Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golfová výzva 2018

Prosil bych zapsat 9. Dnes 15.4.2018 na turnaji v Beřovicích 36 stbl.:up:

Tak v sobotu turnaj.. Škoda, že nemáme úkol ≥1‰ o_O Bída, ale řeknu si o hru bez sněhuláka úroveň black. :p
https://www.teetime.cz/TournResultGolfer.aspx?id=334178838&IDGolfer=87612348

Luby_14_4.webp

se ženou..

Dnes skvele kolo na Zbraslavi se vsudehralem @JanKostalCZE a s @MilanU.
Bylo to bez snehulaka, bez vody a bez ztraty mice.

Máš to tam. :) Sněhulák už byl, takže červená pro 3 - bez ztráty míčku a bez vody.

přijímám výzvu. :)

Vítej, splněno - první.

Prosím černou bez ztráty míčku za dnešek :)
https://goo.gl/Dtb7Sg
Sice 2x out, ale vždycky jsem ho našel :D

Začerněno. :up:

Prosil bych zapsat 9. Dnes 15.4.2018 na turnaji v Beřovicích 36 stbl.:up:

Great, černá!

Tak v sobotu turnaj.. Škoda, že nemáme úkol ≥1‰ o_O Bída, ale řeknu si o hru bez sněhuláka úroveň black. :p
https://www.teetime.cz/TournResultGolfer.aspx?id=334178838&IDGolfer=87612348

Zobrazit přílohu 4314
se ženou..

Černá! :) Počítá se zážitek.

---
odkaz na tabulku

Ja prosim zlutou za vcerejsi Zbraslav FIR (10), 11/14 a za sobotni Zbraslav zlutou hru bez vody (6) :)

Konečně jsem se k tomu dostal:

Grabmasters (5.4.):
8B - 4.kolo (36 stb)
18B - 1. cvičné kolo

Molitorov (11.4.)
1, 2, 3, 5, 6, 9 - Y

Díky za zápis :-)

Ja prosim zlutou za vcerejsi Zbraslav FIR (10), 11/14 a za sobotni Zbraslav zlutou hru bez vody (6) :)

Ok, máš to tam. :)

Konečně jsem se k tomu dostal:

Grabmasters (5.4.):
8B - 4.kolo (36 stb)
18B - 1. cvičné kolo

Molitorov (11.4.)
1, 2, 3, 5, 6, 9 - Y

Díky za zápis :)

Nerozumím. Resp. dal jsem osmý úkol černou.

18b - to znamená 18tý úkol černá? To se mi nezdá, definice 18tého úkolu je:

---
18. 2x svůj golfový švih video Nahrát si svůj golfový švih, jedno s jakou holí ale vždy se stejnou, +/- na začátku a na konci sezóny (minimálně s odstupem 2-3 měsíce). 2 pohledy - zepředu a boční. Pokud se pochlubíte, budeme rádi! Pozn. ideálně nahrát na youtube a odkázat tu - pro každého zdarma, viz návod.
---

K Molitorovu: prní úkol byl splněn už dříve, ostatní nemohou být žluté, ale červené. Viz pravidla:
  • úroveň I. (red): úkol lze splnit kdykoli, kdekoli i více úkolů najednou
  • úroveň II. (yellow): úkol lze splnit kdykoli, ale pouze jeden, musí být předtím pole červené
  • úroveň III. (black): pouze jeden úkol lze splnit jen na ofic. turnaji (s úpravou HCP), uznáno kdykoli (i když není pole červené nebo žluté)

Má tedy být vše toto označeno červeně? 2,3,5,6,9?

Ok, máš to tam. :)

Nerozumím. Resp. dal jsem osmý úkol černou.

18b - to znamená 18tý úkol černá? To se mi nezdá, definice 18tého úkolu je:

---
18. 2x svůj golfový švih video Nahrát si svůj golfový švih, jedno s jakou holí ale vždy se stejnou, +/- na začátku a na konci sezóny (minimálně s odstupem 2-3 měsíce). 2 pohledy - zepředu a boční. Pokud se pochlubíte, budeme rádi! Pozn. ideálně nahrát na youtube a odkázat tu - pro každého zdarma, viz návod.
---

K Molitorovu: prní úkol byl splněn už dříve, ostatní nemohou být žluté, ale červené. Viz pravidla:
  • úroveň I. (red): úkol lze splnit kdykoli, kdekoli i více úkolů najednou
  • úroveň II. (yellow): úkol lze splnit kdykoli, ale pouze jeden, musí být předtím pole červené
  • úroveň III. (black): pouze jeden úkol lze splnit jen na ofic. turnaji (s úpravou HCP), uznáno kdykoli (i když není pole červené nebo žluté)

Má tedy být vše toto označeno červeně? 2,3,5,6,9?
Mám v tom hokej, promiň. Jasné, vše červené. 18b mělo být 19b , ale kolo bylo zrušeno a bráno pouze jako cvičné, tedy asi znovu jen červené !!!
Díky.

Mám v tom hokej, promiň. Jasné, vše červené. 18b mělo být 19b , ale kolo bylo zrušeno a bráno pouze jako cvičné, tedy asi znovu jen červené !!!
Díky.

Ok, 2,3,5,6,9,- červená. :)

K úkolu 19, který zní:

---
19. MISTROVSKÁ: hra bez ztráty míče + bez překážky + bez autu + v časovém limitu (R/Y/B) Odehrát 18 jamek (příp. 2x9) bez ztráty svého míče, bez skončení v bankru nebo vodní překážce, bez zahrání míče do autu a hra v časovém limitu hřiště (alespoň tříčlenný flajt)".
---

To znamená i v časovém limitu? tedy úkol číslo 4, který si nehlásil?

---
odkaz na tabulku

Ok, 2,3,5,6,9,- červená. :)

K úkolu 19, který zní:

---
19. MISTROVSKÁ: hra bez ztráty míče + bez překážky + bez autu + v časovém limitu (R/Y/B) Odehrát 18 jamek (příp. 2x9) bez ztráty svého míče, bez skončení v bankru nebo vodní překážce, bez zahrání míče do autu a hra v časovém limitu hřiště (alespoň tříčlenný flajt)".
---

To znamená i v časovém limitu? tedy úkol číslo 4, který si nehlásil?

---
odkaz na tabulku
Čas dodržen :-) Podle zadání jsem měl pocit, ze když je to B, už nemůžu nárokovat jinde.

Čas dodržen :) Podle zadání jsem měl pocit, ze když je to B, už nemůžu nárokovat jinde.

Ale před chvíli si psal, že to černá není. A explicitně si úkol 4 nejmenoval.

Tedy dobře, mám doplnit úkoly 4 a 19 jako červené?

Ale před chvíli si psal, že to černá není. A explicitně si úkol 4 nejmenoval.

Tedy dobře, mám doplnit úkoly 4 a 19 jako červené?
Prosím červené a Dekuji.

V nedeli Molitorov s @PFP ve ctryrclennim flightu v casovem limitu - takze prosim 4.

Odehrano vic nez 4 hrist z regionu:
Molitorov, Black Bridge, Zbraslav, Berovice, Mstetice, Motol, Terezin, Bitozeves

V nedeli Molitorov s @PFP ve ctryrclennim flightu v casovem limitu - takze prosim 4.

Odehrano vic nez 4 hrist z regionu:
Molitorov, Black Bridge, Zbraslav, Berovice, Mstetice, Motol, Terezin, Bitozeves

Máš to tam, dobrá práce!

4. úkol (čas. limit) jsem dal jako červenou - asi to trunaj nebyl, ne? Kdyžtak napiš, změním na černou.
8. úkol (4 hřiště v regionu) - taky červená. :) Hezké!

---
odkaz na tabulku

Nene, sli jsme jeste pred turnajem. Diky
Predevcirem, berovice, bez ztraty mice, prosim o yellow. dikes

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom