Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Členství na rok 2025, kde zakotvíte?

Teda jestli jsi to fakt "optimalizoval" na 171 Kč/hra, tak klobouk dolů:up: .....Ale nechci být hnidopich - jen jsem zvědavej:).........Ty Hoře + Hluboká jsou jasný (členství dělené počtem her, tj.55), ale pak je tam dalších 54 her, kde jsi přece musel platit i při různých dokupech a slevách fee v rozmezí cca 400 - 800 Kč. Tak jak to náčelníku sakra děláš?:D:D

Někdy u piva. :) Principiálně... máš pravdu, letos to výrazně ovlivnilo, že jsem mohl párkrát (vícekrát) hrát zdarma v rámci nějaké spolupráce - což se mi blbě finančně vyčísluje. Bez toho to přes prst vychází na cca 250-300 Kč hru (včetně Hořehled)?. Ono taky hodně v tom je zahrnutých devítek, které jsou pro mě časově vhodnější, s ohledem na hraní ve všední dny po práci (u mě převažuje). A třeba takový 18j Molitorov v pondělí díky pondělní hře 10xHI (tzn. cca 170,- v mém případě) je moc prima. :)

Upraveno:
Teda jestli jsi to fakt "optimalizoval" na 171 Kč/hra, tak klobouk dolů:up: .....Ale nechci být hnidopich - jen jsem zvědavej:).........Ty Hoře + Hluboká jsou jasný (členství dělené počtem her, tj.55), ale pak je tam dalších 54 her, kde jsi přece musel platit i při různých dokupech a slevách fee v rozmezí cca 400 - 800 Kč. Tak jak to náčelníku sakra děláš?:D:D
to by me taky zajimalo, takova requo analyza!

Já to spočítal a dostal jsem se na 220,- za hru a to bude na Terasách asi dražší celoroční fee.
Ve finále je to stejně jedno, kdyby k tomu měl člověk připočítat všechny náklady...hadry, balóny, cesty, těch obědů a káviček po hře, tak je tam stejně za ranec.🙂
Ale aspoň můžu manželce ukázat, jak nám vlastně tím, že hraju golf, šetřím prachy. 😀

Ad cgk - dneska jsem koupil dvě nejnižší členství START pro sebe a @kristyna na příští rok, kvůli dokupům, za rok párkrát využijeme. Tzn každé za 1.500 Kč. Před chvílí mi na emailu přistálo pro každého z nás jedno fee na 9j na Golf Park Praha jako dárek s platností do konce roku 2025. Moc milé! 👍

Jj, jen mi rikal, ze nejake hriste je v jednani. Ale za boha si nemuzu vzpomenout ktery…..:rolleyes:
Na webu ČGK je uvedeno jako "v jednání" Penati, tak doufám, že to dopadne dobře a to hřiště tam zase bude.
Jako doplněk ke Kaskádě se mi osvědčil balíček R106, třeba Albatross, Karlštejn, Konopiště, Penati nebo Haugschlag si díky tomu lze zahrát za pár peněz.

Kupuju 20 her na rok u CGK s 8 premiovejma hristema za 16500, pak GolfAmore nebo nejakou jinou zahranicni kartu, zalezi kame pojedu.
Letos odehrano 88 her, vetsina placena, neco zvane. Celkem se slevama zaplaceno 77450, bez slev by to bylo cca 147856.
V prumeru me jedna hra vysla 880Kc, coz je super cena. Ztraceno 113 balonu v prumeru 1,3 na hru. Na sazkach vydelano jen 1300 ;( :D

Já si příští rok rozšířím Beřovice o Zbraslav, za prvé jsem tam dlouho nehrál a za druhé tam trénuji, takže mi to zlevní míče.

1731506056860.webp

Já si příští rok rozšířím Beřovice o Zbraslav, za prvé jsem tam dlouho nehrál a za druhé tam trénuji, takže mi to zlevní míče.

Zobrazit přílohu 46592
Budu to stejné kupovat na příští rok také. Měl jsem i tento rok. Potěšily 4x6 jamek ve Vinoři zdarma. (3x za včasnou platbu, 1x za vyplnění ankety). Příští rok mají být i nějaké nové výhody na tom jejich koupacím jezeru, co tam otevřeli. Od listopadu nám dali v práci multisportku, na kterou dostanu košík balónů zdarma denně. Pro mě no brainer, když ještě navíc bydlím kousek. Od příští sezóny navíc otevřou nový driving u nové klubovny. Mám rád možnost hrát jenom 9j, víc mi to vyhovuje (po 15. jamce už mě začínají bolet záda). Jako fakt si nemůžu na nic stěžovat, cítím se tam dobře.

zadávám do mGolf a za rok sem tam na to koukám
Přesně. Výbornej nástroj... 👌 😍 Teď začne analytické období.
Dneska jsem zachytil členství v Bestgolfu na 2025, pecka! To si koupí... tak dva lidi. 😂

Letos odehráno celkem 79 her, z toho 68 v zahraničí. Kombinace CGK v ČR a Golfamore v zahraničí. Některá hřiště za plnou cenu. Průměrná cena za hru cca 750 Kč. Na příští rok mám v plánu stejnou variantu a očekávám podobné náklady.

Přesně. Výbornej nástroj... 👌 😍 Teď začne analytické období.
Dneska jsem zachytil členství v Bestgolfu na 2025, pecka! To si koupí... tak dva lidi. 😂

Ad Bestgolf - tak to je hustý (myšleno za mě ironicky). Nebo na to blbě koukám a přehlédl jsem někde něco? Vypisuji ze stránek https://bestgolfklub.cz/:

START - 1.250,- (1.500,- po 1.12.) - jen registrace ČGK
2v1 - 1.750,- (1.990,- po 1.12.) - to same co START + vouchery 2v1
Callaway - 2490,- (2.990,- po 1.12.) - to same co Start plus 1.500,- kč sleva na Callaway zboží
350 Hřišť - 4490,- (5.490,- po 1.12.) - Start plus 5 hodin na simulátoru, kde si můžete zahrát z nabídky 350 hřišť :-D

Jako jo, překvapilo. :-D Můžete mi někdo ozřejmit jediný důvod, proč, když bych potřeboval být někde členem, bych šáhnul po tomto a ne např po START čgk, kde s dokupy za cenu 1.500,-? A úplně nejhustší mi přijde členství Callaway. Běžná cena START bez slevy 1.500,- + voucher Callaway za 1.500,- = 3.000,-. Tzn. ušetřím na členství 10 kaček! Pecka! A když přidám bůra, tak 5 hodin na firemním simu, kde si můžu v adresáři vybrat z 350 světových hřišt. :-D Btw. permice na 10 hodin dle stejného webu https://www.bestgolf.cz/dalsi-sluzby/trackman-4-indoor/ stojí 7.490,- Kč.

Ne, tak trochu vážně, kdyby to předtím nebyl reálný virtuální klub, který nabízí skutečně hru na hřištích (a svého času poměrně atraktivní), tak asi plus minus ok, na golfovej krám. Ale ten voucher v plně ceně je i tak divnej. :oops:

Upraveno:
Ad Bestgolf - tak to je hustý (myšleno za mě ironicky). Nebo na to blbě koukám a přehlédl jsem někde něco? Vypisuji ze stránek https://bestgolfklub.cz/:

START - 1.250,- (1.500,- po 1.12.) - jen registrace ČGK
2v1 - 1.750,- (1.990,- po 1.12.) - to same co START + vouchery 2v1
Callaway - 2490,- (2.990,- po 1.12.) - to same co Start plus 1.500,- kč sleva na Callaway zboží
350 Hřišť - 4490,- (5.490,- po 1.12.) - Start plus 5 hodin na simulátoru, kde si můžete zahrát z nabídky 350 hřišť :-D

Jako jo, překvapilo. :-D Můžete mi někdo ozřejmit jediný důvod, proč, když bych potřeboval být někde členem, bych šáhnul po tomto a ne např po START čgk, kde s dokupy za cenu 1.500,-? A úplně nejhustší mi přijde členství Callaway. Běžná cena START bez slevy 1.500,- + voucher Callaway za 1.500,- = 3.000,-. Tzn. ušetřím na členství 10 kaček! Pecka! A když přidám bůra, tak 5 hodin na firemním simu, kde si můžu v adresáři vybrat z 350 světových hřišt. :-D Btw. permice na 10 hodin dle stejného webu https://www.bestgolf.cz/dalsi-sluzby/trackman-4-indoor/ stojí 7.490,- Kč.

Ne, tak trochu vážně, kdyby to předtím nebyl reálný virtuální klub, který nabízí skutečně hru na hřištích (a svého času poměrně atraktivní), tak asi plus minus ok, na golfovej krám. Ale ten voucher v plně ceně je i tak divnej. :oops:
Tak trochu doufám, že udělali takovýto nepovedený výkopu na 2025 a v prosinci představí klasiku virtuálního klubu.
Možnost, že toto je konečná nabídka, není ale vůbec vtipná.

Pravděpodobně opět zvolím nějaké menší členství ČGK. A přiznám se, že jelikož se na golfu poměrně často pohybuji i jako zaměstnanec, tak vidím kolik údržba a provoz těchto resortů stojí. I proto rád a bez výčitek zaplatím požadovanou cenu. Pokud to samozřejmě aspoň trochu odpovídá mým představám.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom