Zuziky
Aktivní člen
doufam, ze u nas a dal jsi mi o tom vedet

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
doufam, ze u nas a dal jsi mi o tom vedet
doufam, ze u nas a dal jsi mi o tom vedet![]()
te prastimNe, u konkurence. Popravdě jsem si nevzpomněl jak si nás tady dlouho zanedbávala (ano, jdu si hned dát par ran do hlavy ke zdi, já trouba![]()
Zuzi, pokud mi das stejnou cenu jako mam u garmina (mam tam 5%), rad vezmu od vas. Budu je kupovat tez.te prastimuzaverka, kvuli tomu odvolana dovolena, ted dph, pobocky a vubec furt nekdo neco chce
strasny
![]()
Ahoj, máte objednanou standart verzi, nebo prémiovou s keramickou lunetou??
Doporučená cena: 11.990 Kč s DPH (standardní verze) nebo 14.990 Kč s DPH (prémiová verze s keramickou lunetou)
Když , jsem se ptal přímo u garmina nabídli mi cca 20% slevu, tak neví, jak to je jestli jen u starších modelů , nebo u všech.
U mně už jsou taky na cestě, snad dorazí dnes nebo v pondělí na poštu, vezmu na HCP Zbraslav, kdyžtak. Ten řemínek je otrava. Nechápu, jak u top golfového modelu můžou k tomu dát tohle. Snad půjde jednoduše vyměnit za něco normálního.
Píšou, že mají speciální systém na rychlou a snadnou výměnu řemínku.
Což předpokládám v překladu znamená : řemínek si snadno vyměníš, ale koupíš si ho pěkně u nás, mají i kožené a kovové![]()
Bohužel téměř všichni tito pitomci vyrábějící nositelnou elektroniku ve tvaru hodinek nepochopili, že existují nějaké standardy.Ale jo, ale u hodinek za 12 klacků by to neměla být téměř v podstatě defaultní povinnost, ale možnost pro úplné hračičky. .) Ale třeba nebude tak zle, až je budu mít v ruce.
Up to 10 days...V běžném provozu mají vydržet jak dlouho? Myslím bez golfu. Jen čas a notifikace z mobilu.
Up to 10 days...
Tak jsem zvedavej... v navodu je cela kapitola na to, jak zvysit zivotnost baterie vypnutim vsech podsviceni, bluetooth atp... dokonce to mai udelane i celkem po ruce (to vypinani). Kazdopadne ja se modlim, aby to alespon tyden dalo. Jsem zvyklej z vivoactive, ze o tom tydny nevim a pouzivam.
Taktez jsem zvedavej na udavane 2 rundy golfu (10h GPS modu). Moc tomu neverim.
Zajimavosti je i onen turnaj mod, ktery vypina mereni s elevaci. Lze to snadno overit, zda to clovek ma ci nema nastavene... bez nutnosti chodit do menu. Nicmene vypinani ci zapinani toho modu jde v prubehu hry, coz bych necekal. Nejde to udelat nejakym trojhmatem, ale za par vterin to mam on ci off.
Osklive jsou. Ale u tebe myslim, ze to bude v pohode.Tenhle nesmysl je jedina vec o ktery uvazuju, ze si koupim. Bohuzel je to na pohled hodne osklive, navic nejsem zvykly s hodinkama hrat. Tzn. otazka je jasna - kdy mi to pucis?