- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak to jak pro koho ;-)ideální víkend je 29.9.-1.10
JestliTo by byla škoda ale nevidím v tom žádný zásadní problém. Hlavně, že se sejdeme a bude prča. A vyhraju. Samozřejmě.
Na tenhle termín jsem se předběžně ptal i v Krumlově a kromě malé svatby by neměl být problém.ideální víkend je 29.9.-1.10
co mas porad s tim Krumlovem?? dal jsi tam eagle tak ho beres jako posvatnej??Jestli
Na tenhle termín jsem se předběžně ptal i v Krumlově a kromě malé svatby by neměl být problém.
Jedna vlaštovka jaro nedělá, já umím hrát kdekoliv.co mas porad s tim Krumlovem?? dal jsi tam eagle tak ho beres jako posvatnej??
OK, jdem Karlstejn a vsichni z bilychJedna vlaštovka jaro nedělá, já umím hrát kdekoliv.
Tam mají málo pokojů pro všechny.OK, jdem Karlstejn a vsichni z bilych
prepoklad jsou 2 dny myslim, v sobotu 2 kolato jsem měl právě na mysli - za mě by dával smysl první nějaký "doodle" nebo jiný dotazník s termíny a lokalitami. Pokud půjde o 3 hrací dny, tak ony bohužel řady možných účastníků ještě trošku prořídnou
Tak nějak. 4 x fourball a 4 x foursome v sobotu. V neděli 8 x single. Nebo jen 2 x 2 v sobotu?prepoklad jsou 2 dny myslim, v sobotu 2 kola
jsem pro, ale pak chci do týmuOK, jdem Karlstejn a vsichni z bilych
Na tu mysteves jsem koukal, když nabízeli pobyty přes nějakej slevomat. Snažil jsem se najít nějaké recenze a zkušenosti. Nic pozitivního, jen špatné. Ale osobně jsem tam nebyl...Tak nějak. 4 x fourball a 4 x foursome v sobotu. V neděli 8 x single. Nebo jen 2 x 2 v sobotu?
Posílal jsem Michalovi tip na Myštěves. Mrkněte na to.
Myštěves nebývá moc v top kondici, naposled jsem tam byl tuším loni, předtím asi 3x a vždy dost sucho.Tak nějak. 4 x fourball a 4 x foursome v sobotu. V neděli 8 x single. Nebo jen 2 x 2 v sobotu?
Mysteves nebrat. nuda nuda pole slepe jamky nuda nuda spatne ubyt nudaTak nějak. 4 x fourball a 4 x foursome v sobotu. V neděli 8 x single. Nebo jen 2 x 2 v sobotu?
SM LOM OS SMOL PACHOLMysteves nebrat. nuda nuda pole slepe jamky nuda nuda spatne ubyt nuda