Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Garmin Enduro3/Fenix8 pro golf (srovnani s Approach70) ?

Jj, jak restartoval, tak vyp./zap. Několikrát. 🙈 Asi je zkusím hodit do továrního, jinak nevím.
Z domova mi to najde 10 hřišť, včetně Zbraslavi, ale Park ne. 🤬
Fando @Ferrry mě se začal kousat telefon. Tak jsem šel do továrního nastavení a zatím dobrý. Zkus tovární nastavení a když to nepůjde tak reklamovat 😉 Zatím neprodavej ty s62 😂

Moje Fenixy 8 Golf Park taky v pohodě mají (někdy od podzimu). Postup aktualizace už tu popsán je. Já jsem si ale skoro jistej, že tu položku u evropských map mám zaškrtnutou…

Chlapci moji (i děvčata), dnes je šťastný den!!!
Teď jsem připojil hodinky do kompu a vyskočila na mě aktualizace... a co myslíte? Má ho tam!!! Yeees! 😍
Všem děkuji za rady, návody a konzultace, vidíme se brzy na hřišti. ;)
Stejně to nechápu, protože už jsem aktualizoval mapy asi třikrát a až teď se to propsalo.
Tome @TP_79 už můžeš jít z pod mýho balkonu domu, nic házet nebudu. 😂

1743103616998.webp

Přílohy

• 20250327_202923.webp
    20250327_202923.webp
    105,6 KB · Zobrazení: 14
Teď jsem připojil hodinky do kompu a vyskočila na mě aktualizace... a co myslíte? Má ho tam!!! Yeees! 😍
Stejně to nechápu, protože už jsem aktualizoval mapy asi třikrát a až teď se to propsalo.

Zobrazit přílohu 49204
Ještě zbývala poslední možnost - ručně smazat v hodinkách info o updatech (registry) a mapové podklady 😉
Ale to je pro „odborníky" 🤭

Zobrazit přílohu 49204
Ok, tak dík, tak tam prosím ukliď ty plechovky od piva, ty dva dny nebo jak dlouho byly dlouhé 🙏 🙏 🙏

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom