Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nějak na to lepší auto museli ušetřitKdyž tak vzpomínám na vody, kde jsem opakovaně nějaký míč vylovil, tak jediná 100% vylovených bez drivingáčů byla osmička na Krumlově. I na Kácově jsem jeden našel a to jsem tam byl spolehlivě nejhorším autem.
Vlastně nechápu, čemu se tady divíte.
Jsme trochu out, ale kolik z těch lepších aut si myslíš, že je koupeno jinak než na firmu?Nějak na to lepší auto museli ušetřit
To víš, korunka ke korunce![]()
Tak jasně, auto na firmu sice neušetří tomu majiteli, ale pokud je to jeho firmaJsme trochu out, ale kolik z těch lepších aut si myslíš, že je koupeno jinak než na firmu?Takže jaký šetření?
Ale pokud to nebudou maršálové hlídat, bude se to dít pořád. Ale chápu, že nemohou být všude.
Imho, dokud se nezbavíme pocitu, že postihovat lumpárny je ošemetné, bude tady furt bordel..Jak bys to konkrétně chtěl hlídat? Alokovat jednoho maršála trvale na dané místo? Nebo exemplární trest v případě přistižení? Tady máš problém, že ti daná osoba bude klidně říkat, že ten míček někde našel a hodil do bagu a omylem ho vytáhl a ani si nevšiml. Zároveň "prachy" nesmrdí - co s tím, pokud takto přistihneš člena? Málokdo reaguje přívětivě na nějaké přistižení při něčem, o čem ví, že se nesmí.
Je to ošemetné.
Btw. představ si situaci nespravedlivého narčení - najdeš na hřišti drivingové míče, hodíš je do bagu, že po hře je hodíš zpět na driving, zapomeneš na o a vypadnou ti takto někde pak z bagu v klubovně, před recepcí, případně až na dalším hřišti... Copak si ostatní pomyslí. Ono to tedy může být každému vcelku ukradený, ale znáš to.![]()
Já bych mohl zážitkama tapetovatImho, dokud se nezbavíme pocitu, že postihovat lumpárny je ošemetné, bude tady furt bordel..
Těch, co na hřišti sbírají drivingáče je pravděpodobně minimum a pokud nejsou schopný je pak “omylem” nehrát nebo je vysypou v klubovně, můžou je nechat ležet na hřišti. Maršál beztak jezdí po hřišti a vysvětluje, že s tempem hry nemůže nic dělat, tak je přitom může sbírat
Proč jsme takoví experti ve vymýšlení nepravděpodobných konstrukcí, proč by lumpárna nemusela vlastně být lumpárnou a jak by k tomu ten nešťastník přišel fakt nechápu?
Imho, dokud se nezbavíme pocitu, že postihovat lumpárny je ošemetné, bude tady furt bordel..
Těch, co na hřišti sbírají drivingáče je pravděpodobně minimum a pokud nejsou schopný je pak “omylem” nehrát nebo je vysypou v klubovně, můžou je nechat ležet na hřišti. Maršál beztak jezdí po hřišti a vysvětluje, že s tempem hry nemůže nic dělat, tak je přitom může sbírat
Proč jsme takoví experti ve vymýšlení nepravděpodobných konstrukcí, proč by lumpárna nemusela vlastně být lumpárnou a jak by k tomu ten nešťastník přišel fakt nechápu?
Myslel jsem to obecněji, nejenom drivingáče.V podstatě můžeme rovnou každému useknout ruce - kdo zahraje drivingáčem. To by taky dobře fungovalo, už by tu chybu neudělal na žádném hřišti.
To je samozřejmě nadsázka. Nevím, já to vnímám jinak než ty, nemyslím si, že by kdokoli z nás neudělal někde něco špatně a kdo neudělal ohromné množství chyb z neznalosti, nevědomosti, že ho to někdo nenaučil, nebo že v jeho partě na jeho hřišti se to tak dělá běžně (dobře, drivingáče asi ne). Takže za mě je to v případě přištižení spíše v hledání cesty vysvětlení, zdůvodnění a ozřejmění situace, než trestání. Na které je dle mého názoru času dost při opakovaném prohřešku. To, že to nemusí fungovat, je taky pravda. A že pak dochází trpělivost - taky.
A přitom stačí si místo „NECHCI trefit vodu” říct „CHCI trefit grýn”A přitom, kdyby to hráli normálním míčem, je daleko větší pravděpodobnost že to o ten metr až deset (10 %) doletí dál a tu vodu přestřelí![]()
Uznávám, že to hlídat v podstatě nejde. Samozřejmě, že asi není reálné, že si maršál stoupne jen na jedno místo.Jak bys to konkrétně chtěl hlídat? Alokovat jednoho maršála trvale na dané místo? Nebo exemplární trest v případě přistižení? Tady máš problém, že ti daná osoba bude klidně říkat, že ten míček někde našel a hodil do bagu a omylem ho vytáhl a ani si nevšiml. Zároveň "prachy" nesmrdí - co s tím, pokud takto přistihneš člena? Málokdo reaguje přívětivě na nějaké přistižení při něčem, o čem ví, že se nesmí.
Je to ošemetné.
Btw. představ si situaci nespravedlivého narčení - najdeš na hřišti drivingové míče, hodíš je do bagu, že po hře je hodíš zpět na driving, zapomeneš na o a vypadnou ti takto někde pak z bagu v klubovně, před recepcí, případně až na dalším hřišti... Copak si ostatní pomyslí. Ono to tedy může být každému vcelku ukradený, ale znáš to.![]()
Kéž bych tohle umělJeště jedna maličkost - je třeba tu myšlenku udržet v hlavě po celou dobu švihu![]()
třeba máš tak drahý míče, že už je lidi začali krást na ostatních hřištích a odpalujou je u tebeZajímavý zážitek - včera se mi ozvala paní (golfistka, bývalá členka), že vyklízejí byt po známém. A že byl trochu padlej na hlavu a své problémy si léčil tím, že obcházel náš driving a sbíral na něm míče. Neopomněla zdůraznit, že sbíral jen ty v lese, takže rozhodně nešlo o krádež. Jen tedy nevím, jaký les měla na mysli, protože u našeho drivingu žádný není. No a jestli ty míče nechci.
No byl bych blbej, kdybych si své míče nevzal zpátky. Je jich cca 500 ks a jsem si takřka jist, že 90% z nich není našich a pokud ano, musel je ukrást před více než 10ti lety. Protože během těchto let máme míče výhradně logované a ten tam není jeden jedinej...
Zobrazit přílohu 28033