Nemůžeš mít všechno....No nemyslim si, ze pojede prenos v Al Dzazira. O2 TV mimo EU nejede, app CT4 taky ne, web zkusim. Mam app Masters, tak to mozna pojede aspon trochu tam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nemůžeš mít všechno....No nemyslim si, ze pojede prenos v Al Dzazira. O2 TV mimo EU nejede, app CT4 taky ne, web zkusim. Mam app Masters, tak to mozna pojede aspon trochu tam...
Nemůžeš mít všechno....
Jj....Nedávno jsem tady psal, že jsem na něj zvědavej, jak a jestli mu ta délka zrovna v Augustě, kde je to dost o přesnosti, pomůže.....a je to tady! Je ale fakt, že včera dělal šílený chyby při krátký hře.....Bryson teda prvni jamky hraje sice o hodne dal nez ostatni ale taky asi miri na jiny fairwaye a greeny nez ostatni. Bude celkem sranda ho sledovat...
Jinak moderování dvojice Bosák / Lorenc bylo včera balzámem na duši po dlouhodobém poslouchání moderátorských "výkonů" na Golfchannelu. Škoda, že ČT toho nedává víc...
Teď běží přímý přenos na ČT, dohrávka prvního kola. Původně měl byt myslím záznam ze včerejška. A večer 2.kolo
Ale fakt by mě zajímalo, kolik času mají mezi dohráním prvního kola a začátkem druhého, kdy by měli jít stejní hráči. Podle mě jsou trochu znevýhodněni, zároveň se i budou měnit podmínky.
Taky jsem si všiml, že včera hrál Dustin Thomas... Ale nevím jestli dnes hraje znovu. Těch překlepů tam bylo víc. Navíc mi vadí, že když Bosákovi něco vadí, podá až agresivně...třeba s greenbookama včera. A vůbec mně ty jeho slovní obraty přijdou stejně blbý jako u Majka Hrubýho.Jojo, maj to zmáknutý. Včera:
Bosák - Překvapuje mne, že Frittelli hraje ve funkčním triku s dlouhými rukávy, taková zima tam není.
Lorenc - On je tím známý, jeho v tričku s krátkými rukávy na hřišti NIKDY neuvidíte.
Frittelli dnes v tričku s krátkými rukávy!
Taky jsem si všiml, že včera hrál Dustin Thomas... Ale nevím jestli dnes hraje znovu. Těch překlepů tam bylo víc. Navíc mi vadí, že když Bosákovi něco vadí, podá až agresivně...třeba s greenbookama včera. A vůbec mně ty jeho slovní obraty přijdou stejně blbý jako u Majka Hrubýho.
JJ, to vím, jen mi to prostě přijde dost náročné, umocněné ještě tím, že se startuje z jedničky i desítky (aby se vše stihlo). Vím, že jsou trénovaní, ale jde jim o dost, tak mě to přijde takové nevyrovnané.Není nic výjimečného, že hráči dohrají včerejší kolo, skočí na záchod, zakousnou banán a jedou další. To se občas prostě stane.
Mam urcite zkusenosti s mluvenim “z patra” a on se clovek kravinam neubrani. A Bosak je fotbalista, takze jeho obcasne prizemni provokativni pindy davaji smysl a nijak mi nevadi, aspon me to obcas nuti premyslet. U Majka vetsinou premyslim nad tim, jak to prepnout na anglickej komentar.
A s greenbookama osobne souhlasim, ctenarsky krouzky patrej do knihovny...
Já používám ja poskytovatele iptv sledování.tv a přepnutí jazyka jsem bohužel nenašel. Jestli někdo víte jak, sem s tím prosím. Jen jsem si vzpomněl na jistého žvanila a už mi je blbě...Mě tedy ty jejich kecy někdy dost nudili, na GC je ale výhoda, že můžeš přepnout na anglickou verzi a tam je komentář perfektní.
My hrajeme klubové mistrovství v jamkovce v průběhu soboty a neděle (16 členný pavouk). Takže 1. kolo v sobotu dopoledne, 2. kolo po obědě. V neděli pak dopoledne 3. kolo a 4. po obědě (jednak pavouk o umístění a také boj o titul). Ano, ne všechny mače dojdou vždy až na 18. jamku, ale občas se stane, že je zápas rozhodnut třeba až po 20 (nebo i více) jamkách. A to nemáme caddyNení nic výjimečného, že hráči dohrají včerejší kolo, skočí na záchod, zakousnou banán a jedou další. To se občas prostě stane.
Já používám ja poskytovatele iptv sledování.tv a přepnutí jazyka jsem bohužel nenašel. Jestli někdo víte jak, sem s tím prosím. Jen jsem si vzpomněl na jistého žvanila a už mi je blbě...