Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Chystám se, jako obvykle, se synátorem na finálovou neděli. Dopoledne nějaký zajímavý flajt a odpoledne s finálovým.
Odpoledne synátor tráví u východu z 18. a „zdraví se s dohravšími hráči”. Nevím, jak to dělá, ale vloni měl plné kapsy „provéček”
Je tam těch dětí vždycky hodně a hráči zdraví, jsou to profíci... btw zdravi hraci? Asi podle toho, jak zahraji?
kdyz mi zaplatis kartu, tak tech 6 birdie dam, slibuju!!Tak škoda, holt zas bude víkend bez československé účasti . Příští rok se @JanKostalCZE nesmí flákat na ProAm a musí těch 6 birdie jít zahrát bez bogie na ostro
Molinari se teda sakra rozjel . A Pietersovi to hřiště evidentně svědčí
castecne ano, tradici je, ze kartu ziska vitez mezinarodniho mistrovstvi na ranyŠkoda, že nemá jednu kartu ČGF a není kvalifikační turnaj pro nej amatéry .
ČGF od promotéra dostává hrací karty. Takže asi tak ...Škoda, že nemá jednu kartu ČGF a není kvalifikační turnaj pro nej amatéry .
A ty rozdá, podle žebříčku?, momentální formy?, strejda? Ano , když je dostali , je jen na nich, komu to dají. Stačilo by, nejlepší z PRO-Am , který není nominovaný do národní skupiny , ji doplnil.ČGF od promotéra dostává hrací karty. Takže asi tak
Nestačila ti odpověď od @JanKostalCZE ?A ty rozdá, podle žebříčku?, momentální formy?, strejda? Ano , když je dostali , je jen na nich, komu to dají. Stačilo by, nejlepší z PRO-Am , který není nominovaný do národní skupiny , ji doplnil.
Jak utekla? My jsme někdy byli na podobné úrovni?Když mi to nestačilo, tak mi vysvětlete, proč nám ta Evropa tak utekla? Dokonce i Finsko, kde určitě nemají delší golfový rok. Jenom aby po vzoru Obrodu Lajna , nebyl obdobný seriál ( Drive nebo Šlajz). Doporučuji zkouknout zpovědi našich golfistů, možná tam taky najdete odpověď , proč alespoň jeden nepostoupil.
Docela dobrý článek o sportu ve skandinávii, o golfu nevím tolik, co o hokeji, jen budu stále omílat , chybí tady sport mládeže rozpočtem a ne byznysem!!Jak utekla? My jsme někdy byli na podobné úrovni
Ano číst umím,”koupíš mi kartu “ 6 berdíků dam.Ach jo
Docela dobrý článek o sportu ve skandinávii, o golfu nevím tolik, co o hokeji, jen budu stále omílat , chybí tady sport mládeže rozpočtem a ne byznysem!!
Jak si žije golf ve Skandinávii? | Na vzduchu - cyklo & golf & spol. [Andrej Halada] Na vzduchu – cyklo & golf & spol. [Andrej Halada]
(GOLF) Země na severu Evropy měly kvůli chladnějšímu klimatu malé šance na to stát se golfovými velmocemi. Přesto to dokázaly. Ale v posledních letech i tadywww.navzduchu.cz