Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
kroť se troskuTak dnes Skalica, zahajovaci turnaj Trdlo 2019 - prvni msito v kategorii, 75 ran, novy HCP 10,5 - prosim o zapsani:
2, 3, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 19 - dneska mi lepilo neskutecne
Me je jedno, jake barvicky tam budou, pisu co jsem zahralkroť se trosku
- úroveň III. (black): pouze jeden úkol lze splnit jen na ofic. turnaji (s úpravou HCP), uznáno kdykoli (i když není pole červené nebo žluté), u vícekolových turnajů se počítá každé kolo jako "jeden" turnaj
Když to tady čtu, jak vám to všem jde, tak se s dovolením také hlásím. Třeba mi to
také začne jít ( stále myslím golf ).
Přijímám výzvu.
Ahoj,
hlásím splnění bodu 16. V sobotu jsem se zúčastnil semináře na změny v pravidlech 2019 na hřišti Mladá Boleslav.
Díky a zdraví Míla
Tak dnes Skalica, zahajovaci turnaj Trdlo 2019 - prvni msito v kategorii, 75 ran, novy HCP 10,5 - prosim o zapsani:
2, 3, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 19 - dneska mi lepilo neskutecne
Bod 4. - hra v minimálně tříčleném flightu, to asi máš. Bod 19. je najednou několik dalších bodůok, vše červené, až na 19. Je tam podmínka v časovém limitu... nicméně úkol 4. jako splněný nehlásíš...? Kdyžtak doupřesni a doplním - 4 i 19. Vše úroveň červená.
4. ne prootze jsme hrali 4, 19.ano, protoze jsme dosli asi o 40 minut driv
ok, vše červené, až na 19. Je tam podmínka v časovém limitu... nicméně úkol 4. jako splněný nehlásíš...? Kdyžtak doupřesni a doplním - 4 i 19. Vše úroveň červená.
4. ne prootze jsme hrali 4, 19.ano, protoze jsme dosli asi o 40 minut driv
Včera turnaj na Kunětické hoře. Pro můj HCP hráli pánové z modrých (dámských) odpališť. Takže 15 (změna odpališť) BLACK potvrzený z turnaje, to jsem nečekal. Dál by tam asi šel 4 (už mám), 6 (ale tam moc vody podle mě není), 7 (ani autů tam podle mě moc není), 13 (už mám). Bez písku jsem to fakt neobešel, asi 5x bunker
Dnes turnaj Mstětice, splněno 2,3,4,7,9,14. Pokud se biozóny nehodnotí jako voda, pak i 6 (ale já je tak beru, jsou tu červeně označené, a tak mám smůlu). Volím bod 14 (zasažené grýny v regulaci) BLACK (netrefil jsem 5,7,8,18). Ostatní zatím nesplněné snad zvládnu zahrát ještě i jindy
Napsal jsem to o kousek výš, ale nešikovně. Prosím o zapsání bod 14 (zasažené grýny v regulaci) BLACK (netrefil jsem 5,7,8,18) na včerejším turnaji ve Mstěticích
Dokud me nevezmes na Zbraslav tak holt budu mit jenom 3 noja tu vidim jen 3 hriste
V sobotu Berovice, hra bez outu.
V nedeli Karlstejn, hra bez snehulaka.
---
zucastnil jsem se pravidlove besedy 19. jamky - pokud se to pocita tak prosim o 16
---
tim mam i 4 hriste z regionu:
Berovice, Karlstejn, Kacov, Botanika, Molitorov, Motol
ja prosim o 16. za pravidlovou besedu, o GIR (14), trefenych 14/18 greenu na Karlstejne (s vysledkem -2 ) a hru bez outu v patek na Kacove
Pak já mám taky splněná pravidla, pokud lze účastí na školení ( navíc jsem byla dvakrát, ale je fakt, že to "prolítnutí" v České Lípě bylo celkem k ničemu)Prima, takže:
hra bez autu - žlutá (červená už byla)
sněhulák - taky žlutá
pravidla - splněno
4 hřiště - červená
Ok, 16 splněno, GIR - červená (k popukání -2 :-D) bez auta - taky červená.
---
odkaz na tabulku Golfové výzvy 2019