Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jasně, vypadá to že cena útěchy bude má.Skvely, uz nejsem posledni
Já to pojistím zezadu, za ten druhý den si to zasloužímSkvely, uz nejsem posledni
Zase tolik bych se zatím neradovalJasně, vypadá to že cena útěchy bude má.
Ale, jo, to byla blbost, ale vyplňoval jsem to při koukání na Valero Texas, tak jsem se asi nějak zasnil Ale sranda musí být.Tak se taky přidám ke gratulaci medailistům ( vítězi ) a hlavně poděkování za organizaci.
Některé tipy byly hodně divoké! Třeba ten cut na -7 ( pardon @TP_79 ), podobně jako ten můj na vítězství Camerona Younga! On ale nakonec skončil v TOP 10 a jednu chvíli byl tuším čtvrtý! Vsadil jsem na něj, že bude TOP 8, bohužel to o ránu nevyšlo!
Ještě jednou díky @ligi !
Čekal jsem všechny MajoryTak nějaký závěrečný "chytrý" proslov.........Ještě jednou díky za účast, takhle přes těch 20 lidí je to ideální, přehledné a napínavé, vašich pochval si velmi cením.....holt polechtání ega není nikdy dost. A co dál?......
Myslím, že jeden major - a pro mě ten nej - stačil. Teď už budou další následovat v krátkých sledech a bylo by to hodně podobné. ALE........máme olypiádu opět s golfem, je jednou za 4 roky.....a co hlavně, budou tam na 99% dvě naše holky + jedna poloviční (Nelly), spousta dalších skvělých hráčů a hráček. Takže bych připravil tipovací soutěž - společnou pro muže i ženy (a tudíž delší než 4-denní major.....1. - 10.8.) - až na tuto jistě vrcholnou událost............ Nějaké námitky, dotazy.....nebo rovnou gejzír nadšení?
Já Libora na Kaskádě přemluvím kolo bez birdie = tipovačka na jeden major nebo tak něcoČekal jsem všechny Majory