Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Chceš říci, že jsi ještě teď letěla někde koupit podkolenky, abys to vyzkoušela jak to bude vypadat???jasně
zaběhla jsem pro podkolenky (po 100,- Kč) a zkusila, jak vypadá hřejivá varianta sukně je sice zbytečně nacpaná leginami, ale celkově to není pro seniorskou tour marný
No, začínám to chápat...tys nečetla moje představení se zde?
proč mám ten nick NaBednu?
Ale ta varianta bez červených punčoch nevypadá špatně.a ještě dvě varianty - červená jistí vítězství
Já myslela NaBednu, jakože máš ambice na stupínek vítězů. Tak podstatné, že jsi nám to tu osvětlila. Každý máme něco, jen to neříkáme nahlas. Mít takový nohy, tak nosím jenom mini. Ale ty červený se hodí spíš někam jinam.No, začínám to chápat...
Tak nohám jako máš ty, lichotí leccoskaždopádně podkolenky lichotí
bohužel neměli nadkolenky
ty budou podle mě ještě lepší...
kdybys četla představení se ... já nic netajila ad nohy ... díkyJá myslela NaBednu, jakože máš ambice na stupínek vítězů. Tak podstatné, že jsi nám to tu osvětlila. Každý máme něco, jen to neříkáme nahlas. Mít takový nohy, tak nosím jenom mini. Ale ty červený se hodí spíš někam jinam.
jak tak koukam, nic nenechavas nahodea ještě dvě varianty - červená jistí vítězství
Vpravo jak od Stendhalaa ještě dvě varianty - červená jistí vítězství
Tak romantické, nebo tak realistické ?Vpravo jak od Stendhala
POZOR na odvážná vyjádřen s tou červenouí. Omluvou budiž, že jsi na jamce nová.a ještě dvě varianty - červená jistí vítězství
Možná už ti to někdo vysvětlil, nebo taky ne, ale mně to nedá. Historii je potřeba znát. (a na červenou nám nesahej ) . https://www.19jamka.cz/threads/requo-cup-2019-modra-je-dobra-podruhe.3316/díky za komentáře všem
sumarizuji: podkolenky
červená
má budoucí vítězství budou zkrátka záležet už jen na mé hře
pro případnou inspiraci přidám ještě pár fotek a tím za sebe podkolenkovou studii uzavírám
myslela jsem i na pány
Aby bylo vysvětlení kompletní, tak bych připomněl slova našeho motivátora, Ondřeje Hejmy:Možná už ti to někdo vysvětlil, nebo taky ne, ale mně to nedá. Historii je potřeba znát. (a na červenou nám nesahej ) . https://www.19jamka.cz/threads/requo-cup-2019-modra-je-dobra-podruhe.3316/