Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Odlepená hlava (golfové holeTak to je docela mazec. Můj švih má naštěstí rychlost důchodce s chodítkem, takže mě to nehrozí![]()
Jestli dobře vidím tak to není zlomený ale uvolněná hlava, asi soudruzi použili špatný lepidýlko... Každopádně mě překvapuje ta koroze, tahal jsem shafty z dvacet let starých holí a nikde to nebylo..
![]()
Se nediv, že to rezne - „dyť to sou železa”Lepidýlko zjevně není konstruovaný na moji snahu řezat švihem v časoprostoru díry! A přesně jak píše @miky.tommy , na rez sere pes, ale tu korozi budu řešit!
Myslím, že to už @mkopcak psal, když se s nima chlubil. Fittovány v České republice A parametry zadány do výroby. Ostatně to tak je u všech běžných značek.
To jsem si myslel, že budou používat shodné lepidla jako v automobilovém průmyslu-nanolepidla.Kdyby někdo měl zájem vidět, jak taková montáž nafitovaných holí probíhá, tak zde Mizuno Custom Fitt Factory
Dej pak prosím vědět jak si s reklamací uspěl, to mě fakt zajímá.Lepidýlko zjevně není konstruovaný na moji snahu řezat švihem v časoprostoru díry! A přesně jak píše @miky.tommy , na rez sere pes, ale tu korozi budu řešit!
To je divné, měl jsem za to, že jsou shafty pochromované po celé délce. Takže by po půl roce, co hole máš, takto vypadat neměly.Po rozdělaní zrezlé i zkorodované všechny shafty. Nafoceno a posláno do Cobry k vyjádření...takže máme dotrénováno, kdy má začít sněžit?
Zobrazit přílohu 15265
Po rozdělaní zrezlé i zkorodované všechny shafty. Nafoceno a posláno do Cobry k vyjádření...takže máme dotrénováno, kdy má začít sněžit?
Zobrazit přílohu 15265
Nejsem si jistý, ale mám dojem, že Cobra má custom fitt factory v Německu.Se namočily cestou přes oceán, asi ...
Tak se pořádně koukni, jak to dělá Mizuno (viz můj příspěvek výše).Před lepením se doporučuje materiál zdrsnit a odmastit aby lépe přilnul, ovšem nikoli za stykovou lepící plochu spíše méně než více, lepidlo se nanáší na celou plochu. Ona ta voda je prevít , vzlíná a na narušené ploše oxiduje.
Asi špatný technologický postup .
Potom kup si fitované hole, origo z výroby tak tam by asi problém nebyl.
Takže, když Škodovka pošle do Ruska všechny díly na Octavii a tam to smontují dle výrobních standardů Škoda, tak to nebude origo?Ještě jsem nehrál s někým, kdo má sériové hole cobra a měl tyto potíže.
Co je origo z výroby , přeci hůl na kterou žádný fitér nesáhl.
Nikdy neříkej nikdy a netvrdí, že to takhle :” budou mít i ostatní značky” , máš na to odkaz? To co se stalo @mkopcak jsem viděl u fitovaných Titleist, uletěla šestka, možná náhoda a taky to nebylo Mizuno.
To se mi stalo s Callaway, zatím u třech holí. Stejná koroze, ale pravda, že po 7 letech. Vlastně jedna uletěla u tebe na hřišti