Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Je vidět, že nemusíš být „přifouknutej” jak DeŠampón, abys mohl hrát špičkový golf[UWSL]Btw. nepřišlo vám, že by Zalatorisovi, který hrál skvěle, měli dát trochu najíst? Z některých záběrů jsem měl dojem, že se zlomí v kolenou. [/UWSL][UWSL])[/UWSL]
Je vidět, že nemusíš být „přifouknutej” jak DeŠampón, abys mohl hrát špičkový golf
Tak tohle si o něm, resp. jeho zádech myslím už dlouho. Stačí si vzpomenout na TW a jeho problémy se zády, a to neměl tak agresivní švih jako on. A že by neměl TW dostatečně silné zádové svaly se určitě říct nedá.Když si ho zmínil, tak včera krátce v komentáři zazněl k němu pěkný postřeh, že jedna věc je drivovat za hranice možností, druhá věc - co mu to provede se zády za deset, patnáct let. Když jsem pak na to při těch pár příležitostech, kdy byl v záběru koukal s touto "nově uvědomělou" souvislostí, asi na tom něco bude. Protože to se asi dlouhodobě vykompenzovat nějakou rehabilitací nedá.
Hlavně těžká závist těm, co se tam dostali jako diváci, tím jak tam bylo všude volno, to musela být pecka, viděli vše co chtěli.
Po zkušenosti z The Open vím, jak těžký se dostat tak, aby člověk vůbec něco viděl.
Jestli sis všiml, tak i jeho kedík, měl pěkně propadlý tvářeBtw. nepřišlo vám, že by Zalatorisovi, který hrál skvěle, měli dát trochu najíst? Z některých záběrů jsem měl dojem, že se zlomí v kolenou. )
jo jo, říkám mu Kostěj Nesmrtelný, tak nějak ta pohádková postavička vypadala. Ty jo, ale ten švih! A DeChambeau zase vypadá jak Rampa McKvak. a celej mi přijde hrozně křečovitej.Btw. nepřišlo vám, že by Zalatorisovi, který hrál skvěle, měli dát trochu najíst? Z některých záběrů jsem měl dojem, že se zlomí v kolenou. )
A Patrick Reed je Švejkjo jo, říkám mu Kostěj Nesmrtelný, tak nějak ta pohádková postavička vypadala. Ty jo, ale ten švih! A DeChambeau zase vypadá jak Rampa McKvak. a celej mi přijde hrozně křečovitej.
To "Rambo" (Rahm) je sympoš taťka
Byl to zase zážitek, to hřiště je vážně dokonalý!
asi chodí na jídlo do stejný kantýnyJestli sis všiml, tak i jeho kedík, měl pěkně propadlý tváře
Zobrazit přílohu 16808