Super nápad jen aby bylo dost Moraváků :-D pokud to bude víkend tak bych se klidně i hlásil .. ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A můžeš mi říct kdo proti němu bude hrát jamkovku...?Pro ubytované je celodenní fee . A tak se dá odehrát i více zápasů. Takovej Honza Všudehrál by určitě zvládnul i 45 jamek.
A k tomu selátku jedině místní pivo. Lobuji za Krumlov.Golf balíček tuším mají i na Bohdanči. Já jsem tedy případně letos pro Bohdaneč. Týmová trika. Oddělené sprchy. Sele na grilu...
Ryder Cup se hraje jako jamkovka na max 18 jamek. Takže 45 jamek nedá i kdyby chtěl! [emoji23]
Jeeee já se těším!!!!
Doprovod. Caddy. Fotografy. Plavky s sebou!
S Krumlovem nas Ostravaci zabijouA k tomu selátku jedině místní pivo. Lobuji za Krumlov.
Chachaři jsou tvrdí kluci, ty to zvládnou levou zadní . Baník .....S Krumlovem nas Ostravaci zabijou
Výhra. Trofej. Emoce. TV štáby. Rozhovor s Bosákem a Lorencem...jsem taky pro Bohdaneč.Golf balíček tuším mají i na Bohdanči. Já jsem tedy případně letos pro Bohdaneč. Týmová trika. Oddělené sprchy. Sele na grilu...
Ja jsem pro kazdou spatnost, mozna ten krumlov je lepsi, kratsi, vse na miste, ale pro vychodnare je to dost z rukyJe pravda, že Krumlov má všechno na místě. Ubytování. Žrádlo. Hřiště. Bazén... no. Je to dilema.
@Helldriver se mnou dnes jamkovku na Lisnici hral A/S, kdyz pominu deatil, ze to sli s @Lefty jako texas, tak dobryA můžeš mi říct kdo proti němu bude hrát jamkovku...?
Právě čekám, kdy se ozve @Zuziky nebo někdo další, jaké že lokality si tu vymýšlíme. Ale buď jim je to jedno nebo ještě nestihli přečístJa jsem pro kazdou spatnost, mozna ten krumlov je lepsi, kratsi, vse na miste, ale pro vychodnare je to dost z ruky
Takového týpka co na Líšnici na 7ce, par 5 druhou ranou přestřelí green "SEDMOU ŽELEZEM " není nutné se bát. Ono mu to tam totiž nepadá a tak je jedno jak je dlouhej. Klidně si ho podám. " za nás, za Jižany"@Helldriver se mnou dnes jamkovku na Lisnici hral A/S, kdyz pominu deatil, ze to sli s @Lefty jako texas, tak dobry
Krumlov beru.... Teda doufám, že tu není moc ostravaku...S Krumlovem nas Ostravaci zabijou