Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Praha Zbraslav - Golf Park Praha (ČGK 9j)

Po dnesni navsteve jeste neco malo doplnim co jsem se dozvedel na recepci
  • Hriste uz proslo normovanim i s rohohazkami na sestce, odpaliste se pry budou zakladat asi spis na podzim, na dalsi sezonu na kopci za puvodnim drivingem. Oficiální papiry k normě jim ještě nedorazily
  • Kontury pred himalejemi by se mely vzit buldozorem a trochu porovnat, taky nekdy spis ke konci sezony
  • Původní budovy jsou nebo budou přestavené na byty, včetně té s obchodem. Byty by měly asi vzniknout i na zaniklem par3 hřišti
 
Upraveno:
Já jsem teď hrál na GPP docela často a přijde mi to v pohodě. Odpaliště šestky bych nedramatizoval, to prostě není priorita. Da se tam normalne hrat z tycka nebo i z travy a pak na te fairwayi, což je vlastně bývalý warm-up případně stavět. A následná rána do greenu je celkem zajímavá a rozhodně ne lehká, navíc je to zajímavé tím, že je fakt velký rozdíl zahrát prvni ránu na fairway doleva nebo doprava. Osmička je divná, to je fakt, ale asi to nešlo o moc jinak udělat, chtělo by to vyvýšené odpaliště, aby na green bylo vidět, pak by to byla hezká jamka. U ostatních jamek nevidím žádný velký problém v údržbě, bunkry jsou teď po čtvrtku vyplavané na všech hřištích (v pátek kvůli tomu dokonce dávali cokoliv zdarma k jídlu nebo pití sebou na hřiště), to opraví a greeny jsou logicky nastavené pomaleji než na vedlejší Zbraslavi, to je za mě v pořádku. Kvalita solidní a poměr cena/kvalita výborný. Buďme rádi, že tahle devítka vznikla a že se tím podařilo zachránit ty zbylé zbraslavské jamky.
 
GPP pořád v pěkném stavu, fairwaye v pohodě, greeny lehoučce zapískované, ale na hru to prakticky nemá vliv. Zavlažování jsem viděl v akci i teď přes den a je to na hřišti znát, tak to má být. Lidí tak akorát, takže každý si najde prostor klidně na samostatnou hru nebo se může k někomu přidat, podle své volby - já jsem volil volný čas, kdy jsem měl klid před sebou i za sebou a jsem spokojen.
 
Dneska jsem tam zase hrál a musím říct, že personál se snaží - aktivně komunikují, popřejí hezkou hru, prohodí pár slov - jak recepční, tak maršál. Hřiště je na ta vedra ve velmi solidním stavu, teď zaprší, tak to bude asi ještě lepší. A dneska k večeru bylo celkem plno, tak lidi to asi začínají objevovat (příznivá cena za solidní kvalitu, střídání lehčích a těžších zbraslavských jamek, je to fajn). Jasně, šestka a sedmička nejsou zdaleka perfektní, ale začíná mě bavit ta složitá druhá rána na green šestky, prostě se tam nemůžu trefit (a ten green se fakt hodil využít a je pěkně členitý a zajímavý a ty bunkry okolo taky).
 
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom