By mě zajímalo co bylo dražší .Díky, za HIO to není, potřeboval sem doma vyžehlit ten driving iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
By mě zajímalo co bylo dražší .Díky, za HIO to není, potřeboval sem doma vyžehlit ten driving iron
Neztratil, proč by měl, ten "šrot" se nekonal na grýnech, ale dávno před nimi? Ty sis nikdy nic nekoupil pro radost?Nějak mi to, tady , něco , nejde dohromady, že by ten kobereček ztratil kouzlo.
Děkuji, za optání. Omotávky fungují, dobře, jen dle opotřebení jsem zjistil, že doopravdy nejpoužívanější ( mimo patr), dle opotřebení, je driver, a to jaký je na něj kladeným nárok na výkon a tím pádem nárok na držadlo.. už jsem si pořídil novou “ grip tape” , jen na driver nepoužiji povrchovou úpravu allcantra ( zdrsněný povrch) , ale neutrálni, ještě existuje lepivý povrch.Hlavně jestli tobě funguje omotávka
Standardní grip vydrží běžně hrajícím golfistům 2-3 roky. Odhadneš, kolikrát za tu dobu budeš muset ty vyměnit "grip tape"? Jen aby to pak nebylo nákladnější, než klasický grip… dle opotřebení jsem zjistil, že doopravdy nejpoužívanější ( mimo patr), dle opotřebení, je driver, a to jaký je na něj kladeným nárok na výkon a tím pádem nárok na držadlo.. už jsem si pořídil novou “ grip tape” ...
By mě zajímalo co bylo dražší .
Nebylo by levnější mít tejden tichou domácnost? Tohle jsem kdysi zkusil a byly to vyhozený prachy. Mohl jsem mít elektrickej vozejk už dávno [emoji16]
to já spíše elektrické křesloNebylo by levnější mít tejden tichou domácnost? Tohle jsem kdysi zkusil a byly to vyhozený prachy. Mohl jsem mít elektrickej vozejk už dávno [emoji16]
keeezby 2-3 roky, putter, wedge a driver menim 2x rocne, zeleza za 1-1,5 rokuStandardní grip vydrží běžně hrajícím golfistům 2-3 roky. Odhadneš, kolikrát za tu dobu budeš muset ty vyměnit "grip tape"? Jen aby to pak nebylo nákladnější, než klasický grip
Jj, vsechno sleduju, vsechno ctu, uz se na ten "briliant" mooooc tesimhele pozor ..... už nějakou dobu tu má profil má milovaná polovička a jestli tohle jsou propustky na hriště, tak nám zavádíš nebezpečný prededent ale jinak blahopřeji
Nojo, ale ty nejsi “běžně hrající golfista”keeezby 2-3 roky, putter, wedge a driver menim 2x rocne, zeleza za 1-1,5 roku
Dnes nový patr „vyvětrán” na turnaji. První devítku jsem si ještě trošku zvykal na tempo, ale druhá devítka byla se 14 paty (vše do 2m byl jednopat), celkem 30. Takže spokojenost na grýnech, ostatní hra opět „šrot”.Nějak mi to, tady , něco , nejde dohromady, že by ten kobereček ztratil kouzlo.
Blbejsi markovatko jsem asi jeste nevidel
Jak to namontuješ na každou jamku?Já jsem si koupil fix a 4 hřebíky ( kecám, ty už jsem měl) a vytvořit jsem totok. V brance jsem dal míčku cca. 10 mm z každé strany prostor na chybu. Ze začátku se mi
dařilo projet brankami a skončil v " jamce"
na každý 5tý pokus. Po cca.1/2hod. usilovného trénink se to zlepšilo na každý 4tý. Zítra jdu na turnaj. Uvidím co to přinese
Zobrazit přílohu 7815
Jak to namontuješ na každou jamku?