P
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
proč děsivé, většinou je to risk je zisk, málo kdy to vyjdeJe děsivé, že nikoho nepřekvapí, když profíci na velkých turnajích hrají na pětiparech do greenu druhou ranou wedgemi. Na čtyřparech pak tu a tam atakují drivem green a útočí dokonce na hole-in-one.
Zobrazit přílohu 11427
to není děsivé jen u profíků ale ono to občas vyděsí i amatéra
No jak ukazuje obrázek níže, je to s délkou ran a jejím nezbytným řešením mnoho povyku pro nic. Samotné prodloužení ran není nijak dramatické a na donesené výsledky nebo dosažené score nemá prakticky žádný vliv.
A i celkový průměr scorování je u jednoho z aktuálně nejlepších hráčů na světě “jen” 2,5 rány pod PAR = -10 ran za turnaj…
Zobrazit přílohu 28713
To bude i tím, že to na turnajích nebombí na 100%. A mám pocit, že ten průměr délek je počítaný pouze za zasaženou fw, když pak hraje na 4 paru 1. do greenu a skončí v roughu vedle, tak se mu ta bomba nezapočítá, stejně jako poměr trefených fw. Co se týče 5 parů, tak zde se mu průměr výrazně zlepšil.No jak ukazuje obrázek níže, je to s délkou ran a jejím nezbytným řešením mnoho povyku pro nic. Samotné prodloužení ran není nijak dramatické a na donesené výsledky nebo dosažené score nemá prakticky žádný vliv.
A i celkový průměr scorování je u jednoho z aktuálně nejlepších hráčů na světě “jen” 2,5 rány pod PAR = -10 ran za turnaj…
Zobrazit přílohu 28713
když pak hraje na 4 paru 1. do greenu a skončí v roughu vedle, tak se mu ta bomba nezapočítá, stejně jako poměr trefených fw.
Nevim odkud jsou ty čísla, tak těžko říct.jsem si myslel, že i v tomto případě je FIR +1?
No at se to pocita jakkoli, na vysledky to zjevne nema zadny vliv. A proto mi ten povyk prijde proste zbytecny.To bude i tím, že to na turnajích nebombí na 100%. A mám pocit, že ten průměr délek je počítaný pouze za zasaženou fw, když pak hraje na 4 paru 1. do greenu a skončí v roughu vedle, tak se mu ta bomba nezapočítá, stejně jako poměr trefených fw. Co se týče 5 parů, tak zde se mu průměr výrazně zlepšil.
Přesně tak, s délkou přichází přirozeně nepřesnost. Navíc neporušuje žádná pravidla a komu vadí, že je delší - proč se nevydá stejným směrem jako on...?No at se to pocita jakkoli, na vysledky to zjevne nema zadny vliv. A proto mi ten povyk prijde proste zbytecny.
Jinak me osobne se libi, kdyz nekdo dokaze k jakemukoli sportu pristupovat originalne a novatorsky a testovat nove zpusoby dosazeni vysledku.
Tak ten povyk delaji pisalci aby meli o cem psat a lidi na co klikat a komentatori aby meli o cem nekolik hodin mluvit. Nebudu to hledat ale tipnul bych si ze to zatim Brysonovi prineslo dost popularity, sponzoringu a zatim taky jeden major. A technologie v golfu se i diky nemu posouva rychleji, vyviji pro nej drivery, micky. Co me bavi sledovat je jeho postupna promena bagu s vyssi a vyssi rychlosti svihu, treba drevo s 10* loftu je hodne neobvykly. Doporucuju jeho youtube channel.No at se to pocita jakkoli, na vysledky to zjevne nema zadny vliv. A proto mi ten povyk prijde proste zbytecny.
Jinak me osobne se libi, kdyz nekdo dokaze k jakemukoli sportu pristupovat originalne a novatorsky a testovat nove zpusoby dosazeni vysledku.
No pokud R&A a USGA resi zmenu pravidel, tak to moc o pisalcich a klikani neni…Tak ten povyk delaji pisalci aby meli o cem psat a lidi na co klikat a komentatori aby meli o cem nekolik hodin mluvit.
Tak na vysledky to nema zadny vliv, tak mi ten povyk od nich prijde zbytecny…No pokud R&A a USGA resi zmenu pravidel, tak to moc o pisalcich a klikani neni…
Už jsem to tu jednou psal - na turnajích profíků v dopafových zónách zúžit ferveje a nechat hustší a vyšší rafy. Tam kde to jde, tsk přidat nějaký ten bunker nebo vodu.Kdybyste dostali úkol, jak tento problém vyřešit nejjednoduššeji a nejefektivněji, jaké by to řešení mělo být? Pokud pominu, jestli je to celé dobře nebo ne.
Podle mého názoru by nejjednodušší byla změna vlastností míčku? Buď změna velikosti - zvětšení, nebo snížení hmotnosti, nebo kombinace.
?