Závidím. To budu vprostřed pracovní dobyUdělal jsem rezervaci, kdyžtak jí ráno zruším.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Závidím. To budu vprostřed pracovní dobyUdělal jsem rezervaci, kdyžtak jí ráno zruším.
ja takyjedu na 18, TT 14.50
Jeste jednou verejny dik za svezeni a odvoz, necht jsou ti golfovi bozi nakloneni!
Tak randál tam byl slušný. Já osobně nesnáším celé hřiště. Nemám ho rád a ono to moc dobře ví a dává mi to sežrat. Ale 19 STB za tu bídu dobrých a prosím odznáček a nějakou tu cenuBylo to dobrý. Nakonec 11 lidí + 1 caddy
Prima! Jo, ožralí hokejisté - já jsem si říkal, co to bylo za skupinu. Slušný randál. A nesnáším jamku 5. Já prostě nevím, ten aut je daleko, ale pro mě jak magnet.
Tak randál tam byl slušný. Já osobně nesnáším celé hřiště. Nemám ho rád a ono to moc dobře ví a dává mi to sežrat. Ale 19 STB za tu bídu dobrých a prosím odznáček a nějakou tu cenu
Úplně v pohodě. Děkuju. Nic se neděje. Mě bude stačit ten odznáček. Týčka se zlámou, míčky ztratí, na pohár by se prášilo, za voucher bych si koupil nějakou ptákovinu, kterou bych nepoužíval. Ale odznáček tady bude dokud nezmizí Matrix.Tak gratulace. Bohužel, nebyla komu předat cena (dobrá výmluva, byť teda vznikla asi při hodnocení chyba v Soutěžním výboru, spočítali jsme ti jen 16 STB), takže jsme jí předali dalším.
Příště se to pohlídá. Takže omluva a pochvala za dosažený výsledek.
Úplně v pohodě. Děkuju. Nic se neděje. Mě bude stačit ten odznáček. Týčka se zlámou, míčky ztratí, na pohár by se prášilo, za voucher bych si koupil nějakou ptákovinu, kterou bych nepoužíval. Ale odznáček tady bude dokud nezmizí Matrix.
To nedám, jsem bohužel v práci. Ale určitě se uvidíme v Mladé Bolce.Odznáček Účastníka GolfAkce 19.jamky. Uděleno, a turnajový ne, páč to nebyl ofiko turnaj na čgf (to by pak nevznikla ani ta chybka). Ale pojeď do Yard Resortu 3.8., tam to ofiko turnájek bude!
Jj, celkem dobrá akce, počasí poslechlo na slovo.. Jamka 5. je super, jamka 4 je vrah.., zahrál jsem doprava do vody, po vylovení míčku jsem vlezl na mostek, a jak byl vlhkej, tak jsem si tak rozbil držku, že se na levou nohu dneska skoro nepostavím... Ale hrdinně jsem dohrál...Bylo to dobrý. Nakonec 11 lidí + 1 caddy
Prima! Jo, ožralí hokejisté - já jsem si říkal, co to bylo za skupinu. Slušný randál.
A nesnáším jamku 5. Já prostě nevím, ten aut je daleko, ale pro mě jak magnet.