- Klub
- Beřovice
- HI (HCP)
- 14.6
Android krabicka k tv a mobil s androidem. Ještě ipad, ale tam jsem to nehledal...Na jakém zařízení? Taky mám a jde to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Android krabicka k tv a mobil s androidem. Ještě ipad, ale tam jsem to nehledal...Na jakém zařízení? Taky mám a jde to.
Pri tech jeho slovech pred zacatkem jak jeho par je 67 a tak, se mu nedivim, ze se vymlouva .DeChambeau vysvětluje svou špatnou hru tím, že už dva dny se necítí dobře, je jako otupělý.
Test na Covid-19 měl zatím negativní.
Sázkovky to viděj na 1:50........asi kdyby se Dustin hóóódně blbě vyspaldotaz má ještě po 3 kole Rory šanci zvítězit?
Dneska v páru nejdou, jdou ve trojicíchVšichni vlčáci na - 8 mají ještě šanci, když nepůjde DJ líp než v páru!
Navíc DJ neskutečně puttuje. Včera tam bylo několik puttů, který minul fakt o kousíček. Z velkých vzdáleností vždy na klid blízko k jamce.DJ hlavně trefil 100% FIR a ještě byl v průměru o 15y delší než zbytek pole, neskutečný.
Ty časy, kdy se rozsypal, jsou asi fakt dávno pryč! Potvrzuje pozici No1. Ale ani ten kudrnáč z Austrálie nevypadá, že by mu TO rvalo žíly!Navíc DJ neskutečně puttuje. Včera tam bylo několik puttů, který minul fakt o kousíček. Z velkých vzdáleností vždy na klid blízko k jamce.
Podle mě je fakt mizivá šance ho dohnat. Navíc je mentálně jinde než kdokoliv kdo je k němu blízko. Já mám chvílemi pocit, že to má fakt na salámu. Za ním samý youngsters, který budou tlačit na pilu a dělat chyby.
Tak nervy asi pracují - u všech. Docela dost chyb ma začátek - a to těžší je teprve čeká.Ty časy, kdy se rozsypal, jsou asi fakt dávno pryč! Potvrzuje pozici No1. Ale ani ten kudrnáč z Austrálie nevypadá, že by mu TO rvalo žíly!