Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ARCHIV - Podpora 19.jamky (novinky, náměty a připomínky) do konce roku 2019

Stav
Uzamčeno.
Mělo by být funkční, příští týden budu dodělávat, možno používat. Náměty?

Příklady vložení do témat:
  • Jdu hrát *25.5., někde v okolí Prahy, přidá se někdo?
  • *Turnaj *zítra Hořehledy
  • Někdo Zbraslav *30.6?
Vždy se vypíše do kalendáře pouze první řádek, při kliknutí na událost v kalendáři to hodí na příspěvek do fóra k další domluvě. povolené formáty s hvězdičkou jsou:

datum:
*dnes, *dneska, *zitra, *zítra, *25.7, *25.6.2017...
druh (barva v kalendáři): *turnaj, *túra, *hra, *akce, *víkend

Mělo by být funkční, příští týden budu dodělávat, možno používat. Náměty?

Příklady vložení do témat:
  • Jdu hrát *25.5., někde v okolí Prahy, přidá se někdo?
  • *Turnaj *zítra Hořehledy
  • Někdo Zbraslav *30.6?
Vždy se vypíše do kalendáře pouze první řádek, při kliknutí na událost v kalendáři to hodí na příspěvek do fóra k další domluvě. povolené formáty s hvězdičkou jsou:

datum:
*dnes, *dneska, *zitra, *zítra, *25.7, *25.6.2017...
druh (barva v kalendáři): *turnaj, *túra, *hra, *akce, *víkend
Ten kalendář je luxusní. Teď ještě mít volno na golf a začnu ho fest používat. :( Ale já se dočkám...

Ten kalendář je luxusní. Teď ještě mít volno na golf a začnu ho fest používat. :( Ale já se dočkám...

Dik za reakci. Cekal jsem vice reakci tedy i od ostatnich, kdyz se to tu vcelku bourlive resilo...

Vyhovuje nebo jeste jinak?

Dik za reakci. Cekal jsem vice reakci tedy i od ostatnich, kdyz se to tu vcelku bourlive resilo...

Vyhovuje nebo jeste jinak?
Pro mě OK.

Předělávám ČLÁNKY / BLOGY - z původního systému na nový. Všechny současné články jsem přesunul i včetně komentářů, k nalezení tu:

https://www.19jamka.cz/articles/

Propisují se přímo i do diskuse ve fóru, co článek, to samostatné téma. Následující dny to dopřeložím, ale používat je to už možné (nyní ovládání v angličtině). články lze upravovat, doplňovat o obrázky pro autory atp, což dříve šlo špatně. Podařilo se mi přenést vše, vyjma "shotů" za články. Prosím tedy - pokud se vám současné články líbí, zatím jich je pár, označte je uvnitř hvězdičkami a volitelným komentářem. Autorům tím uděláte radost a ponouknete je tím určitě k dalšímu psaní. :)

Nápady?

Nová titulní stránka, chcete-li homepage
  • 19jamka se rozrůstá a mělo by přibýt hodnocení hřišť, hodnocení holí, witb atb a postupně se to na titulku na výpis fór již nevejde
  • výpis fór je v podstatě statistický, dle sledování chování návštěvníků ho používalo minimum lidí, zpravidla se chodí přes "poslední" a v mobilu se to neúměrně natahuje
  • fórum je jako to hlavní pořád dostupné s horní navigační lišty, z titulní strany pomocí buttonu (viz příloha) a samozřejmě pomocí přímých odkazů z postranního sloupce s aktualitami z fóra (ten tam zůstane asi vždy)
  • titulní stranu budu dlouhodobě koncipovat tak, aby tam bylo "to aktuální" - tzn. vždy to nové, co se děje, takový rozcestník po dalších částech 19jamky
  • změna se nedotkne uživatelů tapatalku, v podstatě i na mobilu by to mělo být přehlednější, následující dny budu to ještě dodělávat
Výstřižek.webp

Prosím v tomto případě o reakce, co tam chybí, resp. co by mohlo být jinak, do tématu sem Náměty a připomínky (příp soukr do zpráv)

Nová titulní stránka, chcete-li homepage
  • 19jamka se rozrůstá a mělo by přibýt hodnocení hřišť, hodnocení holí, witb atb a postupně se to na titulku na výpis fór již nevejde
  • výpis fór je v podstatě statistický, dle sledování chování návštěvníků ho používalo minimum lidí, zpravidla se chodí přes "poslední" a v mobilu se to neúměrně natahuje
  • fórum je jako to hlavní pořád dostupné s horní navigační lišty, z titulní strany pomocí buttonu (viz příloha) a samozřejmě pomocí přímých odkazů z postranního sloupce s aktualitami z fóra (ten tam zůstane asi vždy)
  • titulní stranu budu dlouhodobě koncipovat tak, aby tam bylo "to aktuální" - tzn. vždy to nové, co se děje, takový rozcestník po dalších částech 19jamky
  • změna se nedotkne uživatelů tapatalku, v podstatě i na mobilu by to mělo být přehlednější, následující dny budu to ještě dodělávat
Zobrazit přílohu 1243

Prosím v tomto případě o reakce, co tam chybí, resp. co by mohlo být jinak, do tématu sem Náměty a připomínky (příp soukr do zpráv)

Co je trochu pitomé, že se to blbě skládá na menších monitorech, především ukacené mikroshoty :) Na mobilech atp se to už pak seskládá pod sebe. Řešením by mohlo být "zkrátit galerii" a vedle ní dát jeden z těch boxů pod ní. No, uvidíme, co na to vy.

Nedávno jsme mluvili o možnosti hodnocení hřišť, viz https://www.19jamka.cz/threads/hracske-recenze-hrist-maji-smysl.141/#post-12389. Připravil jsem první nástřel, jak bych si to asi představoval já. Protože to má sloužit všem, v tomto případě prosím o spolupráci (není úplně jednoduché to pak přenastavovat, případně nězo mazat, přesouvat atp). Tedy, podívejte se na to. Zkuste k tomuto hřišti přidat hodnocení - to uděláte tak, že zvolíte správný počet hvězdiček celkového hodnocení, potom vás to vyzve k podrobnostem. po uložení prosím dejte sem vědět, jestli ok, nebo jinak

- myšleno je to jako subjektivní názor k aktuálnímu dni s aktuálním hcp
- každý může hodnotit právě jednou jedno hřiště, tzn. příště může své hodnocení upravit (nelze přidávat nové - aby odpovídal celkový průměr a jeden člověk nenapsal 100 hodnocení k jednomu hřišti)
- položky jsou nepovinné, především ty s hvězdičkami
- hodnotit mohou pouze registrovaní uživatelé, může být později i omezenou na určitý počet příspěvků (zasloužilost uživatelů)
- vysvětlení hodnocení je povinné, aby se zabránilo nic neříkajícím hvězdičkám
- zatím není moderováno, ale může být
- reakce na konkrétní hodnocení není přímo možná, ale diskutovat lze tady v tématu, případně se dá ozvat přímo konkrétnímu autorovi poštou

Zkuste přidat i své hodnocení, ať vidíte, jestli je to easy, nebo ne. A použitelné.

... ?

super, jak se dají přidávat hřiště??

super, jak se dají přidávat hřiště??

Zatím nijak. Je to vypnuté, než to otestujeme, musím to nějak kompromisně jednotně nastavit, protože pak bych to musel měnit ručně u každého hřiště, takže potřebuji test více lidí a případně názory, jestli něco nadbytečné, případně co jinak...

Nechtělo mě to pustit dál s HCP, kde jsem použil čárku.

opraveno, povolil jsem libovolné znaky a uvidí se. Dík za info. Jinak ok?

Nedávno jsme mluvili o možnosti hodnocení hřišť, viz https://www.19jamka.cz/threads/hracske-recenze-hrist-maji-smysl.141/#post-12389. Připravil jsem první nástřel, jak bych si to asi představoval já. Protože to má sloužit všem, v tomto případě prosím o spolupráci (není úplně jednoduché to pak přenastavovat, případně nězo mazat, přesouvat atp). Tedy, podívejte se na to. Zkuste k tomuto hřišti přidat hodnocení - to uděláte tak, že zvolíte správný počet hvězdiček celkového hodnocení, potom vás to vyzve k podrobnostem. po uložení prosím dejte sem vědět, jestli ok, nebo jinak

- každý může hodnotit právě jednou jedno hřiště, tzn. příště může své hodnocení upravit (nelze přidávat nové - aby odpovídal celkový průměr a jeden člověk nenapsal 100 hodnocení k jednomu hřišti)
- hodnotit mohou pouze registrovaní uživatelé, může být později i omezenou na určitý počet příspěvků (zasloužilost uživatelů)
- reakce na konkrétní hodnocení není přímo možná, ale diskutovat lze tady v tématu, případně se dá ozvat přímo konkrétnímu autorovi poštou

Zkuste přidat i své hodnocení, ať vidíte, jestli je to easy, nebo ne. A použitelné.

... ?

Aby ses nenudil, poslal jsem ti do emailu podklady k hodnocení hřišť, které v loňském roce spustil TeeTime spolu s Czechtourism. Je tam toho kotel a třeba se z toho inspiruješ.

... ?

Jinak mne za provozovatele napadá:

- jak je to v případě nehodnocení? Tzn. buď se rozhodnu nehodnotit a nebo jsem nevyužil. Např. recepcí jsem jen prolétl, přijde mi tudíž nefér ji hodnotit. Zároveň jsem nevyužil restauraci. Mám tedy dát 0, 5 nebo 3 hvězdičky? Co nějaké zaškrtávátko "Nevyužil"
- možnost diskuze u konkrétního hodnocení by určitě byla vítána

je moznost nevyplnit ty hvezdicky vubec, pokud jsi nevyuzil

Aby ses nenudil, poslal jsem ti do emailu podklady k hodnocení hřišť, které v loňském roce spustil TeeTime spolu s Czechtourism. Je tam toho kotel a třeba se z toho inspiruješ.

Hehe, jj, díky, koukám na to. Nicméně, mne neubiješ ani množstvím podkladů a dat! :-D Myslím, že to vznikalo na základě http://www.golfdigest.cz/2016/10/zr...e-hodnoceni-golfovych-arealu-ceske-republiky/ ? Všudehrálové, co jsem koukal, to mají mnohem jednodušší (hřiště, příroda, zázemí, atmosféra). Já si nedělám ambici mít podklad pro turisty a vzájemné porovnávače. ale věřím tomu, že forma zvolených kriterii se snahou a získání dat typu: datum, aktuální hcp atp může být subjektivně zajímavá.

Za podklad díky. :)

jak je to v případě nehodnocení? Tzn. buď se rozhodnu nehodnotit a nebo jsem nevyužil. Např. recepcí jsem jen prolétl, přijde mi tudíž nefér ji hodnotit. Zároveň jsem nevyužil restauraci. Mám tedy dát 0, 5 nebo 3 hvězdičky? Co nějaké zaškrtávátko "Nevyužil"

- jj, nedáš žádnou hvězdičku - nula nahrazuje nehodnotil, uznávám, trochu nelogické, ale je to vlastnost, nejméne tedy 0,5 (někam to pak popíšu), dobrý postřeh

- možnost diskuze u konkrétního hodnocení by určitě byla vítána

zkusím zjistit možnosti, když by se mi nové hodnocení podařilo nacpat do fóra, tak pak by se na to dalo reagovat v tomto vlákně přimo... vyzjistím.

opraveno, povolil jsem libovolné znaky a uvidí se. Dík za info. Jinak ok?
Mně to přišlo fajn, líbí se mi možnost hodnotit hřiště jak obecně, tak i aktuální stav. Diskuze pod jednotlivým hřištěm asi spíš žádoucí.

Mně to přišlo fajn, líbí se mi možnost hodnotit hřiště jak obecně, tak i aktuální stav. Diskuze pod jednotlivým hřištěm asi spíš žádoucí.

Jedna diskuse je ke každému hřišti je, pro testovací hřiště tohle vlákno - každé hřiště bude mít jiné, ale neumím zatím udělat diskusi k jednotlivým hodnocením, přímo k hvědičkám . Cesta, jak to obejít, je zatím jen napsat to do fora (tezkopádne) stylem:

@RobertSlajs - nelibi se mi tve hodnocenim, proc si tak hodnotil? Případně mohu přidat link na přímé hodnocení.

Jinak defaultní je možnost jedné reakce - vlastníka hodnocené položky. https://www.19jamka.cz/hodnoceni/testovaci-hriste-v-cr-nastaveni-hodnoceni.8/reviews#review-11 viz. V podstatě aby tam mohl dát svůj názor. Tím pádem bych třeba u hořehled jako vlastníka nastavil @mkopcak a jinde jen ty, o kterých bych věděl, že skutečně jsou. Resp. kteří by se mi ozvali. Zase diskuse pod komenty nemá nahrazovat celé vlákno...

Upraveno:
Jedna diskuse je, to je tohle jednotné vlákno. hodnocení jsou jakoby bokem, ale neumím zatím udělat diskusi k jednotlivým hodnocením, přímo. Cesta, jak to obejít, je zatím jen napsat to do fora (tezkopádne) stylem:

@RobertSlajs - nelibi se mi tve hodnocenim, proc si tak hodnotil? Případně mohu přidat link na přímé hodnocení.

Jinak defaultní je možnost jedné reakce - vlastníka hodnocené položky. https://www.19jamka.cz/hodnoceni/testovaci-hriste-v-cr-nastaveni-hodnoceni.8/reviews#review-11 viz. V podstatě aby tam mohl dát svůj názor. Tím pádem bych třeba u hořehled jako vlastníka nastavil @mkopcak a jinde jen ty, o kterých bych věděl, že skutečně jsou. Resp. kteří by se mi ozvali. Zase diskuse pod komenty nemá nahrazovat celé vlákno...

Já nic nevlastnim! Ani barák neni můj...

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom