Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nebojím se toho...jak vidíš příspěvek od @doktordee , spousta lidí s tím nebude hrát už jen proto, že je to z Lidlu.
Já vlastně taky ne. Protože jich mám dost a navíc teď hraju ohraná prov a jiné shity, co lidi nahází do křoví Jako na potvoru vždy najdu víc míčků než ztratím.Nebojím se toho...jak vidíš příspěvek od @doktordee , spousta lidí s tím nebude hrát už jen proto, že je to z Lidlu.
Pamatuj! Můj HOLE-IN-ONE míček ve vitrínce je právě Dunlop!Včera jsem vzal hole po 5ti týdnech do ruky a šel si zahrát naši úterní HCP tour. Předchozí pokusy svorně končili na 7. jamce u baráku, tentokrát jsem na 1. jamce natýčkoval omlácený Dunlop a po 42 ranách, 17 STB a 2. místu jsem ho na 9. jamce opět strčil do kapsy. Takže míčema to určitě nebude.
Hele, co to máte za dunlopy? Já když ho zkusím (řádně omlácenej), lítá zásadně do vody. Když není voda tak bunker..Pamatuj! Můj HOLE-IN-ONE míček ve vitrínce je právě Dunlop!
Hele, co to máte za dunlopy? Já když ho zkusím (řádně omlácenej), lítá zásadně do vody. Když není voda tak bunker..
Hořehledy jsem odehrál jedním míčkem několikrát, pokaždé jinou bramborou..Jestli chceš, klidně ti ten úterní dám, ať to empiricky ověříme
Ten můj byl novej, koupila jsem je někde na SportsDirectu za pár šlupek. Nebylo mi jich líto když končily ve vodě...Hele, co to máte za dunlopy? Já když ho zkusím (řádně omlácenej), lítá zásadně do vody. Když není voda tak bunker..
Myslim na ne kudy chodim... ted mam treba cas, ale je to asi 700km, neva?No jasný, pořád je mám pro tebe připravený. Asi se dohodneme přes SZ, jak to udělat, během týdne poměrně dost jezdím po Praze.
Jsem si říkal, jestli by nestalo za to krivitaky obrandovat 19.jamkou. Snad někdy časem. Míček, který vyvolává emoce.
Ale jako fakt - herně spokojenost. @JardaK je snad koupil i za 110 nebo kolik... to by bylo parádní, kdyby tak vždy. Za 400 nevím. Zajímalo by mě, kdyby se udělal takový ten test míčku - bez log. Jak by je hrací seradili a kde by mezi nimi byl crivit golf ball...