Včera jsem to viděl v přímým přenosu......a něco podobnýho nedávno i při přenosu snookeru, kdy ty hovada polili stůl oranžovou barvou. A ještě se jim říká vznešeně aktivisti.........ale to bych se akorát zbytečně nasral........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Včera jsem to viděl v přímým přenosu......a něco podobnýho nedávno i při přenosu snookeru, kdy ty hovada polili stůl oranžovou barvou. A ještě se jim říká vznešeně aktivisti.........ale to bych se akorát zbytečně nasral........
bohužel nevím co tam píší, ale já bych těm hajzlům dal vše uhradit a potom je pořádně zbičoval
Babický na fcb psal, že bude komentovat. Ale jestli to s cz komentářem poběží i na Max, nebo jen záznam na eurosport jsem z toho nepobral..Nakonec jsem neodolal a zaplatil jsem si doplněk Sport na Max, hlavně kvůli finále FedEx Cupu. Nicméně může mi někdo poradit, jestli to poběží i v češtině?
Vím, že ten komentář není ideální, ale mm to jako podkres k práci a ta angličtina mě trochu rozptyluje.
Děkuji mnohokráte
Pokud je čeština k dispozici - většinou večer, tak si to vybereš vpravo dole - zvuk a titulky, nebo si můžeš vybrat i variantu bez komentářeNakonec jsem neodolal a zaplatil jsem si doplněk Sport na Max, hlavně kvůli finále FedEx Cupu. Nicméně může mi někdo poradit, jestli to poběží i v češtině?
Vím, že ten komentář není ideální, ale mm to jako podkres k práci a ta angličtina mě trochu rozptyluje.
Děkuji mnohokráte
Jj....před chvílí jsem udělal to samý. Je fakt, že to finále sezóny za to asi stojí......a blbejch 70 Kč je jedno pivo v lepší hospoděNakonec jsem neodolal a zaplatil jsem si doplněk Sport na Max, hlavně kvůli finále FedEx Cupu. Nicméně může mi někdo poradit, jestli to poběží i v češtině?
Děkuji mnohokráte
Teď jsem se díval, že při listování v menu MAXu je pod výběrem "populární sporty" (ve kterém si po výběru golfu vybíráš konkrétní golfový stream) k dispozici výběr "kanály" E1 + E2, ve kterých si člověk pustí aktuální vysílání Eurosportu (s českým komentářem). Asi tam bohužel budou i reklamy....Děkuji za info.
Bohužel zatím na výběr není, tak uvidíme
To sice asi ano, ale pustí ti to aktuální vysílání, a tam třeba teď běží tenis.Teď jsem se díval, že při listování v menu MAXu je pod výběrem "populární sporty" (ve kterém si po výběru golfu vybíráš konkrétní golfový stream) k dispozici výběr "kanály" E1 + E2, ve kterých si člověk pustí aktuální vysílání Eurosportu (s českým komentářem). Asi tam bohužel budou i reklamy....
Takže situace, že by byl český komentář na Eurosportu a nebyl v Maxu by neměla nastat.
Jasně, ale to je priorita Eurosportu, ze preferuje tenis . Bohuzel je zrovna US Open. Dostupnost golfu na Eurosportu se tím výrazně snížila....To sice asi ano, ale pustí ti to aktuální vysílání, a tam třeba teď běží tenis.
Takže jsi nucen pustit na Maxu PGA Tour a tam je to bez češtiny.
Já to zxkoušel i přes Eurosport a prostě tam tu češtinu nedostanu.