- Klub
- ČGK
- HI (HCP)
- 22,1
Tady je zdroj, ten rozptyl asi chápu, když to byly různý balony z různejch drivingů, ale 215yds 7i je opravdu dost:dost rozptyl a tech 215y je fakt ulet
http://www.golfdigest.com/story/gd-tested-range-balls
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tady je zdroj, ten rozptyl asi chápu, když to byly různý balony z různejch drivingů, ale 215yds 7i je opravdu dost:dost rozptyl a tech 215y je fakt ulet
Za m ezatim nejhorsi na Slapech, hnus, spina, neotrebujete ani samolepky na hole, ta spina se otiskne a jde hoodne spatne dolu
btw. v Hodko jsou ted nove mice, Srixony, mekke az tak, ze nepoznate trefenou ranu od lehce netrefene, letaji o 20% mene nez prov1
Karlstejn je v cajku, Hodko mesic co maji nove taky.
Podebrady, Benatky total srotace. Zbytek smeska
Kolik mate v resortu micu?? a kolik maj vetsi resorty??Míčů na driving je kotel druhů, od obyčejnejch jednovrstvejch kameňáků po 3-4 vrstvý Titleisty, tzn. každý driving si může vybrat. Zároveň se dají pořídit míče, které jsou v podstatě stejně dlouhé jako na hřišti nebo záměrně kratší (délka drivingu), ale obecně se dá tvrdit, že těch 10% vzdálenosti berou. My kupovali nové před 3mi lety a jako nové lítali suprově daleko, bez rozdílu oproti klasickému míči. Po těch 3 letech už jsou přeci jen obouchané, tzn. vzdálenost se zkracuje.
A co se tak bavím s kolegy majiteli a provozovateli, tak do míčů se nikomu moc investovat nechce, protože se kradou v obrovském množství.
Bohatý resort ...Podle infa z Hodko je ted novych Srixon micu koupeno 25000, k tomu se navic obcas objevuji stare mice, ale ty se snazi stahnout
jojo, nekde jsem videl jednovrstve, byl to nejaky srixon, mozna to jsou i ty v hodkoJednovrstvé? Já si vždycky myslel, že 2 je minimum. Jádro a plášť. Asi ne. Tak jsem zas o něco chytřejší. [emoji41]
Jj, jsou zpravidla jednovrstve a primarni cil je zivotnost.Tak dle hledani jsou Srixony v Hodko jednovrstve, cena pri velkem mnozstvi cca 10kc/ks
pry se vyznacuji az 4 nasobnou vydrznosti
Já tomu nějak nevěřím. Že by dimples byly vytlačené přímo "do míčku". Zkus tam najít nějaký prasklý a fyzicky mrknout dovnitř. [emoji6]Tak dle hledani jsou Srixony v Hodko jednovrstve, cena pri velkem mnozstvi cca 10kc/ks
pry se vyznacuji az 4 nasobnou vydrznosti
Já tomu nějak nevěřím. Že by dimples byly vytlačené přímo "do míčku". Zkus tam najít nějaký prasklý a fyzicky mrknout dovnitř. [emoji6]