Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Zkušební kabinka :-)

a ještě dvě varianty - červená jistí vítězství :D

Přílohy

• 5C4CB93E-8679-4F1A-A515-5908AFBEFE23.webp
    5C4CB93E-8679-4F1A-A515-5908AFBEFE23.webp
    66,2 KB · Zobrazení: 266
jasně :up:
zaběhla jsem pro podkolenky (po 100,- Kč) a zkusila, jak vypadá hřejivá varianta :p sukně je sice zbytečně nacpaná leginami, ale celkově to není pro seniorskou tour marný🏌️‍♀️
Chceš říci, že jsi ještě teď letěla někde koupit podkolenky, abys to vyzkoušela jak to bude vypadat??? :eek:

Chceš říci, že jsi ještě teď letěla někde koupit podkolenky, abys to vyzkoušela jak to bude vypadat??? :eek:
tys nečetla moje představení se zde? :cool:
proč mám ten nick NaBednu? :oops:

a ještě dvě varianty - červená jistí vítězství :D
Ale ta varianta bez červených punčoch nevypadá špatně.

No, začínám to chápat... 😁 😁
Já myslela NaBednu, jakože máš ambice na stupínek vítězů😂. Tak podstatné, že jsi nám to tu osvětlila. Každý máme něco, jen to neříkáme nahlas😂. Mít takový nohy, tak nosím jenom mini. Ale ty červený se hodí spíš někam jinam.

každopádně podkolenky lichotí ;)
bohužel neměli nadkolenky
ty budou podle mě ještě lepší...
Tak nohám jako máš ty, lichotí leccos ;)

Já myslela NaBednu, jakože máš ambice na stupínek vítězů😂. Tak podstatné, že jsi nám to tu osvětlila. Každý máme něco, jen to neříkáme nahlas😂. Mít takový nohy, tak nosím jenom mini. Ale ty červený se hodí spíš někam jinam.
kdybys četla představení se ... já nic netajila :) ad nohy ... díky :)
ad červená: já mám od Golfina červené vršky. Proto jsem chtěla ty červené boty.
Musím to ještě hezky nakombinovat... nevypadá to vůbec vulgárně, jen výstředně sportovně :up: a to si už můžu dovolit

POZOR na odvážná vyjádřen s tou červenouí. Omluvou budiž, že jsi na jamce nová.:)

😍Všichni tady totiž dobře vědí, že na 19.jamce vyhrává MODRÁ!!!!!😍
Každá tradice jednou končí 🤭

díky za komentáře všem 🏌️‍♀️🏌️‍♂️
sumarizuji: podkolenky :up:
červená :down:
:D
má budoucí vítězství budou zkrátka záležet už jen na mé hře :rolleyes::oops:
pro případnou inspiraci přidám ještě pár fotek a tím za sebe podkolenkovou studii uzavírám :)
myslela jsem i na pány :p

Přílohy

• 29C7EDEC-F79C-40F3-A35E-CD8C8E90549A.webp
    29C7EDEC-F79C-40F3-A35E-CD8C8E90549A.webp
    18,3 KB · Zobrazení: 230
  • CFB33663-F7B4-49C6-9185-12F7795192D9.webp
    CFB33663-F7B4-49C6-9185-12F7795192D9.webp
    12,8 KB · Zobrazení: 210
  • 3DFAC036-64E5-445E-9021-EA18560EC31D.webp
    3DFAC036-64E5-445E-9021-EA18560EC31D.webp
    187,9 KB · Zobrazení: 213
díky za komentáře všem 🏌️‍♀️🏌️‍♂️
sumarizuji: podkolenky :up:
červená :down:
:D
má budoucí vítězství budou zkrátka záležet už jen na mé hře :rolleyes::oops:
pro případnou inspiraci přidám ještě pár fotek a tím za sebe podkolenkovou studii uzavírám :)
myslela jsem i na pány :p
Možná už ti to někdo vysvětlil, nebo taky ne, ale mně to nedá. Historii je potřeba znát. (a na červenou nám nesahej :devil:) . https://www.19jamka.cz/threads/requo-cup-2019-modra-je-dobra-podruhe.3316/

Možná už ti to někdo vysvětlil, nebo taky ne, ale mně to nedá. Historii je potřeba znát. (a na červenou nám nesahej :devil:) . https://www.19jamka.cz/threads/requo-cup-2019-modra-je-dobra-podruhe.3316/
Aby bylo vysvětlení kompletní, tak bych připomněl slova našeho motivátora, Ondřeje Hejmy:

"Rudá je chudá, žlutá je krutá a MODRÁ JE DOBRÁ". (viz Zdravice RequoCup 2019)

A hlavně, už se těšme na RequoCup 2020.... PF 2020 přeje všem bez rozdílu barvy PF

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom