Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golf v TV

No, otrávili mě komentátoři, jak ve středu, tak včera.
Oni snad nemají jiné téma, něž plivat na hráče z LIV. Fandím Rorymu, ale kvůli těmto plkalům bych byl rád, kdyby vyhrál někdo z LIV. Těch blbejch keců, jak na LIV o nic nejde a hráči pak neumí hrát pod stresem bla bla....ach jo, i ten Bosák už. Nakydali na Rahma, Kepku , Johnsona. De Chambeau je prej nějak vyjímka. Hatton, Reed, Smith, Watson všichni pod par ale moc si jich nevšímali, asi nezapadaj do teorie. Garcia v paru ale v podstatě totální lůzr podle těch žvanilů.
Minimálně dva roky starý téma (LIV) a ti kašpaři budou furt otravovat vzduch, nejde se dívat bez téhle nenávisti živené komentátory na veřejnoprávní! tv:down:

No, otrávili mě komentátoři, jak ve středu, tak včera.
Oni snad nemají jiné téma, něž plivat na hráče z LIV. Fandím Rorymu, ale kvůli těmto plkalům bych byl rád, kdyby vyhrál někdo z LIV. Těch blbejch keců, jak na LIV o nic nejde a hráči pak neumí hrát pod stresem bla bla....ach jo, i ten Bosák už. Nakydali na Rahma, Kepku , Johnsona. De Chambeau je prej nějak vyjímka. Hatton, Reed, Smith, Watson všichni pod par ale moc si jich nevšímali, asi nezapadaj do teorie. Garcia v paru ale v podstatě totální lůzr podle těch žvanilů.
Minimálně dva roky starý téma (LIV) a ti kašpaři budou furt otravovat vzduch, nejde se dívat bez téhle nenávisti živené komentátory na veřejnoprávní! tv:down:
Jj......taky mě to štvalo. Ale snad si svoji dávku nenávisti k LIV včera odbyli a dneska už si to odpustěj......protože jinak Bosák a Lorencem patřej jako komentátoři golfu k tomu lepšímu.

Jj......taky mě to štvalo. Ale snad si svoji dávku nenávisti k LIV včera odbyli a dneska už si to odpustěj......protože jinak Bosák a Lorencem patřej jako komentátoři golfu k tomu lepšímu.
Kéž by, ale nevsadil bych na to

Já jsem teda na Bosáka alergickej už pěkně dlouho. On si ty svoje osobní názory protlačuje úplně všude. Polovina věcí, které roky říká, jsou zahořklost k lecčemu. Ke greenbookům, k LIV, k českému fotbalu obecně atd atd. Já teda chápu, že má každej nějakej názor ale na můj vkus tím vyplňuje moc prostoru. Taky mi často přijde, že se tomu golfu vlastně věnuje kolem MASTERS a zbytek sezóny moc ne, takže mu dost věcí uniká o občas plácne o někom pěknou blbost protože mu uchází kontext celé sezony.

Já jsem teda na Bosáka alergickej už pěkně dlouho. On si ty svoje osobní názory protlačuje úplně všude. Polovina věcí, které roky říká, jsou zahořklost k lecčemu. Ke greenbookům, k LIV, k českému fotbalu obecně atd atd. Já teda chápu, že má každej nějakej názor ale na můj vkus tím vyplňuje moc prostoru. Taky mi často přijde, že se tomu golfu vlastně věnuje kolem MASTERS a zbytek sezóny moc ne, takže mu dost věcí uniká o občas plácne o někom pěknou blbost protože mu uchází kontext celé sezony.
Já míval Bosáka rád, tak 10 let zpátky komentoval ten golf pro mě dobře. Nikdo nemládneme no..
Ono ČT toho taky dřív vysílalo víc, teď mají jen Masters.
Býval taky šéfredaktorem nějakého zaniklého golfového časopisu, kamarád tam dělal grafika. Časáky byly dva - golf pank a druhej jméno nevím, jestli šéfoval oba nevím taky.
Teď mi přijde, že tam všichni naskočili na dnešní módu hejtit, je jedno co ale hlavně pořádně.
Kromě Hrubého, ten si blekotá ty svoje souvětí, vlastně spíš odstavce na jeden nádech.
A Babického, dejte mi facku, nevěřil bych že to napíšu, kterej mele aspoň o golfu a občas to vypadá, že ví, co říká. Kdyby všude nebyl, s každým se neznal a od všeho neměl klíče, snad bych o něm řekl, že komentuje nejzajímavěji (znova mi dejte facku😁).

Já jsem to včera sledoval jen chvíli, ale souhlasím, že téma LIV bylo hodně zmíněno negativně.
Co mi tam chybělo a tady souhlasím s @JardaK , je ta erudice Babického, kdy je schopný něco metodického vysvětlit. Uvědomil jsme si to v okamžiku, kdy na 13. jamce to Rose z odpaliště to poslal hodně do prava. Několikrát tam jel zpomalený záběr odpalu a oni nic.

Co mi tam chybělo a tady souhlasím s @JardaK , je ta erudice Babického, kdy je schopný něco metodického vysvětlit. Uvědomil jsme si to v okamžiku, kdy na 13. jamce to Rose z odpaliště to poslal hodně do prava. Několikrát tam jel zpomalený záběr odpalu a oni nic.
Hele, přesně to mě napadlo taky, že tohle by Alan B. vysvětlil.....ale oni nic. A takových situací tam byla spousta.......Ať je Babický jaký chce (to jeho občasné "všude byl a s každým se zná" dokážu v pohodě odfiltrovat......ale někdy je to i zajímavý), tak v pozici analytika vedle klasického komentátora je výbornej.

Hele, přesně to mě napadlo taky, že tohle by Alan B. vysvětlil.....ale oni nic

Tak Bosák tohle asi není schopný nějak rozumně komentovat, on není ani trenér ani nějaký super golfista.
Ten hejt na LIV jsem taky registroval a nechápu, že mu to pořád leží v žaludku.

Tak Bosák tohle asi není schopný nějak rozumně komentovat, on není ani trenér ani nějaký super golfista.
Ten hejt na LIV jsem taky registroval a nechápu, že mu to pořád leží v žaludku.
Nejen Bosákovi, i ten druhej jel.... A ve středu tam Bosák nebyl a bylo to stejné...

Nejen Bosákovi, i ten druhej jel.... A ve středu tam Bosák nebyl a bylo to stejné...
Ve středu jsem to ani nezaregistroval.....to tam byl s Lorencem Dusík.....asi mají z ČT notičky, co si mají o LIV myslet

To chápu a nijak mu to nezazlívám, navíc je to už desítky let můj oblíbený komentátor......chtěl jsem jen říct, že ten analytik tam občas chyběl.

Ve středu jsem to ani nezaregistroval.....to tam byl s Lorencem Dusík.....asi mají z ČT notičky, co si mají o LIV myslet
No Dusík, to je jako jeden za osmnáct a druhej bez dvou za dvacet.

Musím se Bosáka a Lorence zastat. Každý máme své oblíbené komentátory a samozřejmě i ty, které "nemůžeme vystát". Když například komentuje golfový přenos M. Hrubý, tak přepínám na jiný program. Podobně to mám s P. Čapkem nebo J. Rejmanem, komentují-li cokoliv.
Naopak: komentují-li cokoliv Milan Štěrba, Tomáš Kejla, Evička Poskočilová, Petr Janouch, Tomáš Jílek a Jaromír Bosák ( to jsou podle mě TOP komentátoři ), tak mám jistotu, že nebudu muset poslouchat fráze a nesmysly.

Nikdo se do nich v obecné rovině nenaváží, nemusíš je bránit. Taky mám Bosáka v oblibě.
Asi nejen já měl problém s jejich navážením se do LIV, včera vydrželi přes půl hodiny o ní ani neceknout a pak, když už LIV zmínili, tak neutrálně, bez hejtu, alespoň co jsem zaznamenal. Možná sami od sebe, nebo dostali od vedení přes ústa. To je fuk, kdyby takhle jeli od prvního dne, nemám s nimi problém.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom