Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Možná jsem blbej a něco nevidím, ale co to dělat jako vietnamci?Jen pro představu, co se od loňského října, kdy jsme zavřeli, stalo s cenami v restauracích... - loni jsme 0,5l plastovou Coca Colu prodávali za 48 Kč a měli z ní čistý zisk 15 Kč. Pokud bych cenu pro letošní rok nechal jako loni, tak by z ní byl čistý zisk 8 Kč…
to je jasný. Ale tohle není akce... Jestli u vás funguje nějakej dovoz, tak se může vyplatit. Třeba to pak velkoobchodu dojde, když to začnete všichni kupovat u rohlíku nebo tak....No a tohle je další součást problému - před běžnejma lidma vypadám jako zloděj, protože oni ve svým Tescu nakupujou levnějc, než já napřímo od velkoobchodu.... Ale nebudu lhát, když jdu koupit rohlíky a vidím tam Bohemku nebo Prazdroj v akci, koupim jich celej košík...bohužel já místo vietnamce, kterej jen smrdí celej den na krámě, mám trochu víc práce, než abych obrážel obchoďáky s akcema...
To jen fakt. Cenu čepovaného neřeším nikde, pokud to teda není blivajs na přesdržku. Ale cosi v plastu holt za dvojnásobek nechci třeba sebou na hřiště.To já se tomu taky nedivím. On ti ten velkoobchod dá navíc lednice, sklo,...ale to obyč. zákazníka nezajímá uplně stejně...
Tak to jako „správnej českej hospodskej" dáš na 59 Kč a „vejvar" bude ještě většíJen pro představu, co se od loňského října, kdy jsme zavřeli, stalo s cenami v restauracích... - loni jsme 0,5l plastovou Coca Colu prodávali za 48 Kč a měli z ní čistý zisk 15 Kč. Pokud bych cenu pro letošní rok nechal jako loni, tak by z ní byl čistý zisk 8 Kč…
A ten velkoobchod to dostane od výrobce grátis jako „podporu prodeje".To já se tomu taky nedivím. On ti ten velkoobchod dá navíc lednice, sklo,...ale to obyč. zákazníka nezajímá uplně stejně...
Hm, pokud od výrobce nakupuješ o 30% dráž než jiní prodávají v maloobchodě, moc zdarma to nemáš.Řekl jsem to nepřesně, v mém případě beru jak Colu, tak pivo, přímo od výrobce. A sklo i lednici/ výčepní zařízení mám zdarma včetně servisu. Přesto se ta cena často liší o několik korun…
„Musíte se víc snažit pane správce" nebo jak to říkal Čepek v Postřižinách... Přesto se ta cena často liší o několik korun…