Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hlasim se na akci
super ,díky.Přidáno na úvod. Prima.
Vše spojené s golfem si užívám vždycky...Ty požitkářko
Taky jsem o tom uvažovala, přece jenom to mám trochu z ruky.super ,díky.
Jen ještě zvažuji, že budu o víkendu u Pelhřimova, tak abych nejel v něděli do Prahy a v pondělí tam, že bych přespal na hřišti. Nebyl jste tam někdo? nabízejí pokoj přímo v klubovně tak nevím...
Jasně, si to půjdu obejít v noci s čelovkou a nastrkám si míčky do trávy abych měl výhodné pozice.Ty se máš. Nebudeš se tam sám bát? Žádné noční výlety na hřiště!
To se musi? Ja myslim, ze tam je blokovano od 10:00 asi tri flighty, by @JanKostalCZE....Už jste někdo rezervoval tee time?
Nekdo na spolujizdu do pekla?? bud muzu vzit jednoho pekelnika nebo se k nekomu pripojit
Jo, teď na to koukám, 10:00 - 10:30 je tam blokováno. Já to beru přes ČGK z volných her, tak jsem se dal zatím na 9:50 a na místě se přehodím k vámTo se musi? Ja myslim, ze tam je blokovano od 10:00 asi tri flighty, by @JanKostalCZE....
Taky beru káru a jedu od severu přes Prahu.Klidne se pridam, muzeme bud tvym, nebo promo carou 19. jamky. Domluvime se.