Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Chtěla jsem ti to napsat, že nebylo možné se sem dostat.Dnes ráno postihl server, na kterém běží 19.jamka i levnýgolf výpadek. Záložní zdroje nejspíš nezafungovaly správně, když v datacentru byl problém s napájením. Mnojo, no.
Chtěla jsem ti to napsat, že nebylo možné se sem dostat.
V pohodě, to se stává, nic tragického se nestane, když se místo ráno na 19. Jamku mrknu o něco pozdějiJj, já tu informaci mám taky docela hned, jak to nejde, mám zapnuté nějaké upozornění, když je delší výpadek jak tuším pět minut. Problém v tomhle je, že to neběží jako celek u mně, ale prostě u dalšího poskytovatele, kde mám pronajatý server - a řeší to lidi v těch datacentrech, kteří se to zpravidla monitoringem dozví hned. Ty výpadky by být neměly, ale sem tam se stanou, zpravidla při souběhu různých událostí. Naštěstí to je velmi zřídka.
Ještě jednou se omlouvám.
Já kvůli tomu restartoval i mobil, jestli není chyba u měJj, já tu informaci mám taky docela hned, jak to nejde, mám zapnuté nějaké upozornění, když je delší výpadek jak tuším pět minut. Problém v tomhle je, že to neběží jako celek u mně, ale prostě u dalšího poskytovatele, kde mám pronajatý server - a řeší to lidi v těch datacentrech, kteří se to zpravidla monitoringem dozví hned. Ty výpadky by být neměly, ale sem tam se stanou, zpravidla při souběhu různých událostí. Naštěstí to je velmi zřídka.
Ještě jednou se omlouvám.
a jak to dopadlo?Já kvůli tomu restartoval i mobil, jestli není chyba u mě
Špatně, furt to nešloa jak to dopadlo?
já tablet prostě zavřela a šla do práce na počítač a tam taky nic vidím, že jsme dobrý závisláciŠpatně, furt to nešlo