Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
4x na hřišti, ale 2x nenačetlo golfové hřiště do hodinek (Benátky nad Jizerou a Čertovo Břemeno)
v connect app mi to po kliknutí ukazuje pozici těchto 2 hřišt na rovníku??? ale v DB hřišť na GARMIN je mají i s pozicí??
máte s tím někdo zkušenost, problém?
Tohle se mi nestalo ale narazil sem na jiný problém, pokud si stáhnu třeba 6 hřišt tak hodinky nabízí na výběr jen 4 a je potřeba nějaké v appce umazat. Moc prima tohle řešit na odpališti ...
Tohle se občas stane, stačí hřiště smazat z Connect a znovu nahrát. Pak to zase bude nějakou dobu fungovat. Doporučuji nahlásit Garminu, hlásím jim to pravidelně a čekám co s tím udělají.
Autoshot je bohužel dost špatný, ale řeším ho Arccosem, tak hodinky mám spíš plus mínus aby mi pomohly hledat ztracený míček při odhadu vzdálenosti od tee.
Editace scorekarty lze, ale pouze na PC ve webovem rozhrani Garmin Connect.ještě mě napadl dotaz na zkušené Garministy
lze do appky/nebo na PC do Garmin connect mobile ručně zadat scorecard? nebo nějak impotovat? já to tam nikde neobjevil.
dříve jsem používal intelligolf a chtěl bych alespoň posledních cca 10 her přenést do Garminu + ty 2 letošní, co jsem nenahrál scoring.
díky!
Mas recht. Jen udery nejdou stale editovat.Aplikace Garmin Golf umožňuje jak editaci, tak i vytvoření nové skórkarty.
Aplikace Garmin Golf umožňuje jak editaci, tak i vytvoření nové skórkarty.
O importu nevim, ale zde bude problem, ze samotnou hru v aplikaci nelze vytvorit. Musi vzniknout na hodinkach. To lze udelat i tak, ze si doma na chvili (1 sekunda0 pustis nejake hriste a ulozis jej.
Má statistiky vč. vývoje HCP (dle USGA - takže i u nás brzy aktuální). Můžeš sledovat vzdálenost pro jednotlivé hole, procentuální zásahy fervejí i grýnů jak souhrně, tak pro jednotlivé hole. Je tam i porovnání s “ostatními”, takže vidíš v čem jsi lepší než “průměr populace” a v čem musíš přidat.aha, já myslel, že je primárně určená pro ty "online turnaje" a live scoring přátelům
tak jsem jí zatím nezkoušel....
máš zkušenost, zda má něco navíc ke skóre, statistikám jednoho hráče, mapám než connect?
Ano, to jde.Nevím jak tobě, ale mě počet úderů i počet patů editovat jde - viz foto.
Jediné, co chybí je vzdálenost jednotlivých úderů, ale to je logické, když nebyly změřeny.
Zobrazit přílohu 7597Zobrazit přílohu 7598Zobrazit přílohu 7599
Narazil jsem na budoucí nabídku GARMIN 6, konečně bude i solárních verze.
Asi takovej, jako u elektromobilu, tzn. žádný.To je zajimave, myslis ze to bude fungovat? Resp. jak výrazný efekt může mít solární nabíjení u chytrých hodinek/sporttesterů? Ale vypadají krásně, to jo.
Jestli, tam bude namontováno obdoba nabíjení a baterie jako máCitizen druhé generace, tak to bude dobré, mám jedny na ruce s tzv. Palivoměrem tj ručka ukazující nabíjení a jsou v poho.Asi takovej, jako u elektromobilu, tzn. žádný.
Ale když se to šikovně marketingově zabalí, někdo za to ještě rád zaplatí.
Ale nebude. Spotřeba hodinek se systémem je úplně jinde. Přínos bude minimální.Jestli, tam bude namontováno obdoba nabíjení a baterie jako máCitizen druhé generace, tak to bude dobré, mám jedny na ruce s tzv. Palivoměrem tj ručka ukazující nabíjení a jsou v poho.