- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Kulig
- Klub
- Central Golf Club
- HI (HCP)
- 6,5
Cekam na nabidku, dostupne by mely bytnaz v pulce cervna, tak dam recenzi pokud do nich pujdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Na Golfhouse mají dostupnost myslím 2-4 dny, čím dál tím víc o nich uvažuji. Sice mi to hru nezlepší, ale radost si má člověk udělat, žeCekam na nabidku, dostupne by mely bytnaz v pulce cervna, tak dam recenzi pokud do nich pujdu
Pokud máš senzor na putteru, bere to všechny rány, vyjma teda těch 10cm doklepů. Takže pak se jen potvrdí celkový počet ran na jamce a jde se dál. Jediné, co se případně musí změnit, je odpočet puttu v případě, že se hraje putterem mimo green. Garmin to bere jako putt.Počet patů můžeš zadat po dohrání jamky, hodinky se tě zeptají (jak je to s nasazeným senzorem ale nevím).
Na to jsem se také ptal. Je to o tom, že ty S70 jsou lehčí, neboť jsou z plastu, což je prý pro švih lepší.Proc si koupit s70 za 18.000, kdyz Epix2 stoji 21.000?
Mám F6 v titanu vč. titanového pásku a nijak mi ve švihu nevadíNa to jsem se také ptal. Je to o tom, že ty S70 jsou lehčí, neboť jsou z plastu, což je prý pro švih lepší.
Tak jsem zvědav, co ten Amoled display a jeho čitelnost na sluníčku.Tak jsem se neudržel a tu radost si udělal.. Zcela náhodou jsem byl asi 200 m od prodejny Garminu na Veleslavíně, no a oni je tam měly A evidentně ten nápad dostalo více golfistů
Tak uvidíme, jak to všechno půjde, ostrý test bude na Grabštejně.
Na to jsem se také ptal. Je to o tom, že ty S70 jsou lehčí, neboť jsou z plastu, což je prý pro švih lepší.
To asi jo, já je moc mimo golf nenosím, ale třeba začnuMám F6 v titanu vč. titanového pásku a nijak mi ve švihu nevadí
Pokud ty hodinky nosíš stále a ne jen na golf, tak si na to tělo bez problému zvykne.
No s recenzí to bu de trochu horší, nejsem úplně spisovatel (výsledek maturitní písemky z češtiny mě straší dodnes), ale dodám.Tak jsem zvědav, co ten Amoled display a jeho čitelnost na sluníčku.
Doufám, že brzy přidáš recenzi
Uvnitř je to jasný, tak Amoled nad transreflexním displejem jasně vítězí.No s recenzí to bu de trochu horší, nejsem úplně spisovatel (výsledek maturitní písemky z češtiny mě straší dodnes), ale dodám.
Takhle vevnitř ten displej vypadá výborně.
Hele ty metriky, co Garmin generuje je škoda nevyužít.To asi jo, já je moc mimo golf nenosím, ale třeba začnu
Jojo, třeba na plavání v bazénu je to úplně super, pravidelně mi sejmou o 3-4 bazény víc, tak mám vždycky radost, jak sem si zas vylepšil čas a motivuje mě to jít zas...Hele ty metriky, co Garmin generuje je škoda nevyužít.
Ale nutností je mít hodinky na ruce pořád (s výjimkou nabíjení).
Např. "Body battery" či "Stres" ti dopředu napoví, že na tebe např. leze "rýmička"
Také "spánek" není k zahození. A pokud děláš i jiné sporty, než golf, tak už je to nošení "nutnost"
Body battery je dloihodobě na nule. A co se týká stresu, tak bych nerad, aby ty hodinky samy volaly ChocholouškaHele ty metriky, co Garmin generuje je škoda nevyužít.
Ale nutností je mít hodinky na ruce pořád (s výjimkou nabíjení).
Např. "Body battery" či "Stres" ti dopředu napoví, že na tebe např. leze "rýmička"
Také "spánek" není k zahození. A pokud děláš i jiné sporty, než golf, tak už je to nošení "nutnost"
POZOR - nezaměňovat psychický stres se zatížením organismu. Garmin měří to druhé - bohužel ten překlad do češtiny je zavádějící.... A co se týká stresu, tak bych nerad, aby ty hodinky samy volaly Chocholouška
Ale vím, co myslíš, proto uvidím.
Jaké hodinky máš?Jojo, třeba na plavání v bazénu je to úplně super, pravidelně mi sejmou o 3-4 bazény víc, tak mám vždycky radost, jak sem si zas vylepšil čas a motivuje mě to jít zas...
A nejvíc mě vždy pobaví zprávou po dni fakapů práci: Blahopřejeme, váš dnešní odpočinkový den vám snížil dobu regenerace o 25 hodin
Mám Forerunner 745 a ta chybovost na to plavání je poměrně značná, jinak jsem spokojen. Tělesný funkce si neměřím/neřeším, tak nemohu soudit, ale ty hlášky mě vždy pobavíJaké hodinky máš?
Nové modely už mají vylepšené senzory a měly by být přesnější.
Tak první postřehy z "testu" na Grabštejně. Nečekejte recenzi, na to já moc nejsem, ani jsem neměl moc času některé funkce více zkoumat, to teprve přijde.Uvnitř je to jasný, tak Amoled nad transreflexním displejem jasně vítězí.
Zatím ho v recenzích chválí i na sluníčku, ale nezávislá "recenze" se hodí.
Hlavně tedy čitelnost na přímém poledním slunci a úhly pozorování vč. případných odlesků.
Přeci jen chci před ránou jen kouknou a ne nějak štelovat ruku, abych něco viděl.
Takže nemusí to být román, stačí tvoje postřehy a zkušenosti.
Díky za postřehy, tak až mi doslouží F6, tak asi jako náhradu si pořídím Garmin hodinky s Amoled.Výdrž - celkovou výdrž úplně posoudit ještě nemůžu, nicméně jsem je včera ráno před odjezdem nandal na ruku, dal jsem s nimi Grabštejn, do noci je měl na ruce a teď mají ještě 79%. Podotýkám, že neustále měří tepovou frekvenci a i ostatní senzory zatím jsou dle továrního nastavení.