Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ty hele, jít na takový golf a jít na VIP tribunu je tak trochu zážitková sebevražda. Nikdy jsem tam nebyl ale je mi jasné, že to tam nemůže vypadat jinak, než jak píšeš. Tak nějak ctím vlastní pravidlo - kam nepatřím, tam se necpu.Byli jsme se podívat, ale že by mě to nějak uchvátilo to říct nemohu. Na mě příliš mnoho spěchu všude kolem. Golf mám spojený s klidem. Navštívili jsme i VIP stan. Výhled na grýn 18 ok. Káva ok. Chtěl jsem něco k jídlu, ale salát s tofu nejím. V patře seděl JD, u něj nějaké společnice a kolem samí podnikatelé se sklenkou alkoholu a přiblblým úsměvem. Celé to bylo takové divné.
Velmi mile mě potěšil pan Klikar, který neměl problém mi zodpovědět pravidlové otázky. A to byl v práci! [emoji6]
Ty hele, jít na takový golf a jít na VIP tribunu je tak trochu zážitková sebevražda. Nikdy jsem tam nebyl ale je mi jasné, že to tam nemůže vypadat jinak, než jak píšeš. Tak nějak ctím vlastní pravidlo - kam nepatřím, tam se necpu.
Proč myslíš? Focení bylo povoleno v celém areálu, zakázáno bylo jen natáčení videíPodle fotek soudím, že tu máme spoustu lidí, kteří měli akreditaci k fotografování
Podle fotek soudím, že tu máme spoustu lidí, kteří měli akreditaci k fotografování
To jsi asi špatně pochopil, tohle bych si určitě nikomu nedovolil napsat. Neznal jsem důvod tvé návštěvy VIP stanu. Ale jak píšu, kam nepatřím, tam se necpu a VIP akce nejsou rozhodně pro mě a vyhýbám se jim jak jen můžu. Slovo VIP je pro mě trochu na úrovni sprostého slova.Normálně mezi řádky nečtu, ale neříkáš mi teď, že jsem nastně nula / nicka a ve VIP stanu jsem vlastně neměl co dělat?
Určitě se nechci a nebudu srovnávat s těmi co tam "měli" co dělat. Měl jsem možnost a ze zvědavosti jsem tam šel. Myslím, že bys udělal to samé. Většina z nás určitě. Byť by popsaný zážitek očekávali.
No, já někde zachytil informaci, že bylo zakázáno. Ale tvoje cedule mluví jasně
Padraig Harington je skutečná světová persona s trochu nestandardním švihem, ale lítá mu to tam kam má.
Švih musel změnit po zranění. Původně to byl dríll a pak zjistí, že mu to funguje a tak u toho zůstal. Je třeba si uvědomit, že u špičkových golfistů, je “přepsání svalové paměti” rychlejší a také, že odpálí mnohem více míčů než my - a hlavně efektivnějiTen divnej švih nemá odjakživa, ne? Že zastaví po chvilce nápřah je divné, ale dá se to zvládnout, ale že při tom přešlapuje levou nohou (jestli jsem to dobře chyti v sobotu, tak jí úplně zvedne), to nechápu...zkuste si to.
Asi mi přisuzuješ myšlenky, které jsem ani nenapsal. Ve VIP stanu jsem nebyl, to máš pravdu, ale nějakých "VIP" akcí (negolfových) jsem se pracovně zúčastnit musel, a všude to byl pro mě očistec. Takže lehce odvodím i atmosféru ve VIP stanu, obzvlášť když vidím, kdo tam vchází. Někdo, kdo má tohle prostředí rád, může být spokojen a může si to užít. Pro mě jsou to spíše nepochopitelně vyhozené peníze.Trosku me bavi, ze se hodnoti VIP kam “nepatrim a nikdy jsem tam nebyl, ale urcite to musi stat za hovno” ... “no vzdyt jsem to rikal!!”