Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

19.jamka v Terezíně - spolhra 29.6.

Stav
Uzamčeno.
Blíží, blíží ... ale zatím to moc dobře nevypadá s předpovědí počasí ... ještě je ale brzo, situace se mění každým okamžikem

Díky @Jerry za tip. Woucher koupen. Po druhé hodině jsem tam, jak na koni :)
Taky dám s úpravou ať vím, jak na tom opravdu jsem....to bude horor :D

uz se nam to blizi, zatim jsme 3 na 18jamek, jeste se nekdo prida?? nebo jsme na nekoho zapomnel??

Čau Jane, jen kontrolní otázka. Chápu dobře že na náš miniturnaj je již teetime blokován a nemusím se starat, že?

Čau Jane, jen kontrolní otázka. Chápu dobře že na náš miniturnaj je již teetime blokován a nemusím se starat, že?
ano

Holky a kluci, já to nakonec nedám, budu místo toho v práci[emoji26]
skoda, ale stejne se na hristi nejaky ten slajs najde :D

Srabe! :))) (doufám že mi do toho něco nevleze taky :)

@JanKostalCZE - kdo bude všechno hrát na úpravu?
zatim ty a @Míša , vic lidi se neprihlasilo, ale mohou se rozmyslet na miste

vypada to docela spatne :( :( :(
IMG_1268.webp

Windy rovněž nesrší optimizmem
upload_2017-6-28_10-38-11.webp

vím, že se říká, že není špatné počasí na golf, jen špatně oblečený golfista, ale přeci jen se musím zeptat :

Nebylo by lepší to odložit na jiný termín?

Po dohode s @requo to odlozime, kdo chce, muze samozrejme prijet, ja se rozhodnu zitra :(

@JanKostalCZE - ok, prosím, napiš všem přihlášeným účastníkům pomocí zprávy, že se zítra tedy neorganizuje, kvůli počasí - ne všichni to tady čtou úplně pravidelně a takhle jim přijde notifikace do emailu. Bylo by dobré rovnou i domluvit další termín, pro ty, co budou moci. Co třeba čtvrtek 27.8.?

Tím čtvrtkem 27.8. asi myslíš čtvrtek 27.7. , je tak?:p

Tím čtvrtkem 27.8. asi myslíš čtvrtek 27.7. , je tak?:p

jj, je. Domluví to tam ale Jan... podle možností. Pak upřesní.

Nicméně, my zítra s @Kristýna jedeme, i když by trakaře padaly - a když to alespoň trochu půjde, hrát budeme. V původním čase.

Prosím všechny zúčastněné o potvrzení, s kým máme zítra na místě počítat, kdo dorazí (s rizikem, že fakt bude povodeň). Ofiko spolhru pro všechny pak domluví @JanKostalCZE na jiný den.

Upraveno:
Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom