a to mi vyhovuje!
IMG_20241013_103608.webp
IMG_20241013_083059.webp
IMG_20241013_075506.webp
IMG_20241013_083105.webp

Mám podobný názor. Pravda, jsem tam zaměstnán, takže je možné, že můj názor je tímto "trošku" ovlivněn, ale fakt se snažím, aby tomu talk nebylo. Za některá kritická slova jsem měl i trošku "popotahování"..... Za mě Zbraslav za poslední půlrok udělala obrovský krok dopředu. Jasně mnoho lidem stále nevyhovuje rozdělení třináctky na dvě jamky. Souhlasím, bohužel zpátečka je již nemožná, a tak si radši užívejme výzvu možnosti riskovat a jít na patnáctce první na green, anebo naopak při dobré scorce hrát " na jistotu". Za mě by bylo daleko lepšejší využít poměrně velký prostou jamek 1 a 18 a umístit tam třeba krátší třípar a mít tak jedničku a desítku nedaleko od sebe a od klubovny a tím to zatraktivnit pro turnaje se startem 1 a 10 a i pro práci marshala. Ale jak jsem psal výše, to již nezměníme.. Jinak kvalita hřiště šla v posledních týdnech hodně nahoru, greeny začaly běhat tak jak jsme byli na Zbraslavi zvyklí (cca 9,5 stopy), mimo drobných vysokých ostrůvků husté trávy je hřiště vysekáno a velmi hratelné.
Ferveje jsou fakt super a chybějící driving range by příští rok již měl fungovat.
Pro mnohé stále trošku překvapující posunutí žlutých kamenů až za modré, ( na dvou jamkách) je častým tématem diskusí všech co na hřišti hrají a co o jeho nastavení rozhodují. Je to nezvyklé, ale je to tak. Třeba ale není nic definitivní.
Osobně jsem velmi spokojen s nedělní tour střídavě na Vinoří a Zbraslavi. Tahle tour je dobře nastavena a za slušný peníz.
Je plno věcí, které by se na Zbraslavi ještě měly změnit, vylepšit. ( čistička na hole, občerstvení po devítce, atd.) ale jak jsem psal, maká se tam a příští rok bude zase o fous lepšejší.

Mám podobný názor. Pravda, jsem tam zaměstnán, takže je možné, že můj názor je tímto "trošku" ovlivněn, ale fakt se snažím, aby tomu talk nebylo. Za některá kritická slova jsem měl i trošku "popotahování"..... Za mě Zbraslav za poslední půlrok udělala obrovský krok dopředu. Jasně mnoho lidem stále nevyhovuje rozdělení třináctky na dvě jamky. Souhlasím, bohužel zpátečka je již nemožná, a tak si radši užívejme výzvu možnosti riskovat a jít na patnáctce první na green, anebo naopak při dobré scorce hrát " na jistotu". Za mě by bylo daleko lepšejší využít poměrně velký prostou jamek 1 a 18 a umístit tam třeba krátší třípar a mít tak jedničku a desítku nedaleko od sebe a od klubovny a tím to zatraktivnit pro turnaje se startem 1 a 10 a i pro práci marshala. Ale jak jsem psal výše, to již nezměníme.. Jinak kvalita hřiště šla v posledních týdnech hodně nahoru, greeny začaly běhat tak jak jsme byli na Zbraslavi zvyklí (cca 9,5 stopy), mimo drobných vysokých ostrůvků husté trávy je hřiště vysekáno a velmi hratelné.
Ferveje jsou fakt super a chybějící driving range by příští rok již měl fungovat.
Pro mnohé stále trošku překvapující posunutí žlutých kamenů až za modré, ( na dvou jamkách) je častým tématem diskusí všech co na hřišti hrají a co o jeho nastavení rozhodují. Je to nezvyklé, ale je to tak. Třeba ale není nic definitivní.
Osobně jsem velmi spokojen s nedělní tour střídavě na Vinoří a Zbraslavi. Tahle tour je dobře nastavena a za slušný peníz.
Je plno věcí, které by se na Zbraslavi ještě měly změnit, vylepšit. ( čistička na hole, občerstvení po devítce, atd.) ale jak jsem psal, maká se tam a příští rok bude zase o fous lepšejší.
Souhlas! A dobře se hřiště posuzuje, když se tam v silném větru, který občas pomůže s délkou ran, ale většinou potrápí při volbě hole, na turnaji zahraje např. 81.👏😁

Souhlas! A dobře se hřiště posuzuje, když se tam v silném větru, který občas pomůže s délkou ran, ale většinou potrápí při volbě hole, na turnaji zahraje např. 81.👏😁
Je to tak ! Obecně jsme výsledkem hodně ovlivnění a více či méně vstřícní.... :-) nepopírám. Ale, před čtrnácti dny jsem na tom samém místě zahrál 88 ran a 28 stejblů. Nefoukalo a bylo příjemně..... A o výsledek mi šlo enormně.

Technická poznámka k té patnáctce: řekl bych, že nesedí vzdálenost podle birdie karty k bunkeru proti realitě, tak o 20 - 30 metrů??? Ale nemám měřák, jen multifunkční hodinky, takže spíš jen pocit, vracet na týčko jsem se nechtěl. Ale je to jen detail.
Přece jenom jedno mínus v souvislosti s birdie card: BC "starého" hřiště byla o dost lepší.

Technická poznámka k té patnáctce: řekl bych, že nesedí vzdálenost podle birdie karty k bunkeru proti realitě, tak o 20 - 30 metrů??? Ale nemám měřák, jen multifunkční hodinky, takže spíš jen pocit, vracet na týčko jsem se nechtěl. Ale je to jen detail.
Přece jenom jedno mínus v souvislosti s birdie card: BC "starého" hřiště byla o dost lepší.
mozne je, ze v hodinkach je stary bunker, take zalezi na napichnuti kamenu a odkud je to merene
stara BC mela podklady z Challenge tour, proto byla lepsi :)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom