Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To jsem byl asi já, kdo ji urazil svým komentářem, po kterém soutěžní výbor upravil pravidla hryKdo jí to včera tak ublížil? Doufám, že ne já?
Třeba je tady člověk, který zná vysvětlení???
Jinak: nemám potřebu se vyjadřovat ke všemu, ale musím konstatovat, že už jsem mockrát zaregistroval, že bylo psané slovo absolutně nepochopeno a dost často to vyvolalo přehnaně urážlivou reakci. Stačí si občas přečíst nějakou diskuzi k čemukoliv.
Dnes jsem pochopil, že se jí asi hóóódně dotklo, že jí tady byly vloni vymlouvány ty žiletky.
Vsadil bych svoje dva šlajzy proti trojpatu, že spouštěč byl tohle: https://www.19jamka.cz/tema/poznej-cr-hriste-jamku-podle-fotky-2024.23344/page-26Třeba je tady člověk, který zná vysvětlení???
Přesně.....na debila narazím čas od času jak v práci, tak i při zábavě na golfu, na sjezdovce, v běžkařké stopě, na kole, svého času i na volejbalu.......o debilech za volantem ani nemluvě. A ona podle několika zkušeností s pár kretény na golfu takhle paušalizuje........to podle mě fakt není fér a je to trochu mimo moje chápání......Souhlas. To procento debilů je +- stejný napříč celou společností a je jedno jestli jsi na hokeji, volejbale, fotbale, v kině, nebo v nákupáku. Dělat z golfu toxické prostředí plné šovinistů a usurpátorů ženských, je neskutečnej bullshit!
Možná jo...........ale v tom případě by měla vyhledat lékařskou pomoc. Jestli jí rozhoděj takový věci, tak bude mít ten život sakra těžkej.....Vsadil bych svoje dva šlajzy proti trojpatu, že spouštěč byl tohle: https://www.19jamka.cz/tema/poznej-cr-hriste-jamku-podle-fotky-2024.23344/page-26
A já si dal tak záležet. Dokonce jsem si k tomu otevřel několik publikací zaměřených na správnou komunikaci, jako např. Nebuď pí*a a Buď slušný Chrochtíku ...Vsadil bych svoje dva šlajzy proti trojpatu, že spouštěč byl tohle: https://www.19jamka.cz/tema/poznej-cr-hriste-jamku-podle-fotky-2024.23344/page-26
Nestačí publikaci otevřít, je třeba si ji i přečístA já si dal tak záležet. Dokonce jsem si k tomu otevřel několik publikací zaměřených na správnou komunikaci, jako např. Nebuď pí*a a Buď slušný Chrochtíku ...
Nejdřív jsem si byl jistej, že kecáš, že takový knihy nemůžou bejt a kliknutí na odkaz mi vybrabčí konto. Ale pak jsem sebral odvahu a našel ti tam chybu v úsudku - ty publikace jsou určeny pro komunikaci s dětmi.A já si dal tak záležet. Dokonce jsem si k tomu otevřel několik publikací zaměřených na správnou komunikaci, jako např. Nebuď pí*a a Buď slušný Chrochtíku ...
A nebo naopak nechtěl.Třeba jí jen nasral nějaký golfista, vyspal se s ní ...
No jasně, šli jsme společně ty "charita" Beřky.Teď jsem si uvědomil, že jsem s ní vlastně taky hrál jednou, přišla mi v pohodě.
A přitom jsme to mysleli dobře, jen jsme chtěli poradit dle svých zkušeností.Tereza už jednou reagovala velmi nedospěle, v debatě o holích. Teď zase.
Jeee, a já si hned vzpomněl na soudruha Černomyrdina, který pronesl pro mě nepřekonatelnou větu: “mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky”A přitom jsme to mysleli dobře, jen jsme chtěli poradit dle svých zkušeností.
„Ale vyznej se v ženskejch" - neřekl to nějaký klasik?