Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ale online zpravodajstvi pro rodinne vezne katastrofa!!
Tipuji driving na RohanuČeský tým získal právo vybrat lokalitu a místo pro závěrečný slavnostní večírek 19.jamky, kde jim bude oficiálně a slavnostně předán pohár s vypsanými jmény všech hráčů českého, tedy vítězného týmu. Domluvím se s @JanKostalCZE o termínu a místu?
Jsem @RobertSlajs navrhoval, že se sejdeme na Rohanu a zahrajeme si hru tref svého kapitána pči sběru míčků. Vklad bude lahev kofoly, kdo trefí získá vše, pokud nikdo, získá sběrač. Tal to můžeme spojitTipuji driving na Rohanu
A Honza nebude srab a bude to sbirat pekne rucne...Jsem @RobertSlajs navrhoval, že se sejdeme na Rohanu a zahrajeme si hru tref svého kapitána pči sběru míčků. Vklad bude lahev kofoly, kdo trefí získá vše, pokud nikdo, získá sběrač. Tal to můžeme spojit
profik vas vsechny moc zdravi !!!! prave mi v kanclu prisednul vlasy a slibil, ze si dneska udela regitraci tadyMyslím, že celá akce dopadla výborně.
Náčelník našel v neděli své boty 20 centimetrů vedle sebe na drivingu po té, co s nimi z pokoje č.5 v pozdních nočních hodinách, zadrivoval TeachingPRO z moravského týmu. Holt je vidět, že to má v ruce. Zapomenutý telefon (jak jinak než opět v nočních hodinách), jsme náčelníkovi s @RobertSlajs uchovali přes noc v našem pokoji, byť od sedmi hodin neustále vyzváněl a rušil náís ve spánku. Nakonec jsme ho zpět vrátili usměvavému majiteli. Ještě že bugyny nemají kontrolku chlastu, jinak bysme byli na hřiští bez proviantu
@JanKostalCZE se pomazlil aspoň krátce v neděli na místě s pohárem, než mu ho opět náčelník odebral a my ostatní z českého týmu, jsme si odvezli malé pohárky.
Velký dík @Zuziky, za přivezení moravského týmu a hlavně, že nám ukázala, že golfový profík, je jen člověk z masa a kostí a není to žádný asketa.... Ti co byli, vědí
Já hodil bag do kouta a už ho do jara nechci vidět, ba ne, za chvíli ho vezmu na milost a začnu zase trénovat
Díky
Pochval a díků už snad zaznělo dost, tak bych zmínil i některé mínusy:
Hřiště je dlouhé
Ten víkend byl krátký
Nepřinesl jsem týmu Morava & Slezsko žádný bod
Mínus 3 míčky (všechny v tom proklatém rybníku na 17)
Další mínus zaznamenal můj bankéř, prosím příště ať je proshop zavřený
Vlastně jsem skoro nefotil, tak mám jedinou fotku
Ty headcovery na putter jsou prostě nepoužitelný
Příště pojedu zas
Zobrazit přílohu 2931
Nebo vyměnit maséra za masérkuWoe já už chci znát termín!!!! Ať se mohu, tradičně, ptát - UŽ TAM BUDEM??????? Tentokrát si ale vezmu dvoulůžko bez maséra.
Zuzi, mně už se taky stejskáSem ted vlezt nekdo cizi, tak si bude myslet, ze si spletl forum :-D