Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Čechy vs Morava - RyderCup 19.jamky?

Stav
Uzamčeno.
Bych jel, ale vzhledem k tomu, ze si druzstvo voli kapitan, pak ma sance hrat je pouze v pripade, ze bych byl kapitan :D
jelikoz to bude nejspis s vyrovnanim, tak se spis bude muset zohlednit aktualni forma oproti hcp :)

No vzhledem k tomu, ze přelom září a října je poměrně turisticky i golfové frekventovaný termín tak máme asi nejvyšší čas. @requo budes chtít nějak pomoci s hledáním kapacit? :D

ideální víkend je 29.9.-1.10 :)

Tak to jak pro koho ;-)
Víkend před i víkend po můžu, ale tenhle ne, finálový turnaj klubové sezóny si v souladu s golfovým cílem nesmím nechat ujít. Ale se svými výkony bych se stejně kvalifikoval maximálně jako divák a to ještě jen do druhé řady :D

To by byla škoda ale nevidím v tom žádný zásadní problém. Hlavně, že se sejdeme a bude prča. A vyhraju. Samozřejmě.
emoji157.png
Jestli
Na tenhle termín jsem se předběžně ptal i v Krumlově a kromě malé svatby by neměl být problém.:)

Jestli

Na tenhle termín jsem se předběžně ptal i v Krumlově a kromě malé svatby by neměl být problém.:)
co mas porad s tim Krumlovem?? :D dal jsi tam eagle tak ho beres jako posvatnej?? :D

Jedna vlaštovka jaro nedělá, já umím hrát kdekoliv.:)
OK, jdem Karlstejn a vsichni z bilych :D

to jsem měl právě na mysli - za mě by dával smysl první nějaký "doodle" nebo jiný dotazník s termíny a lokalitami. Pokud půjde o 3 hrací dny, tak ony bohužel řady možných účastníků ještě trošku prořídnou:p

to jsem měl právě na mysli - za mě by dával smysl první nějaký "doodle" nebo jiný dotazník s termíny a lokalitami. Pokud půjde o 3 hrací dny, tak ony bohužel řady možných účastníků ještě trošku prořídnou:p
prepoklad jsou 2 dny myslim, v sobotu 2 kola :)

prepoklad jsou 2 dny myslim, v sobotu 2 kola :)
Tak nějak. 4 x fourball a 4 x foursome v sobotu. V neděli 8 x single. Nebo jen 2 x 2 v sobotu?

Posílal jsem Michalovi tip na Myštěves. Mrkněte na to.

Tak nějak. 4 x fourball a 4 x foursome v sobotu. V neděli 8 x single. Nebo jen 2 x 2 v sobotu?

Na tu mysteves jsem koukal, když nabízeli pobyty přes nějakej slevomat. Snažil jsem se najít nějaké recenze a zkušenosti. Nic pozitivního, jen špatné. Ale osobně jsem tam nebyl...

Myštěves nebývá moc v top kondici, naposled jsem tam byl tuším loni, předtím asi 3x a vždy dost sucho.
Ale zas tam nebývá plno a nebude to drahy.

Mysteves nebrat. nuda nuda pole slepe jamky nuda nuda spatne ubyt nuda

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom