- Jméno
- Petr
- Přijmení
- Šulc
- Klub
- Maria Theresia golf club
- HI (HCP)
- 13-17
Jen aby jsi místo baráku nekreslil nové golfové hřiště Tomáši @TP_79Tak to se asi dá i přežít![]()
![]()
jako podkres k práci je to super

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jen aby jsi místo baráku nekreslil nové golfové hřiště Tomáši @TP_79Tak to se asi dá i přežít![]()
![]()
jako podkres k práci je to super
Je to trochu chaos, ale za mě dobrýTady se dá koukat také i když bez komentáře a přeskakováním mezi ranami. Ale lepší než nic.
Jj......taky mě to štvalo. Ale snad si svoji dávku nenávisti k LIV včera odbyli a dneska už si to odpustěj......protože jinak Bosák a Lorencem patřej jako komentátoři golfu k tomu lepšímu.No, otrávili mě komentátoři, jak ve středu, tak včera.
Oni snad nemají jiné téma, něž plivat na hráče z LIV. Fandím Rorymu, ale kvůli těmto plkalům bych byl rád, kdyby vyhrál někdo z LIV. Těch blbejch keců, jak na LIV o nic nejde a hráči pak neumí hrát pod stresem bla bla....ach jo, i ten Bosák už. Nakydali na Rahma, Kepku , Johnsona. De Chambeau je prej nějak vyjímka. Hatton, Reed, Smith, Watson všichni pod par ale moc si jich nevšímali, asi nezapadaj do teorie. Garcia v paru ale v podstatě totální lůzr podle těch žvanilů.
Minimálně dva roky starý téma (LIV) a ti kašpaři budou furt otravovat vzduch, nejde se dívat bez téhle nenávisti živené komentátory na veřejnoprávní! tv![]()
Kéž by, ale nevsadil bych na toJj......taky mě to štvalo. Ale snad si svoji dávku nenávisti k LIV včera odbyli a dneska už si to odpustěj......protože jinak Bosák a Lorencem patřej jako komentátoři golfu k tomu lepšímu.
Já míval Bosáka rád, tak 10 let zpátky komentoval ten golf pro mě dobře. Nikdo nemládneme no..Já jsem teda na Bosáka alergickej už pěkně dlouho. On si ty svoje osobní názory protlačuje úplně všude. Polovina věcí, které roky říká, jsou zahořklost k lecčemu. Ke greenbookům, k LIV, k českému fotbalu obecně atd atd. Já teda chápu, že má každej nějakej názor ale na můj vkus tím vyplňuje moc prostoru. Taky mi často přijde, že se tomu golfu vlastně věnuje kolem MASTERS a zbytek sezóny moc ne, takže mu dost věcí uniká o občas plácne o někom pěknou blbost protože mu uchází kontext celé sezony.
Hele, přesně to mě napadlo taky, že tohle by Alan B. vysvětlil.....ale oni nic. A takových situací tam byla spousta.......Ať je Babický jaký chce (to jeho občasné "všude byl a s každým se zná" dokážu v pohodě odfiltrovat......ale někdy je to i zajímavý), tak v pozici analytika vedle klasického komentátora je výbornej.
Hele, přesně to mě napadlo taky, že tohle by Alan B. vysvětlil.....ale oni nic
Nejen Bosákovi, i ten druhej jel.... A ve středu tam Bosák nebyl a bylo to stejné...Tak Bosák tohle asi není schopný nějak rozumně komentovat, on není ani trenér ani nějaký super golfista.
Ten hejt na LIV jsem taky registroval a nechápu, že mu to pořád leží v žaludku.
Ve středu jsem to ani nezaregistroval.....to tam byl s Lorencem Dusík.....asi mají z ČT notičky, co si mají o LIV mysletNejen Bosákovi, i ten druhej jel.... A ve středu tam Bosák nebyl a bylo to stejné...
To chápu a nijak mu to nezazlívám, navíc je to už desítky let můj oblíbený komentátor......chtěl jsem jen říct, že ten analytik tam občas chyběl.Tak Bosák tohle asi není schopný nějak rozumně komentovat, on není ani trenér ani nějaký super golfista.
No Dusík, to je jako jeden za osmnáct a druhej bez dvou za dvacet.Ve středu jsem to ani nezaregistroval.....to tam byl s Lorencem Dusík.....asi mají z ČT notičky, co si mají o LIV myslet