Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak asi Tim Cook nehraje golf.Mě v tomhle trochu překvapuje Apple - celosvětově je golf široce rozšířeným sportem ve kterém se točí obrovské peníze. Garmin dokonce vyrábí hodinky primárně zaměřené na golfisty. Applu by dle mého "stačilo" koupit know-how nějakého již existujícího SW, implementovat do vlastního prostředí a přidat nějakej limitovanej pásek za pár tisícovek a maj produkt, se kterym ji golfisti urvou ruce. Místo toho si celej tenhle segment nechávaj utíkat a potenciálně riskují, že kvůli nekompatibilitě systémů jim lidi odejdou k Androidu...
Myslím, že Apple to nevnímá jako nedostatek. Oni prostě dělají zařízení, která vydrží s jistotou jeden den a tak to i prezentují. Ultry jsou s delší výdrží o něco, ale stejně to není sportester jako garminy.Tak asi Tim Cook nehraje golf.
Myslím, že si hlavně uvědomují hlavni nedostatek běžných AW a to slabá výdrž baterie. A mít appku jen pro AW Ultra by zase bylo nejspíš proti filozofii Applu. A hlavně by tím jen poukázali na nevhodnost AW pro sport.
Já myslel, že den má 24 hodinMyslím, že Apple to nevnímá jako nedostatek. Oni prostě dělají zařízení, která vydrží s jistotou jeden den a tak to i prezentují. Ultry jsou s delší výdrží o něco, ale stejně to není sportester jako garminy.
Dva roky jsem měl obyčelné AW a 2 osmnáctky to dalo a víc jsem za den nikdy nepotřeboval, teď mám Ultry první generace a pro mě fungují vlastně stejně. Je nesmysl to porovnávat s garminem. Je to prostě jiné zařízení, každé má jiný účel. Ale 90% lidí to na jejich sportování stačí bohatě. Znám hodně lidí, kteří nosí garminy, ale nikdo z nich nedělá nic, na co by obyčejné smarwatche (ať už AW nebo něco s google) nestačily. Je tam jen ta mantra, že to nemusí každej den nabíjet - opět je to dost jedno, většina těch lidí to na noc sundá, tak je fuk, jestli to položí na nabíječku nebo na noční stolek. U golfu to vlastně někteří sundají z ruky hned po kole a hodí to do bagu. tam chápu že vyhovuje nemuset nabíjet. Holt každý si koupí, co mu vyhovuje.
Normální člověk se nepotřebuje monitorovat 24 hodin, jen rejpáš, jako vždycky. Pokud to nějaké procento lidí potřebuje, jsou na to speciální zařízení, obvykle ti je předepíše doktor.Já myslel, že den má 24 hodin
Zobrazit přílohu 47551
K čemu je tedy funkce „monitorování spánku” když je musím dát na noc na nabiječku?
Nerejpu. Jen se ptám.Normální člověk se nepotřebuje monitorovat 24 hodin, jen rejpáš, jako vždycky. Pokud to nějaké procento lidí potřebuje, jsou na to speciální zařízení, obvykle ti je předepíše doktor.
Spánek jsem si měřil asi rok. Na nabití hodinek jsem využíval čas, kdy jsem v koupelně, hodinky ve sprše nepoužívám. Jim to nevadí ale nemám rád mokrej pásek ani ruku pod ním. Případně čas, kdy snídám.
Není každej, kdo má jiné potřeby než ty mimoň a ani produkt, kterej není pro tebe není k ničemu.
Nikde v bagu je nenosím, mám Fenix6, které v titanovém pouzdru a s titanovým páskem jsou i dostatečně „reprezentativní", takže je nosím stále.
Už jsem to tu v minulosti psal - měl jsem AW tuším 3 nebo 4 a ta výdrž baterie nestačila ani na běžný pracovní rytmus, tam to byla zoufalost. Když jsem je používal např. jako rozhodčí na turnajích, kdy jsem přes ně posílal časy flightů a stopoval, tak jsem je musel přes oběd na 30 minut nabíjet a i tak to často nestačilo. Od chvíle, kdy mám AW Ultra 1 to mám přesně jak píše @JardaK - o nutnosti nabíjení vůbec nepřemýšlím, protože je každý večer položím na nabíječku a ráno si je vezmu. A za celý ten 1,5 roku co je mám, jsem je nevybil. Vydrží bez potíží celý den i v tom největším zápřahu -> necítím se nižší kapacitou oproti konkurenci jakkoli limitován.
Je ale pravda, že monitoring spánku nepoužívám. Nemyslím si, že bych si zvykl na spaní s hodinkami a byť je to možná paradoxní vzhledem k obklopení těmi technologiemi přes den, myslím si že na noc bych se měl od všech těch signálů a sítí trochu odklonit. Byť se celkem těším, jestli Apple přijde s nějakým tím prstenem. Jak říkám - paradoxní, sám si moc nerozumím.
Ale chápu i pohled @Mirek_62 - asi je nějaká skupina uživatelů, co nosí takové hodinky jen v bagu a tudíž ocení možnost nabíjet jednou za 14 dní. Byť na takový systém použití mi to přijde jako drahá sranda...
Dík že to sem píšeš. Pozitivních plků je všude dost. Dost často když něco vybírám, nedozvím se potenciální problémy ani když se zeptám. Až když koupím a něco je blbě, tak někdy to někdo potvrdí. Což je prd platný..Monitoring spánku jsem používal přesně týden, reálně je to k ničemu. Vtipné bylo, když mi po golfu napsali, že takto fyzicky náročné aktivitě bych se neměl věnovat příliš často.
Jinak mě překvapilo jak chybové to je, u mého modelu se od prosince řeší chyba, kdy po aktualizaci hodinek se metry ke grýnu zasekávají a kolega s Fenix 8 zase na grýnu nedostal nabídku zadat skóre a když to vyvolal přes menu, tak se celé hodinky vždycky restartovaly.