Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
No právě. Ale tutově čte jen ČGF karty, ne?
Já mám karet, které potřebuju prakticky denně, 7! Air bank a ČGF už jsem vyndal jen na fotku.
Takže za každou kartu, kterou někdo nahradí jiným způsobem, budu rád.
Asi už odbočuju úplně jinam, tak to @Admin hoď klidně do stoky.
Tohle je další bod, který mě fascinuje. Předesílám, že nejsem žádnej zelenej magor, ale všichni volají po ekologii, v mailu mají Don´t print this email... apod. a pak ve firmách ruší papírové, recyklovatelné, stravenky a nechají vyrobit tisíce plastových karet s platností 3 roky. Ale co, jsme digitální.
No, jak jsem to pochopil já, tak ano. Na Slapech mi říkali, že se snad tento poplatek měl zvedat, ale vzhledem k opatřením se neuskutečnila nějaká schůze ČGF a tudíž poplatky zůstaly na stejné výši.
Aktuální poplatek za člena Přidruženého klubu (bez hřiště) je 600 Kč, za člena Klubu (s hřištěm) je 300 Kč. Zárověn byla už tuším loni iniciována detaba vedoucí k optimalizaci tohoto poplatku. Vedení ČGF je přesvědčeno, že by se měl zvednout (což principielně asi není blbej nápad), bohužel použitá argumentace byla hodně na vodě.