- Autor vlákna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hlásím splněné červené úrovně u bodů 2,3,6,7 a 10!
Kdo je tu nejlepší, kdo je tu nejlepší?
Prosím o odpuštění, jsem starý kmet!Ok, doplněno.
Akorát please, příště doplnit alespoň kdy a kde. Takhle bez podrobností z okna to umí zakřičet každý. :-D
---
odkaz na tabulku Golfové výzvy 2019
Prosím o splnění bod 2 BLACK dnes turnaj Mstětice PG Tour (bez triple bogey)
@requo prosím o změnu na bod 2 - bez triple, bod 3 je bez ztráty míčku (to sice bylo taky, ale to se mi snad povede i zase jindy)
Neberu si to osobně ;-)Opraveno. omluva (nějak mám u tebe výrazně vyšší chybovost, podivné . Dám pozor.
---
V neděli na Kuňce (jamkovka) - bez ztráty míčku, bez vody, bez autu (bohužel bez bunkeru nemohu říci, bylo jich strááááášně moc), slušné skore uvést nemohu, rány jsem nepočítala. Tak nevím jestli mi to uznáš
Ty jsi kápo, rozhodni sám, já se zlobit nebudu když mi to nedáš, ale skutečně jsme odehráli všech 18 jamek. Tak to nech být, splnim jindyU té jamkovky je to ošidné. Rozhodni si sama - úplně si to neuvědomuji, primárně by si ale měla odehrát všech 18 jamek, což u jamkovky nemusí nastat. Kontrolovat to nijak nebudu, prostě řekni, že ty červené za zmíněné úkoly ti mám dát a já ti je dám.
Ty jsi kápo, rozhodni sám, já se zlobit nebudu když mi to nedáš, ale skutečně jsme odehráli všech 18 jamek. Tak to nech být, splnim jindy
nezapocita, az od prijmuti vyzvyTak ať to frčí, v rámci jednoho kola ve Skalici, které jsme zahrál za 80 ran v neděli, 10 parů, 8 bogey jsem splnil:
1, 2, 4, 5, 6, 9, 12, 13,
Zaroven mam letos na Mallorce odehrany Maraton 36 jamke za jeden den Alcanada a Son Muntaner, tak nevim jestli mi to naclenik zapocita
V sobotu Kacov, trefene 79% fairwayi, hra vsemi holemi
V nedeli Kuneticka Hora, hra bez outu
Ahoj,
v sobotu jsem byl na Black Bridge, hra mohla být určitě lepší. Povedlo se mi zahrát všemi holemi. Myslel jsem, že splním více úkolů. Tak příště.
Přijímám
Tak ať to frčí, v rámci jednoho kola ve Skalici, které jsme zahrál za 80 ran v neděli, 10 parů, 8 bogey jsem splnil:
1, 2, 4, 5, 6, 9, 12, 13,
Zaroven mam letos na Mallorce odehrany Maraton 36 jamke za jeden den Alcanada a Son Muntaner, tak nevim jestli mi to naclenik zapocita
Ok - červená 10, 13 a 7
Příště se to dožene, zatím tedy 13 (všechny hole) červená.
Zatím pouze 1 - jak říká @JanKostalCZE . Odehrané výsledky jsou dříve, jak přijmuta výzva, zpětně se to nebere. Neboj, času dost, to doženeš.
---