Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Garmin Enduro3/Fenix8 pro golf (srovnani s Approach70) ?

Míro, díky za info ohledně těch starších modelů.
Jenže v tom přehledu jsou právě obě hřiště, jak klasická Zbraslav, tak i Park Golf. Takže by mi je měly hodinky nabídnout, ne? 🤔
Nejdřív musíš aktualizovat hřiště přes Garmin Express. Nová Zbraslav 18 byla updatovaná a Park Golf je nově zařazený, takže pokud nemáš aktuální verzi map, tak tam Golf Park nemáš.

Na hřiště v appce se vykašlete (to je pro různé Garmin Runner, Venu atd.) a seznam na webu je spíš pro orientaci, která hřiště jsou v aktuální datové sadě.

Nejdřív musíš aktualizovat hřiště přes Garmin Express.
To bylo první, co jsem po nákupu udělal. Nejen spároval s Garmin Express, ale i aktualizoval. A pak ještě několikrát, protože jsem si instaloval Topo mapy, nějaké ciferníky atd. Aktuálně to vypadá takto, víc aktualizovaný to asi nejde. 🤷‍♂️

Přílohy

• 20250324_071450.webp
    20250324_071450.webp
    176,8 KB · Zobrazení: 25
  • 20250324_071552.webp
    20250324_071552.webp
    187 KB · Zobrazení: 25
To bylo první, co jsem po nákupu udělal. Nejen spároval s Garmin Express, ale i aktualizoval. A pak ještě několikrát, protože jsem si instaloval Topo mapy, nějaké ciferníky atd. Aktuálně to vypadá takto, víc aktualizovaný to asi nejde. 🤷‍♂️
Proč nemáš zaškrtnuté mapy Evropy? Nejsem teď u kompu, tak nemohu zkontrolovat, jak to mám u sebe.

Jakou máš verzi map Evropy v hodinkách? Já ještě neaktualizoval, tak mám verzi z podzimu - 7.10

Jinak po aktualizaci map je dobré hodinky restartovat, aby se nové mapy načetly do paměti.

Upraveno:
Proč nemáš zaškrtnuté mapy Evropy?
To netuším, ale takhle to bylo defaultně a všechny tři zaškrtávací políčka jsou "šedivý", takže je nelze zakliknout, ani odkliknout.
A když najedu na to modré "i", tak je tam popis, že: Tato mapa je vyžadována pro provoz zařízení.

1742801135082.webp

Zakliknout/odkliknout políčko lze jen u Ski map a Topo map a ty jsem si tam doinstaloval, takže to dává smysl. Vše ostatní je šedivé a defaultní.
Záhada.

Jakou máš verzi map Evropy v hodinkách?
Express říká 13.35, ale nevím, jestli myslí golfové, nebo Topo. 🤷‍♂️
Jinak po aktualizaci map je dobré hodinky restartovat
jj, proběhlo.

No nic, až pojedu autem kolem Zbraslavi, tak tam vyskočím, zkusím pustit gps a uvidím, jestli se něco změnilo a najde mi to i Golf park.
Pokud ne, budu pokračovat v řešení.

Díky, Míro, za konzultaci. ;)

Mám zkušenost s Garmin VENU 2, hřiště si musím stáhnout do telefonu v aplikaci Connect. V Garmin Golf to nestačí. Teprve po stažení hřiště v Connectu se mi hřiště normálně objeví a funguje.

Mám zkušenost s Garmin VENU 2, hřiště si musím stáhnout do telefonu v aplikaci Connect. V Garmin Golf to nestačí. Teprve po stažení hřiště v Connectu se mi hřiště normálně objeví a funguje.
Ano, to platí (jak už jsem psal) pro Garminy, které nemají předehrané golfové mapy.
Pokud jsou v hodinkách už hřiště předehrány, tak stahování do aplikace nemá na takové hodinky vliv. U těch se musí udělat aktualizace mapových podkladů přes Garmin Express.

Express říká 13.35, ale nevím, jestli myslí golfové, nebo Topo. 🤷‍♂️
Info o verzi map najdeš v hodinkách Systém -> Informace -> a pak scrolovat až k údajům o mapách.

Tak mám 7.20, snad aktuální. 🤔
Až se dostanu k PC, tak budu aktualizovat a dám vědět. 😉

Včera jsem měl poprvé při hře Fenix8, vše fungovalo dobře. Hlavně jsem byl zvědavý na baterku a po 4:20 používání klesla z 98% (15 dnů) na 82% (13 dnů), což je paráda. Na Epix2 to bylo minimálně 50% dolů.

Včera jsem měl poprvé při hře Fenix8, vše fungovalo dobře. Hlavně jsem byl zvědavý na baterku a po 4:20 používání klesla z 98% (15 dnů) na 82% (13 dnů), což je paráda. Na Epix2 to bylo minimálně 50% dolů.

Pokud si nastavíš, že se displej bude zhasínat, tak se dostaneš tak na polovinu spotřeby.

Tak to nechápu. Sedím na parkovišti Park Golfu a nevidím ho. 🤬
Opravdu jsi restartoval hodinky, ne vypnul a zapnul?

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom