Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Garmin S60

• Autor vlákna Autor vlákna jan
  • Založeno Založeno
doufam, ze u nas a dal jsi mi o tom vedet :p

Ne, u konkurence. Popravdě jsem si nevzpomněl jak si nás tady dlouho zanedbávala (ano, jdu si hned dát par ran do hlavy ke zdi, já trouba :-)

te prastim :p uzaverka, kvuli tomu odvolana dovolena, ted dph, pobocky a vubec furt nekdo neco chce :p strasny :D
Zuzi, pokud mi das stejnou cenu jako mam u garmina (mam tam 5%), rad vezmu od vas. Budu je kupovat tez.

Ahoj, máte objednanou standart verzi, nebo prémiovou s keramickou lunetou??

Doporučená cena: 11.990 Kč s DPH (standardní verze) nebo 14.990 Kč s DPH (prémiová verze s keramickou lunetou)
Když , jsem se ptal přímo u garmina nabídli mi cca 20% slevu, tak neví, jak to je jestli jen u starších modelů , nebo u všech.

Ahoj, máte objednanou standart verzi, nebo prémiovou s keramickou lunetou??

Doporučená cena: 11.990 Kč s DPH (standardní verze) nebo 14.990 Kč s DPH (prémiová verze s keramickou lunetou)
Když , jsem se ptal přímo u garmina nabídli mi cca 20% slevu, tak neví, jak to je jestli jen u starších modelů , nebo u všech.

Já standard. 15000 už mi přišlo moc.

Tak Garmin S60 už dorazily na mou ruku. Dneska jsem je rozbalil a toto jsou mé první dojmy.

IMG_2761.webp IMG_2763.webp

Krabička neobsahuje defakto nic než kablík, návod a hodinky. Konstrukce hodinek je plastová a nijak se to nesnaží zakrýt. Výška odpovídá běžným automatům s chronografem. Na ruce jsou příjemné a vzhledem k velikosti i lehké - člověk by čekal více. Ve srovnání s Vivoactive však působí mohutněji a jsou těžší.

Po zapnutí proběhne velmi krátký setup: nastavení jazyka, nastavení hodin a délky driveru. Synchronizace s mobilem je rychlá a nejedná se o povinný krok.

Ovládání je velmi intuitivní a odezva tak akorát. Vše probíhá přes dotykový display a tři tlačítka na boku (aktivity, nastavení a back). Vše je hezky svižné, nemám pocit, že bych na něco čekal. První vyhledání satelitů trvá déle, ale to je u každého podobného zařízení.

Takto vypadá základní screen golfové aplikace (Zbraslav č. 10).
FullSizeRender2.webp

Kromě vzdálenosti do greenu člověk vidí pěknou mapku a dopadovou zónu driveru, co si nastavil. Listováním nahoru a dolu se mění jamka, na které hrajete. To je jediná operace, která není úplně svižná. Ale ruku na srdce, běžně není potřeba, neb se vše děje automaticky.

Tapnutí na jamku umožňuje detailnější pohled na mapku včeně prohlídky greenu a nastavení delky ran.

FullSizeRender.webp

Možné je si i pořádně prohlédnout dopadovou zónu.

FullSizeRender3.webp

Tlačítka na boku umožňují přechod do golfového menu, kde je možné editovat scorekartu, zjistit vzdálenost a směr na vlajku (jste v lese či v bunkeru a nevíte přesně...), vzdálanost layoupů a doglegů nebo vyhodnocení trackování úderů.

Ovládání překvapilo, každopádně až na hřišti se ukáže jestli je opravdu tak snadné jak vypadá či nikoliv. Potěšila i možnost nastavení velikosti čísel a síly vibrací. Zajímavostí je i využití prostoru v okolí lunety, na které jsou vyražena čísla 1 až 18, u kterých je na displaji značka ukazující na jaké jamce jste. Každopádně celkový dojem ze software je dobrý.

Velký dík @Zuziky za rychlý shipping :)

Informace na LCD vypadají luxusně. Luneta a pásek už tolik ne. No... líbí se mi. Dost. Těším se na další zkušenosti.

U mně už jsou taky na cestě, snad dorazí dnes nebo v pondělí na poštu, vezmu na HCP Zbraslav, kdyžtak. Ten řemínek je otrava. Nechápu, jak u top golfového modelu můžou k tomu dát tohle. Snad půjde jednoduše vyměnit za něco normálního.

U mně už jsou taky na cestě, snad dorazí dnes nebo v pondělí na poštu, vezmu na HCP Zbraslav, kdyžtak. Ten řemínek je otrava. Nechápu, jak u top golfového modelu můžou k tomu dát tohle. Snad půjde jednoduše vyměnit za něco normálního.

Píšou, že mají speciální systém na rychlou a snadnou výměnu řemínku.
Což předpokládám v překladu znamená : řemínek si snadno vyměníš, ale koupíš si ho pěkně u nás, mají i kožené a kovové :-)

Píšou, že mají speciální systém na rychlou a snadnou výměnu řemínku.
Což předpokládám v překladu znamená : řemínek si snadno vyměníš, ale koupíš si ho pěkně u nás, mají i kožené a kovové :)

Ale jo, ale u hodinek za 12 klacků by to neměla být téměř v podstatě defaultní povinnost, ale možnost pro úplné hračičky. .) Ale třeba nebude tak zle, až je budu mít v ruce.

Ale jo, ale u hodinek za 12 klacků by to neměla být téměř v podstatě defaultní povinnost, ale možnost pro úplné hračičky. .) Ale třeba nebude tak zle, až je budu mít v ruce.
Bohužel téměř všichni tito pitomci vyrábějící nositelnou elektroniku ve tvaru hodinek nepochopili, že existují nějaké standardy.
Skoro všechny opravdové hodinky, ať stojí 300Kc nebo 1000000Kc, standardy dodržují, takže si můžeš koupit pásek v každém hodinářství jaký chceš.
12t je dost peněz, ale ve světě hodinek ne. Když koupíš plasťáky jako S60, celkem se dá čekat, že budou mít plastový řemínek.

@doktordee uprimne prvni dojem, kdyz to vytahnes z krabice a nevidis nic na displeji, byl sileny. Uplne jsem se zhrozil. Nevidel jsem tu premium verzi, ale mozna ma smysl.

@JardaK ten system vymeny reminku (bez sroubovacku...) je opravdu dobrej. Jde to super easy. A uz jsem si par reminku na ebay koupil... maji tam vse mozne neb je to to same co Fenix.

@requo mozna na to koukame golfistickou optikou, kde je S60 vrchol nabidky... kdyz mrknes, jake maji pro bezce a ostatni sporty... pak jsme vlastne cenove v nizsi pulce.

podtrzeno secteno nevypadaji nic moc... ale ve srovnani s radou Sx nebo Xxx vypadaji daleko nejlepe. Lze to nosit kazdy den... a me vystavni mechanicke kusy lezi doma. :D

V běžném provozu mají vydržet jak dlouho? Myslím bez golfu. Jen čas a notifikace z mobilu.

V běžném provozu mají vydržet jak dlouho? Myslím bez golfu. Jen čas a notifikace z mobilu.
Up to 10 days...
Tak jsem zvedavej... v navodu je cela kapitola na to, jak zvysit zivotnost baterie vypnutim vsech podsviceni, bluetooth atp... dokonce to mai udelane i celkem po ruce (to vypinani). Kazdopadne ja se modlim, aby to alespon tyden dalo. Jsem zvyklej z vivoactive, ze o tom tydny nevim a pouzivam.
Taktez jsem zvedavej na udavane 2 rundy golfu (10h GPS modu). Moc tomu neverim. :)

Zajimavosti je i onen turnaj mod, ktery vypina mereni s elevaci. Lze to snadno overit, zda to clovek ma ci nema nastavene... bez nutnosti chodit do menu. Nicmene vypinani ci zapinani toho modu jde v prubehu hry, coz bych necekal. Nejde to udelat nejakym trojhmatem, ale za par vterin to mam on ci off.

Up to 10 days...
Tak jsem zvedavej... v navodu je cela kapitola na to, jak zvysit zivotnost baterie vypnutim vsech podsviceni, bluetooth atp... dokonce to mai udelane i celkem po ruce (to vypinani). Kazdopadne ja se modlim, aby to alespon tyden dalo. Jsem zvyklej z vivoactive, ze o tom tydny nevim a pouzivam.
Taktez jsem zvedavej na udavane 2 rundy golfu (10h GPS modu). Moc tomu neverim. :)

Zajimavosti je i onen turnaj mod, ktery vypina mereni s elevaci. Lze to snadno overit, zda to clovek ma ci nema nastavene... bez nutnosti chodit do menu. Nicmene vypinani ci zapinani toho modu jde v prubehu hry, coz bych necekal. Nejde to udelat nejakym trojhmatem, ale za par vterin to mam on ci off.

Tenhle nesmysl je jedina vec o ktery uvazuju, ze si koupim. Bohuzel je to na pohled hodne osklive, navic nejsem zvykly s hodinkama hrat. Tzn. otazka je jasna - kdy mi to pucis?

Tenhle nesmysl je jedina vec o ktery uvazuju, ze si koupim. Bohuzel je to na pohled hodne osklive, navic nejsem zvykly s hodinkama hrat. Tzn. otazka je jasna - kdy mi to pucis?
Osklive jsou. Ale u tebe myslim, ze to bude v pohode. :)

A diky moc za dotaz!
Tak kdo dalsi se chce na neco zeptat? :D

Ted mi volal @requo, ze pry ti je klidne pujci do konce prazdnin. Takze v pohode, mas to domluveny! :D

Ted mi volal @requo, ze pry ti je klidne pujci do konce prazdnin. Takze v pohode, mas to domluveny! :D

On bude mit nejakou vietnamskou kalkulacku, to nechci!

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom