Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ARCHIV - Podpora 19.jamky (novinky, náměty a připomínky) do konce roku 2019

Stav
Uzamčeno.
Já nic nevlastnim! Ani barák neni můj...

No, to bylo myšleno obrázně, provozuješ to a jsi manažer. Vlastníci většinou jsou už dávno ve vatě někde u moře a nesedí v recepci. :)
Prostě, mohu přidat k jedné položce v hodnocení jednu osobu, která může reagovat, být vlastníkem jakoby té hodnocené položky. Tzn. nějaká obrana - pověřená osoba pro daný resort. V podstatě, aby u hodnocení byl i pohled a vysvětlení druhé strany na první pohled.

No, to bylo myšleno obrázně, provozuješ to a jsi manažer. Vlastníci většinou jsou už dávno ve vatě někde u moře a nesedí v recepci. :)
Prostě, mohu přidat k jedné položce v hodnocení jednu osobu, která může reagovat, být vlastníkem jakoby té hodnocené položky. Tzn. nějaká obrana - pověřená osoba pro daný resort. V podstatě, aby u hodnocení byl i pohled a vysvětlení druhé strany na první pohled.

Já jsem ve vatě a stejně sedim na recepci! Z tebe si člověk hrozně blbě dělá srandu, ty to bereš všechno vážně!
Mne je to v podstatě fuk, jak to bude. Jen si myslím, že je vhodné, aby - jak píšeš - se k případnému hodnocení mohl vyjádřit i někdo z hřiště, protože má k celému provozu řadu dalších informací, které mohou některé situace objasnit.

Jedna diskuse je ke každému hřišti je, pro testovací hřiště tohle vlákno - každé hřiště bude mít jiné, ale neumím zatím udělat diskusi k jednotlivým hodnocením, přímo k hvědičkám . Cesta, jak to obejít, je zatím jen napsat to do fora (tezkopádne) stylem:

@RobertSlajs - nelibi se mi tve hodnocenim, proc si tak hodnotil? Případně mohu přidat link na přímé hodnocení.

Jinak defaultní je možnost jedné reakce - vlastníka hodnocené položky. https://www.19jamka.cz/hodnoceni/testovaci-hriste-v-cr-nastaveni-hodnoceni.8/reviews#review-11 viz. V podstatě aby tam mohl dát svůj názor. Tím pádem bych třeba u hořehled jako vlastníka nastavil @mkopcak a jinde jen ty, o kterých bych věděl, že skutečně jsou. Resp. kteří by se mi ozvali. Zase diskuse pod komenty nemá nahrazovat celé vlákno...
OK, díky za vysvětlení

Zarazila mě cenikova cena. Vlastně ji často ani neznám. Když jedu na poslední chvíli, tak většinou platím přes TeeTime a plnou cenu si nepamatuji. U hodně kladného hodnocení bych byl stručnější než 50 znaku a asi by se mi nechtělo vracet a něco dopisovat. Pravděpodobně bych ze stránky vyskočil. Ale je to opět vyplňování v telefonu. Na web z PC prakticky nechodím.

Zarazila mě cenikova cena. Vlastně ji často ani neznám. Když jedu na poslední chvíli, tak většinou platím přes TeeTime a plnou cenu si nepamatuji. U hodně kladného hodnocení bych byl stručnější než 50 znaku a asi by se mi nechtělo vracet a něco dopisovat. Pravděpodobně bych ze stránky vyskočil. Ale je to opět vyplňování v telefonu. Na web z PC prakticky nechodím.

Ok, to je rozumné. Cenu vynechám, předpokládám, že se asi nikomu hledat nebude. Povinnost na celkové hodnocení a jeho délku jsem vypnul, uvidíme v praxi. To znamená, že není potřeba vyplňovat text.

@macdav : "a proč nepřidat pod každou kategorii slovní hodnocení. pak by se tam mohlo uvézt, proč v té které kategorii dal tolik kolik dal." To by asi volitelně taky šlo. Vyzkouším.

Upraveno:
Update Hodnocení - pilot Praha

Po nalezení nějaké rozumné varianty jsem do Hodnocení připojil prozatím pět pražských hřišť: Zbraslav, Hostivař, Hodkovičky, Černý Most a Motol.
Ostatní česká a slovenská hřiště doplním později, postupně po krajích (dělá se to po jednom a není to úplně "ping ping"). Ale možno již reálně hodnotit.

Pozn. "robot" je systémový účet, jako zakladatel je zvolen proto, aby to furt neotravovalo mě s notifikacemi přímo. U hřišť, kdy se mi ozve potom provozovatel, že bych chtěl na recenze reagovat, vlastnictví "položky/hřiště" v hodnocení této osobě předám, protože jen ta může napsat přímo k hodnocení svůj komentář. Jinak diskuse jsou funkční k hodnocenemu hristi pro vsechny. Až přibudou nějaká hodnocení s hvězdičkami, dám ty nejnovější na titulku.

Ještě připomenu, že ke každému hodnocení může registrovaný uživatel dát právě jedno hodnocení. Co se nehodnotí, ponechá se prázdné. Tzn. nejhorší je 0,5 hvězdičky, nikoli nula, nejlepší pět hvězdiček. Je vhodné u nižšího počtu hvězdiček napsat, proč. Zkusme být v hodnocení konstruktivní. Ohodnocení bez vysvětlivek často nikomu nic neřekne. Zatím jsou všechny položky nepovinné. Berme hodnocení jako službu sami sobě, ale i případně provozovatelům hřišť. Platí, že pokud se nám něco hodně nelíbí, je dobré to vhodnou formou řešit hned na místě.

Samozřejmě, když na něco narazíte, dejte vědět. :)
Takže, vzhůru na kritiku Prahy!

---
PS: Jak dodělám všechna hřiště, dám vědět.

Upraveno:
Update Hodnocení - pilot Praha

Po nalezení nějaké rozumné varianty jsem do Hodnocení připojil prozatím pět pražských hřišť: Zbraslav, Hostivař, Hodkovičky, Černý Most a Motol.
Ostatní česká a slovenská hřiště doplním později, postupně po krajích (dělá se to po jednom a není to úplně "ping ping"). Ale možno již reálně hodnotit.

Pozn. "robot" je systémový účet, jako zakladatel je zvolen proto, aby to furt neotravovalo mě s notifikacemi přímo. U hřišť, kdy se mi ozve potom provozovatel, že bych chtěl na recenze reagovat, vlastnictví "položky/hřiště" v hodnocení této osobě předám, protože jen ta může napsat přímo k hodnocení svůj komentář. Jinak diskuse jsou funkční k hodnocenemu hristi pro vsechny. Až přibudou nějaká hodnocení s hvězdičkami, dám ty nejnovější na titulku.

Ještě připomenu, že ke každému hodnocení může registrovaný uživatel dát právě jedno hodnocení. Co se nehodnotí, ponechá se prázdné. Tzn. nejhorší je 0,5 hvězdičky, nikoli nula, nejlepší pět hvězdiček. Je vhodné u nižšího počtu hvězdiček napsat, proč. Zkusme být v hodnocení konstruktivní. Ohodnocení bez vysvětlivek často nikomu nic neřekne. Zatím jsou všechny položky nepovinné. Berme hodnocení jako službu sami sobě, ale i případně provozovatelům hřišť. Platí, že pokud se nám něco hodně nelíbí, je dobré to vhodnou formou řešit hned na místě.

Samozřejmě, když na něco narazíte, dejte vědět. :)
Takže, vzhůru na kritiku Prahy!

---
PS: Jak dodělám všechna hřiště, dám vědět.

@JanKostalCZE postupně přidává Hřiště k hodnocení, už máme v balíku všechna Středočeská, plus Praha. Zároveň rychlý náhled k Hodnocení je nově na titulce, takže lze přidat i to své. :) Přidejte, hodnoťte!

Výstřižek.webp

Pro Hodnocení jsou aktuálně připraveny všechna hřiště z: Prahy, Středníčechy, Ústecko, Jihočesko, Plzeňsko, Karlovarsko a dnes nově Liberecko. Příští týden to snad už s @JanKostalCZE dohrkáme. :)

Výstřižek.webp

Drobný update kalendáře:
  • přidán parametr "spolhra"
  • jednorázové akce 19.jamky jsou nově s černou barvou, aby byly vyditelné
  • opraveno odkazování z kalendáře (když téma mělo víc, než jednu stránku, nefungovalo to dobře, nyní už to jde)
Kdyby něco napadlo, dejte vědět, import do google kalendáře by asi špatný taky nebyl, co. :)

Drobné vylepšení:

1) nové diskuse v postranním boxu - pomocí záložek, viz obr

Výstřižek.webp

2) pod odkazem fórum se nad výpisem všech fór nové diskuse nově zobrazují také, plus aktuálně nejoblíbenější, viz obr

Výstřižek.webp

---
Pokud by tam bylo lepší něco jiného, dejte vědět.

Do fotogalerie jsem přidal nové album: Sbírací buginy
Pomožte udělat sbírku sbíracích vraků českých a slovenských golfových hřišť. :)

První vlaštovka z Motola:

View media item 280

Tapatalk - pomalu utlumována podpora na 19.jamce

V rámci dlouhodobé údržby budu postupně utlumovat podporu kecálku tapatalk pro 19.jamku. Chápu, že někteří z vás ho používají, ale dlouhodobě to začíná být neudržitelné. Důvody:

- dle statistik tapatalk průměrně na 19.jamce používá 7-8 uživatelů denně z cca 40-50 aktivních celkem denně (vždy jiná skupina)
- tapatalk nezobrazuje spoustu věcí, které jsou na foru a neumožňuje ani to rozumně udělat (např. kalendář, galerie, blbě články, nově skupiny, příp., obchod atp) - problém je v tom, že tapatalk umí pouze a jedině vlákna ve fóru, takže bych musel všechno dublovat, o což jsem se snažil, ale zase to snižuje přehlednost pro ty, co používají web (např. vlákno Nově v galerii je pouze kvůli tapatalku, ale podobně by měly být i články, které v tapatalku správně neodkazují, skupiny atp)
- některé funkce, které by trochu v tapatalku pomohly jsou zpoplatněné měsíčním fee (není to nic dramatického, ale pořád to neřeší ten předchozí bod)
- nezvládám při každé úpravě a rozvoji dostatečně testovat web, mobilní verzi a pak ještě tapatalk verzi, je to hromada přiohýbání funkcionalit

Takže nechám tapatalk ještě chvíli běžet (pro uživatele, co ho používají a kteří bez něho nemohou nyní být). Zároveň prosím tyto uživatele - začněte využívat mobilní verzi jamky přes internetový prohlížeč. Dokud nebude za jamkou větší tým údržbářů, podpora pro tapatalk je hrozný žrout času.

Upraveno:
Tapatalk - pomalu utlumována podpora na 19.jamce

V rámci dlouhodobé údržby budu postupně utlumovat podporu kecálku tapalk pro 19.jamku. Chápu, že někteří z vás ho používají, ale dlouhodobě to začíná být neudržitelné. Důvody:

- dle statistik tapatalk průměrně na 19.jamce používá 7-8 uživatelů denně z cca 40-50 aktivních celkem denně (vždy jiná skupina)
- tapatalk nezobrazuje spoustu věcí, které jsou na foru a neumožňuje ani to rozumně udělat (např. kalendář, galerie, blbě články, nově skupiny, příp., obchod atp) - problém je v tom, že tapatlk umí pouze a jedině vlákna ve foru, takže bych musel všechno dublovat, o což jsem se snažil, ale zase to snižuje přehlednost pro ty, co používají web (např. vlákno Nově v galerii je pouze kvůli tapatalku, ale podobně by měly být i články, které v tapatlaku správně neodkazují, skupiny atp)
- některé funkce, které by trochu v tapatalku pomohli jsou zpoplatněné měsíčním fee (není to nic dramatického, ale pořád to neřeší ten předchozí bod)
- nezvládám při každé úpravě a rozvoji dostatečně testova web, mobilní verzi a pak ještě tapatalk verzi, je to hromada přiohýbání funkcionalit

Takže nechám tapatalk ještě chvíli běžet (uživatele, co ho používají a kteří bez něho nemohou být). Zároveň prosím tyto uživatele - začněte využívat mobilní verzi jamky přes internetový prohlížeč. Dokud nebude za jamkou větší tým údržbářů, podpora pro tapatalk je hrozný žrout času.
Náčelníku, jak rozkazuješ - ještě dnes tapatalk odinstaluju;)

@requo : mrzí mě to, ale chápu to. Jen sám jsem našel a upozornil na dost věcí, co nešlo.
Ale neboj, já budu prudit i s mobilní verzí webu:-)

Dovolená od práce i od golfu do 25.8.! :)

Od zítřka do 25.8. jsem na dovolené, s velmi omezeným přístupem k internetu - dětský tábor. Tak to tady nechávám v dobrých rukou správců @JanKostalCZE a @jan - kdyby něco nešlo, tak přednostně pls. na ně. Já to tady budu bedlivým okem sledovat a případně zasahovat až se zpožděním. Hezkou hru a taky nepracujte!

Novinka: Oficiální geografické skupiny členů 19.jamky

Každý kraj má na Jamce svůj domov. Ať už Pražáci, Jihočeši, Moraváci, každý z nás má tady možnost patřit do svého geografického "chlívku" a přímo komunikovat s lidmi ze svého nejblížšího okolí. Vytvořeny geografické skupiny pro tyto kraje:
O co jde? Jedna se o takové tlachací koutky, se zdí podobnou facebooku. Správci skupin do skupiny mohou dle svého zvážení přijmout kohokoli, nicméně přednostně členy, kteří mají k danému regionu nějaký vztah a například se mohou účastnit nějaké společné hry, akce atp. Skupiny nenahrazují fórum, ale mají do doplňovat pro snažší komunikaci. Mělo by to být intuitivní, rychlé nápovědy viz obrázky po rozkliknutí. O všem dění ve skupinách vám chodí notifikace.

Skupina 1.webp Skupina 2.webp

Pravidla pro oficiální geografické skupiny 19.jamky
  • žádosti o přijetí schvaluje správce skupiny, podmínkou pro přijetí do skupiny je představení se v na fóru v Představení členů
  • skupina je pro aktivní členy 19.jamky, kteří se cítí geograficky spojeni (bydliště, práce, příbuzní...) s danou lokalitou a často se v dané lokalitě vyskytují...
  • skupina nenahrazuje fórum, obecná témata patří vždy do fóra k diskusi všem
  • slušná mluva, vystupování atp je samozřejmostí, stejně jako platí zíkaz nadbytečné reklamy, nevhodného chování urážení atp.
  • skupinu spravuje správce (viz Členové), v případě nejasností se obracejte přednostně na něj, případně na adminy 19.jamky

---

Jedna osoba samozřejmě může být členem více skupin. Tak hurá do skupinek, když nás bude v nich dost, nebrání pak už nic reprezentovat v rámzi vzájemných kláních svůj kraj. :) A propo, hledám aktivní správce pro dané kraje, vždy někoho, kdo si vezme skupinku na starost a bude neúplatný, smířlivý, spravedlivý, hodný, krásný, milý, pozorný, intuitivní... a nic za to nebude chtít. Ozvěte se mi. :)

Nové fórum: Golfová půjčovna

Vytvořeno nové fórum pro všechny poptávající či nabízející k zapůjčení golfové vybavení. Váháte s nákupem? Zkuste se ozvat, třeba vám někdo z jamky může půjčit. :) Hole, vozíky atp. Inspirací byla poptávka @JanKostalCZE - pčesunuta do nového šuplíku. Ať nám půjčovna dobře slouží.

https://www.19jamka.cz/forums/golfova-pujcovna.89/

Výstřižek.webp

Novinka: Na homepage, resp. titulní straně je nově přidán bunker pro bunkershoty, tedy rychlé odkazy pro nejčastěji používané odkazy - takové zkratky. Zobrazujete se na na pc verzi i na mobilu. Měl by řešit, resp. pomoci řešit, problémy s někdy nejjednoznačnou navigací a dohledáním konkrétních oblíbených a doporučených vláken fór, i když nejsou zrovna mezi právě "živými". Podněty sem, finální verze se může od současné ještě lišit.

Novinka: Na homepage, resp. titulní straně je nově přidán bunker pro bunkershoty, tedy rychlé odkazy pro nejčastěji používané odkazy - takové zkratky. Zobrazujete se na na pc verzi i na mobilu. Měl by řešit, resp. pomoci řešit, problémy s někdy nejjednoznačnou navigací a dohledáním konkrétních oblíbených a doporučených vláken fór, i když nejsou zrovna mezi právě "živými". Podněty sem, finální verze se může od současné ještě lišit.
Hurá. Tuhle jsem zrovna něco hledala a nemohla najít... Dík

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom