- Jméno
- Jiří
- Klub
- GC Čechie
- HI (HCP)
- 5,0
Vše souvisí se vším, proto je golf taková věda... ;-)Vše to souvisí s tím, jaký kdo má s driverem Angle of Attack.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vše souvisí se vším, proto je golf taková věda... ;-)Vše to souvisí s tím, jaký kdo má s driverem Angle of Attack.
Proč? Není snad jedno, jak hraje špičkový golfista oproti průměrným amatérům? Já tak nejdu běhat maraton pod 2 hodiny...Stačí umístit bunkery někam okolo 300y ale ne takové, že borec si vezme trojku dřevo a pošle to druhou na green ale s pořádnou hranou, aby se max. vyhrál 50m před sebe, pak si ten driver rozmyslí.
Já jen myslím, že to je úplně jedno, vždyť hrají z písku dost, jen to prostě umí lépe než my, toť vše.Nechápu tvou odpověď, narážel sem na to, že není cestou omezovat technicky hole nebo míčky, ale že možností by mohla být úprava hřišť, že by se do dopadových zón přidalo nějaké riziko v podobě např. hlubokých bankrů. Protože prodlužovat ty hřiště už často není kam.
Stačí umístit bunkery někam okolo 300y ale ne takové, že borec si vezme trojku dřevo a pošle to druhou na green ale s pořádnou hranou, aby se max. vyhrál 50m před sebe, pak si ten driver rozmyslí.
No....horší golfisté by tam nedopálili a druhou by šli přes ty bunkery - takže asi bez problému...... Ale i tak si myslím, že než budovat nové a hluboké bunkery (což je podstatný zásah do hřiště) je lepší a hlavně jednodušší pro ty profíky nárustem roughu podstatně zúžit fairwaye. A pak by si spousta z nich rozmyslela ten driver.....a navíc by to bylo zajímavé i pro diváky sledovat jakou kdo zvolí taktiku.Pak z takovym hristem zase budou mit extremni problem horsi golfiste.
Proč by stará hřiště měla zaniknout nebo se přizpůsobovat? Stačí tam „nepouštět” profíky (myslím ty „skutečné” z první cca 500 OWGR). Pro ostatní golfisty nějaká extrémní délka ran není problém.Pozor - Usain Bolt je problémem atletiky. Od nynějška budou všichni atleti běhat s obyčejnýma teniskama místo treter a na škváře
.. dávat meze lidským schopnostem je nesmysl. Golf vznikal v době pupkatých strejdů. Ta doba je dávno pryč. Stará hřiště se musí přizpůsobit nebo zaniknout.
Nebo se bude něco z vybavení upravovat kvůli pár tisícům profíků.? Za mě by se pánové ze zmíněných organizací měli zabývat něčím důležitějším..
Napsal si prakticky to samý co já, jen trochu jinak, názor je stejný..Celé mi to přijde, že USGA a R&A se snaží jen zviditelnit, tak hledají a „řeší” i problémy, které ve své podstatě pro absolutní většinu zúčastněných problémem nejsou. Je to jak něco ve smyslu „ostatní žvaní, ale MY makáme”.
tady někdo nepozná nadsázku, je jasné ze nezaniknou, ale pro top turnaje je bude třeba nějak uzpůsobitProč by stará hřiště měla zaniknout nebo se přizpůsobovat? Stačí tam „nepouštět” profíky (myslím ty „skutečné” z první cca 500 OWGR). Pro ostatní golfisty nějaká extrémní délka ran není problém.
Celé mi to přijde, že USGA a R&A se snaží jen zviditelnit, tak hledají a „řeší” i problémy, které ve své podstatě pro absolutní většinu zúčastněných problémem nejsou. Je to jak něco ve smyslu „ostatní žvaní, ale MY makáme”.