- Klub
- Gc Lipiny
- HI (HCP)
- 16,2
Za mě bych zlomil každému jedno železo a řekl oprava je v hodnotě dvou jamek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ještě bych pochopil, že je někdo držgrešle a nechce dát na Karlštejně za fee 3000,-, ale u Vás, pokud se nepletu je celodenní fee za 300,-? Nebo aspoň bylo. Nebo, že by to bylo právě tou nízkou cenou? Přece ty tři stovky ho ( majitele ) nespasí, tak proč bych platil? Možná, že to jsou stejný lidi, který tvrděj, že blinkry dává jenom blbec!Přestože si zpětně pokaždé říkám, že mi to zato nestojí a udělal bych líp (především pro svoje zdraví), kdybych to ignoroval, tak to prostě neumím. Vidím kolem sebe všechny ty lidi, co tu často do poslední špetky energie budují to nejlepší co dokážou, snaží se, vymýšlí, opravují, kopou, sečou, roznáší,...a takovýmuhle je to vlastně uplně u zadku...z toho je mi smutno a je mi to vlastně především hrozně líto...
Jo, kdybych se chtěl stát teoreticky podvodníkem, tak Slapy jsou na to jak dělaný, tam není za první týčko (o desítce ani nemluvě) vůbec vidět. Na druhou stranu kolikrát se vám stalo, že po vás maršál - jenž by to měl hlídat - chtěl během hry vidět nějaký doklad o zaplacení či tak něco. Mě za už skoro 13 let hraní jednou!!!Dost by m zajímalo kolik lidí za rok projde hřiště na černo, třeba na Slapech. Často vidím, jak někdo parkuje pod 9. greenem nebo vyběhne rovnou z chajdy a jde si hrát. Stává se i že v průběhu hry přede mnou zázračně přibývají flighty. A teď... mají to domluvené, že začínají třeba od 6. a jdou hrát jen 4 jamky, nebo jsou to neplatiči?
Jenže maršál vidí do rezervací, takže on nemusí chtít vidět doklad. On ví, kde by kdo měl být a teprve v momentě, kdy tam není nebo tam naopak někdo přebývá, tak zasahuje...Na druhou stranu kolikrát se vám stalo, že po vás maršál - jenž by to měl hlídat - chtěl během hry vidět nějaký doklad o zaplacení či tak něco. Mě za už skoro 13 let hraní jednou!!!
přesně, maršál vidí do rezervací a odbavení. Ale i tak se objevují pravidelně černí hráči třeba i na Černém Mostě. Nevím čím to je, ale asi nepochopili, že název rezortu má jinou souvislost.Jenže maršál vidí do rezervací, takže on nemusí chtít vidět doklad. On ví, kde by kdo měl být a teprve v momentě, kdy tam není nebo tam naopak někdo přebývá, tak zasahuje...
Já bych se hrozně rád vyhnul paušalizování a u člověka, který to u nás a na golfu nezná, bych i to nutkání obejít si pár jamek z drivingu, když tam nikdo není, pochopil. Ale ten, kdo tu byl bůhví kolik let členem, dokonce dával své dítě na dětské tréninky, ví v jaké rovině náš areál funguje a že v podstatě není problém se férově na čemkoli domluvit, tam mi to hlava nebere...Ono totiž vůbec nejde o peníze, protože skutečně žádné reálně nespotřebovává - to že si 10x plácne na FW do balonu mne skutečně nic nestojí. Mrzí mne ty souvislosti...Ještě bych pochopil, že je někdo držgrešle a nechce dát na Karlštejně za fee 3000,-, ale u Vás, pokud se nepletu je celodenní fee za 300,-? Nebo aspoň bylo. Nebo, že by to bylo právě tou nízkou cenou? Přece ty tři stovky ho ( majitele ) nespasí, tak proč bych platil? Možná, že to jsou stejný lidi, který tvrděj, že blinkry dává jenom blbec!
konečně vím proč si na vesnických hřištích nedávám kapučíno !!!!!!
Mrzí mne ty souvislosti...
Já bych ho i potrestal, ale nemám jak. Max na něj zavolat policajty, což ve výsledku skončí patem, kdy on bude tvrdit jednu věc a já druhou. Pak už zbývá se s tím jen smířit...a to mi prostě nejde...pokud nenasleduje nějaký trest, který by byl skutečně nepříjemný
OPS Teetime ma moznost blacklistu, ale myslim, ze jen pro svoje hriste, v tom pripade to tomu hraci nenecha udelat ani rezervaciCo nějaký blacklist a takové lidi už k sobě nepustit?
Problém blacklistu řeší lidi, co chtějí hrát ofiko. Tyhle zrovna ofiko nehráli...Co nějaký blacklist a takové lidi už k sobě nepustit?
Případně sdílet tenhle seznam vzájemně mezi hřišti?
Mozna hloupy dotaz, ale nelze cloveku zakazat vstup do arealu?Problém blacklistu řeší lidi, co chtějí hrát ofiko. Tyhle zrovna ofiko nehráli...
Oznameni, asi nejlepe doporucene, a pak uz klidne na policii. Ale mozna jsem naivka...To urcite lze. Otazkou je vymahatelnost takoveho zakazu...
To mas asi pravdu, ale minimalne stejny opruz je to pro me. A vzhledem k par zkusenostem se znicenim vybaveni hoteloveho pokoje si nedelam iluze o tom, ze i zde je vymahatelnost v podstate nulova.Oznameni, asi nejlepe doporucene, a pak uz klidne na policii. Ale mozna jsem naivka...
Dalsi moznost by byla oznameni, ze je to zpoplatnene a nasledne vyzva k zaplaceni a treba vymahani. Ony uz jen ty doporucene dopisy jsou pro dotycneho pekny opruz.
btw. CGF neresi nijak spolecny postup vuci lidem, co porucuji zjevne uplne vse? Blokace atp.?