Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A plati jeste nebo uz ne?Tak to je skvělé, gratulace!!!
A plati jeste nebo uz ne?
Hezká sumarizace. Asi ti budu muset udělat sumarizaci slov, které je potřeba vylosovat Z posledních 5 nemám ani jednoJasně, platí, máš první řádek, tak dostaneš pak ceny dvě. Holt, dobře si tipoval!
---
Udělal jsem sumarizaci současného stavu, co bylo vylosováno (je to i v úvodu), výherce... takže čekáme na hlavního mistra Binga!
---
Vylosovaná slova:
1 - 5: double-bogie, klub, míček, týčko, pravidla
6 - 10: birdie, putter, 8i, odpaliště, eagle
11 - 15: HIO, bogey, vypichovátko, dřevo, voda
16 - 20: hybrid, mulligan, pw, 6i, závada
21 - 25: fervej, hcp, drvier, markovátko, hřiště
26 - 30: čgf, drving, divot
výherci - aktuální stav:
1. řádek: mirousek33 16.7.2017, link
1. sloupec: misa 13.7.2017, link
1. úhlopříčka: mirousek33 7.7.2017, link
1. celé BINGO: ???
Hezká sumarizace. Asi ti budu muset udělat sumarizaci slov, které je potřeba vylosovat Z posledních 5 nemám ani jedno
Obávám se, že tady to má Robert stejně jako na hřišti......čím méně si zahraje, tím je na konci spokojenějšíTak víš jak, já chci, aby sis hodně zahrál, přece to nebudeš mít hned, by sis to pak neužil. )
chybí ti tam dnešní outTak můj sloupec přišel pozdě, ale nevadí, třeba hlavní cena čeká na mě
jj, už jsem si ho zaškrtnul - tohle je snímek těsně po doplnění sloupcechybí ti tam dnešní out
Já měla sloupec hned po Míše ....taky na dvě věcijj, už jsem si ho zaškrtnul - tohle je snímek těsně po doplnění sloupce
hele, kdyz mas takove stesti ve hre a jeste i v lasce ( bo mas moc sikovnou zenu, co jsem si tak vsimla ), ozvi se, nez budes chtit vyuzit vyhru klidne tady do SZ neco vymyslimMam dalsi bingo (mozna)
Stejně jako před týdnem31.losování - fakt jsem myslel, že to trefím. No co, vylosováno je. Kolik vam chybi slov?
Je to cinkly. Ja to vedel32.losování
Vypnout zvuk, vse popiram!
To je losator, panečku, to mám[emoji6]32.losování
Vypnout zvuk, vse popiram!