Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ti nevím, ono se dá zpětně?Výzvu prijimam
Byl jsem letos hrát 3x, ale dařilo se. Takže splněno:
2, 3, 4, 5, 6, 7, 10, 11, 19
Co to znamená zpětně? Myslíš po přijetí výzvy? Taky úplně nevím, ale je to celkem jednoTi nevím, ono se dá zpětně?
Jako že nejdřív hraješ 3x, pak přijmeš výzvu a počítáš splněné úkoly z her, než jsi výzvu přijal. Ale jak říkáš, je to jedno, stejně je to ptákovinaCo to znamená zpětně? Myslíš po přijetí výzvy? Taky úplně nevím, ale je to celkem jednoTi nevím, ono se dá zpětně?
Úvodní strana, odpověď na otázku číslo 6.Co to znamená zpětně? Myslíš po přijetí výzvy? Taky úplně nevím, ale je to celkem jedno
Včera Slapy - 7 žlutá
Výzvu prijimam
Byl jsem letos hrát 3x, ale dařilo se. Takže splněno:
2, 3, 4, 5, 6, 7, 10, 11, 19
Přijímám. Jdu si přečíst pravidla, tak ať za to (kromě oprášených znalostí) něco mám
prosim 4, vcera Alenda Golf, 3 hraci, cas 3:57, limit 4:40
dnes 10, Bonalba Golf, 11/14fw, tj. 79%
Tak splněno 3, 4 a 7. V pátek Českém Krumlově. 3 členný flight, 4:28. Limit je 4:40.
Díky
prosim jeste ze soboty 11 bez trojpatu Font del Llop a dnes MlBol zlutou hru bez outu
tak přijímám..
Ahoj, dneska Radecký, 3,6,7,13..na ostatní se musím pekelně soustředit(triple a trojputt, dneska to rozhodně nebylo..)
Díky
prosim zlutou za bez ztraty micku, dnesni Lisnice s @Lefty a @Helldriver pridal jsem si k tomu eagle na 6