Z jiného soudku, pro ty, co jste tam byli, fakt by mě to zajímalo, dokážete krátkými odrážkami dát pro vás subjektivní plusy a minusy dané akce, co se vám zdálo a co ne? Pro vás konkrétně? Může to být vzdálenost, cena, hra, počasí... Prostě, plus a minus, subjektivní úhel, případně proč?
+ Jan Košťál v sobotu na fitovačce v krásném červeném nepromoku
+ parkování 300 metrů od hlavního vstupu
+ v sobotu malinko lidí
+ různé soutěže a akce v golf vesničce ( patování za balonky, ZDARMA den lyžování ve Špindlu atd )
+ skákací hrad u vstupu
+ perfektně vybavený VIP hospitality (super výhled na 18. jamku - 5 metrů a dostatek výborné plzně)
+ možnost vidět fajn lidi na hřišti ( šli jsme s Westwoodem ) je to fakt bombarďák co nosí baťůžek vpředu
+ super akce pro celou rodinku a velmi příjemná společnost !!! ( oni vědí )
+ hřiště tak já má být, krásný golf
+ greeny jak sklo
+ videt i že mistr tesař se může utnout, že to zdaleka nejsou stroje
- počasí ( sobota foukalo a bylo na lehkou bundu )
- aktuální neinformovanost o tom, jak si daný flajtík vede ( s cedulema chodili asi jen s TOP 20 ? )
Pro mě to splnilo vše co jsem očekával. Za 45 minut jsme byli tam a za 45 minut pak večer doma se spoustou zážitků.
Ano, je pravda, že jsem hodně ovlivněn i tím, že jsme to hřiště šli včera s turnajem v 10.00 přesně tak, jak zůstalo po finálovém kole.
Myslím, že jsem nezažil tak těžké navrtání, prostě byl to "příjemnej golfovej masakr".
6 hodin jsem si nechal říkat "Lee"