Update Hodnocení - pilot Praha
Po nalezení nějaké rozumné varianty jsem
do Hodnocení připojil prozatím pět pražských hřišť: Zbraslav, Hostivař, Hodkovičky, Černý Most a Motol.
Ostatní česká a slovenská hřiště doplním později, postupně po krajích (dělá se to po jednom a není to úplně "ping ping"). Ale možno již reálně hodnotit.
Pozn. "robot" je systémový účet, jako zakladatel je zvolen proto, aby to furt neotravovalo mě s notifikacemi přímo. U hřišť, kdy se mi ozve potom provozovatel, že bych chtěl na recenze reagovat, vlastnictví "položky/hřiště" v hodnocení této osobě předám, protože jen ta může napsat přímo k hodnocení svůj komentář. Jinak diskuse jsou funkční k hodnocenemu hristi pro vsechny. Až přibudou nějaká hodnocení s hvězdičkami, dám ty nejnovější na titulku.
Ještě připomenu, že ke každému hodnocení může registrovaný uživatel dát právě jedno hodnocení. Co se nehodnotí, ponechá se prázdné. Tzn. nejhorší je 0,5 hvězdičky, nikoli nula, nejlepší pět hvězdiček. Je vhodné u nižšího počtu hvězdiček napsat, proč. Zkusme být v hodnocení konstruktivní. Ohodnocení bez vysvětlivek často nikomu nic neřekne. Zatím jsou všechny položky nepovinné. Berme hodnocení jako službu sami sobě, ale i případně provozovatelům hřišť. Platí, že pokud se nám něco hodně nelíbí, je dobré to vhodnou formou řešit hned na místě.
Samozřejmě, když na něco narazíte, dejte vědět.
Takže, vzhůru na kritiku Prahy!
---
PS: Jak dodělám všechna hřiště, dám vědět.