Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kontakt tam byl...
Od Rose sem nevidel ani jednu ranu ale skore vypada skvele. Bude mit tezky na takhle dobry kolo navazat. Myslim ze nekolik papirovych favoritu je na dostrel, Brooks i DJ zahrali sice prumerne ale jsou na dosah. Reed zahral velmi dobre, jeho draw mu na to hriste sedi a kolem greenu to ma sakra v ruce. Optimista jsem ohledne Jordana, vylozene zkazil jen jednu jamku, ale porad zahral pod par. A nejvic me prekvapil Stenson, poslednich par turnaju co jsem postrehl neprosel o hodne cutem, myslim ze na podzim to byla v auguste bida, ale co vyndal stary 3drevo tak mu to zas jde. A ty vyhnedly greeny se chovaj opravdu zvlastne, DJ se nekolikrat netrefil ze stredni vzdalenosti o hodne, myslim ze tam byl i trojpat a to vetsinou s caddym ctou greeny spravne. Tesim se na dnesekRose
Favorité
Greeny brutální
Podívaná - mňam!
Ale jde mu to, o tom žádnáKim patuje dřevem - putter vzteky zničil, to jsou věci...
A „litr” v pr.... v čuduDustin Johnson - vsadil jsem si na něho litr...další kurzy níže pro informaci - Tipsport
Zobrazit přílohu 16749
Moc děkujimasters.com
bez reklam, vyberu si hrace ktere chci sledovat, bez reklam, super
a vidim kazdou ranu vybraneho hrace, k tomu tam aumaticky dávají leadery a great shots
Děkuji moc, že jsi mi to připomněl. Podařilo se mi na to zdárně zapomenout. Navíc jsem měl Rose na ticketu v TOP 3, ale pak jsem to nedal.A „litr” v pr.... v čudu
Nějak to spoustě favoritů letos nesedlo